ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!MARIOSE έγραψε:Ρε λεβέντες αφού σας έβαλα το λινκ για το χάρτη...
Καθημερινά από τις 20/02/2015 και μετά ΕΚΤΟΣ 23/02 που είναι καθαρά Δευτέρα.
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Ο ΧΑΡΟΣ(BROWNING) ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ!!!...ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΚΗ ΛΙΟΝ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΖΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΝΑ ΣΥΡΗ ΤΖΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ!!! ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΚΑΜΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!6.20 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΚΟΝΕΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΕ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΙΜΟΥΝ ΟΛΟΜΟΝΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!! 9 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΡΚΑ, 4 ΠΟΥΛΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ
, ΕΚΑΛΛΙΚΩΣΑ 3 ΚΑΙ ΕΞΙΦΤΕΡΙΣΑ ΑΚΟΜΑ 3...ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΓΕΙΑ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ!!!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- MARIOSE
Μπράβο, ωραίος!
- giorgos80
ενα πουλακι ειπε μου αυριο εννα εχει πουλακια αλλα δυστυχως εννα βαλω απουσια το πρωι
-
Πολλή ηρεμία σήμερα...
Μόλις τέλειωσε το ποφύσημα, μέχρι τις 8:30-9 δεν πέρασε ούτε πουλί με αποτέλεσμα ο πιο πολλής κόσμος να φύγει απο τις 8:30.
Μετα κάτι παιδιά απο το απέναντι βουνό ήταν μεγάλη παρέα και ρίχνανε καμια 10ρια φυσίγγια κάθε τόσο, και μπορεί να περνούσε και καμία που εσήκωναν απο εμένα.
3 στο χέρι, ένα χαμένο και 2 ή 3 ξιφτερισμένα...
Μόλις έφυγα απο το πόστο επέρασε ακριβώς απο πάνω μια φάσσα και επερίπεζε με
Μόλις τέλειωσε το ποφύσημα, μέχρι τις 8:30-9 δεν πέρασε ούτε πουλί με αποτέλεσμα ο πιο πολλής κόσμος να φύγει απο τις 8:30.
Μετα κάτι παιδιά απο το απέναντι βουνό ήταν μεγάλη παρέα και ρίχνανε καμια 10ρια φυσίγγια κάθε τόσο, και μπορεί να περνούσε και καμία που εσήκωναν απο εμένα.
3 στο χέρι, ένα χαμένο και 2 ή 3 ξιφτερισμένα...
Μόλις έφυγα απο το πόστο επέρασε ακριβώς απο πάνω μια φάσσα και επερίπεζε με

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- MARIOSE
Μόνο πρωινό ποφύσημα σήμερα είχε καλό. 3 όπλα 29 τζίκλες με τις περισσότερες στο περπατητό το οποίο πρώτη φορά δοκιμάσαμε και μάλλον τελευταία
. Ορεινή Λεμεσού.

- spyrosspyrou851
Eγώ σήμερα είπα να αλλάξω τόπο καθώς υπολόγισα με το τι είδα την Τετάρτη ότι τα πουλιά θα ήταν από λίγα εώς ανύπαρκτα. Πήγα στον τόπο που συνήθως πάεννα συνέχεια πέρσι αλλά φέτος μόνο μια φορά επήα. Κατέβηκα και υπολόγισα ότι θα κάμνω περπατητό όπως πάντα αλλά τα χόρτα ήταν σχεδόν ως τη μέση μου και οτιδήποτε και να έπαιζα αν έπεφτε τζιμέσα θα το έχανα με σχεδόν 100% βεβαιότητα. Είπα να μείνω κοντά στο αυτοκίνητο ανάμεσα σε κάποιες πορτοκαλιές.
Κάποια περδίκια εξιλαώσαν με καθώς άκουσα μόνο το πέτημα τους από πάνω μου τζιαι εγύρισα το όπλο τζιαι εκατάλαβα τι ήταν τζιαι η αδρεναλίνη εξανακατέβηκε
Εστάθηκα στον τόπο μου και το παράδοξο ήταν ότι μόνο μια μηχανούα άκουα, υπολόγισα θα είχε χορωδία μεγάλη.
Όπως και να χει εκατάφερα να πιάσω 12 τελικά ευτυχώς χωρίς ούτε μια χαμένη ενώ θα μπορούσα να πιάσω και άλλες καθώς πολλές που τες έβλεπα που μακρυά να έρκουνται όπως το λοκούμι εβάλλαν τες άλλα παιδιά κάτω. Είδα και τουλάχιστον 2 φάσσες να χτυπιούνται από κάποιους και κάποιες άλλες να περνούν ψηλώμενες.
Σήμερα τα πουλιά τα πέτυχα με Victory Rocket 29gr #9, Victory Mirage 30gr #9, Victory Concorde 31gr #9, Victory Super Tordo 32gr #9 και Victory Challenger 28gr #9.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 5f000.jpeg
Κάποια περδίκια εξιλαώσαν με καθώς άκουσα μόνο το πέτημα τους από πάνω μου τζιαι εγύρισα το όπλο τζιαι εκατάλαβα τι ήταν τζιαι η αδρεναλίνη εξανακατέβηκε

Εστάθηκα στον τόπο μου και το παράδοξο ήταν ότι μόνο μια μηχανούα άκουα, υπολόγισα θα είχε χορωδία μεγάλη.
Όπως και να χει εκατάφερα να πιάσω 12 τελικά ευτυχώς χωρίς ούτε μια χαμένη ενώ θα μπορούσα να πιάσω και άλλες καθώς πολλές που τες έβλεπα που μακρυά να έρκουνται όπως το λοκούμι εβάλλαν τες άλλα παιδιά κάτω. Είδα και τουλάχιστον 2 φάσσες να χτυπιούνται από κάποιους και κάποιες άλλες να περνούν ψηλώμενες.
Σήμερα τα πουλιά τα πέτυχα με Victory Rocket 29gr #9, Victory Mirage 30gr #9, Victory Concorde 31gr #9, Victory Super Tordo 32gr #9 και Victory Challenger 28gr #9.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 5f000.jpeg
-
- Full Member
Μπράβο Σπύρο μου. Εγώ πήγα απόγευμα με το γείτονα μου και άλλους δυο φίλους για περπατητό(Αλεθρικό). 6 Ο ένας και 1 χαμένη, 6 ο άλλος και μια χαμένη, 2 ο γείτονας και 3 χαμένες, Ο γράφων παρολίγο παπαγάλος. Έπαιξα 6 και εβαλα στο χέρι μια γιατί οι άλλες πέντε (διπλοντουφεκισμένες άφηναν πίσω φτερά για μαξιλάρι και απομακρύνονταν)...εκλάναν μου. Ευτυχώς έβλεπε και ο γείτος το τί εγίνετουν γιατί θα το έλεγα και δε θα με επίστευε κανείς(Έριχνα super allodola 28, rocket 29, extra mini 29, olympia high velocity 31, καμιά δεν έκαμνε ή απλά ήμουν τόσο άτυχος που επιάναν περιφερειακά σκάγια).
Το ΚοΡΥΦΑΊΟ της μέρας ήταν όμως που μου έκλασε και μια βασίλισσα που την εσήκωσα κάτω από ένα πεύκο σε ένα πετροβούνι στα 5 μέτρα μπροστά μου και έκαμα 2 βασιλικά καλλίτζια που θα τα βλέπω όνειρο(εφιάλτη) για πολλή καιρό.
Εφοήθηκα προς στιγμή μήπως ήταν πέρδικα και έχασα πολύτιμο χρόνο, και έτσι επόμισα άτσαλα!!!
Το ΚοΡΥΦΑΊΟ της μέρας ήταν όμως που μου έκλασε και μια βασίλισσα που την εσήκωσα κάτω από ένα πεύκο σε ένα πετροβούνι στα 5 μέτρα μπροστά μου και έκαμα 2 βασιλικά καλλίτζια που θα τα βλέπω όνειρο(εφιάλτη) για πολλή καιρό.
Εφοήθηκα προς στιγμή μήπως ήταν πέρδικα και έχασα πολύτιμο χρόνο, και έτσι επόμισα άτσαλα!!!

- giorgos80
περπατητο για μια ωρα σημερα 1 τζικλα και 1 ορτυκι εγω και 7 τζικλες ο αδερφος μου καμια χαμενη.πολυ ατζαμιλλικκι σημερα ομως 14 φυσιγγια 2 πουλια.τα πουλια ηταν ενοχλημενα απο πριν καθως πηγαμε η ωρα 11 και σηκωνουνταν απο μακρια
- pamposs
- Full Member
Καλυτερα τα πραματα σημερα απο την Τεταρτη...Κινουνταν πουλια αλλα οχι ικανοποιητικα. Περπατητο σημερα με 5 στο χερι με βικτορυ σκητ κιτρινη
Girls:Lets go shopping!!!
Me: Lets go Hunting!!!
Me: Lets go Hunting!!!