Εν λοαρκαζω να αφηκω το σχολειο...Γιατρός έγραψε: Να διαβάζεις να μην αφήσεις το σχολείο
Όσο πιο πολύ να διαβάζεις
Οσο για το θκιαβασμα διιαβαζω...το που θα καταληξει εν ξερω...
Εν λοαρκαζω να αφηκω το σχολειο...Γιατρός έγραψε: Να διαβάζεις να μην αφήσεις το σχολείο
mikros έγραψε:Εν λοαρκαζω να αφηκω το σχολειο...Γιατρός έγραψε: Να διαβάζεις να μην αφήσεις το σχολείο
Πολυ καλος εισαι Αρτεμη,δεν ειναι αυτος τροπος να παροτρινεις τους νεους...Artemis G. έγραψε:mikros έγραψε:Εν λοαρκαζω να αφηκω το σχολειο...Γιατρός έγραψε: Να διαβάζεις να μην αφήσεις το σχολείο
να γινεις κλεφτης ρε αντρεα... θα εισαι ο μονος με δουλεια....![]()
Ακριβώς έτσι !!!admin έγραψε:Η μάθηση όσο και αν σου ακούγεται παράλογο φίλε μικρέ όπως ακουγόταν και σε εμάς κάποτε είναι ένα απο τα σημαντικότερα όπλα που διαθέτει ο άνθρωπος. ότιδήποτε μαθαίνεις και ίσως νομίζεις ότι το μαθαίνεις άδικα κάποια μέρα θα σε βοηθήσει αφάνταστα. Το χειρότερο μου μάθημα και ποτέ δέν προσπαθούσα ήταν ή γραμματική, σήμερα πληρώνω ανθρώπους να διορθώνουν τα κείμενα στα περιοδικά γιατί εγώ έχω ελείψεις γραμματικής. Ποιός θα μου το έλεγε πρίν 15-20 χρόνια ότι κάποτε θα έπρεπε να ξέρω καλή γραμματική για την δουλειά μου ποτέ δέν το πίστευα. Το ίδιο έπαθαν και άλλοι με την Λογιστική με τα μαθηματικά με ξένες γλώσσες και πάει λέγοντας. Για αυτό ότι μαθαίνεις να το θεωρείς σαν μια αποθήκη πυρομαχικών που μια μέρα θα τα χρησιμοποιήσεις!!!!!!!