ΠΑΡΤΥ 20/1/2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Re: ΠΑΡΤΥ 20/1/2012

Δημοσίευση από GiorgosT »

Laurona έγραψε:Γαμωτο ισια εσεναν εξιασα , να αρκεψεις να βηχεις να μας αρρωστησεις ουλλους :lol:

Τζιε εγραψα να με συμπαθατε κομα :lol:
βιχο τσιε απσουριζουμε τσιε εγω.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

Nikos έγραψε:
BECCACCIA έγραψε:
Nikos έγραψε:Ημουνα στο τέλος του πρώτου τραπεζιού... με τον english setter kai virtual greek...και καποια αλλα παιδια που δεν εμαθα τα nicknames αλλα τα ονόματα τους :D :D
καλα ησουν διπλα μου και δεν γνωριστικαμε?ποσο κοντα σου ηταν ο english setter?

ακριβώς διπλα μου φιλε ... :D :D
εσυ που ησουνα?

αριστερα του η δεξια του ? εγω ημουν απεναντι που τον φιλον του που ηταν δεξια του
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

καλα ησουν διπλα μου και δεν γνωριστικαμε?ποσο κοντα σου ηταν ο english setter?[/quote]

εσυ που ησουνα?[/quote]

αριστερα του η δεξια του ? εγω ημουν απεναντι που τον φιλον του που ηταν δεξια του[/quote]

εγω αριστερά του.... στην ιδια παρέα ήμασταν :D :D
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φιλε νικο εισαι αδικαιολογητος να μεν εγνωρισες τον προεδρο αλλα μια συμβουλη..τζινι μαζι σου μεν τον παρεις εχει ονομα και πολλα δυνατο παρατσουκλι που καταλαβαινεις το λογο...κακαουσκιας με τον ναμμιν που ακουεις!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

Nikos έγραψε:καλα ησουν διπλα μου και δεν γνωριστικαμε?ποσο κοντα σου ηταν ο english setter?

εσυ που ησουνα?[/quote]

αριστερα του η δεξια του ? εγω ημουν απεναντι που τον φιλον του που ηταν δεξια του[/quote]

εγω αριστερά του.... στην ιδια παρέα ήμασταν :D :D[/quote]

στην ιδια παρεα ειμασταν αλλα δεν . επρεπε να βαλης καια ταπελουα. οσο για αυτα που λεει ο αξερκοτις ο διπλανος
σου κρατα το πρωταθλημα κακαουσκιας
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

GiorgosT έγραψε:
Laurona έγραψε:Γαμωτο ισια εσεναν εξιασα , να αρκεψεις να βηχεις να μας αρρωστησεις ουλλους :lol:

Τζιε εγραψα να με συμπαθατε κομα :lol:
βιχο τσιε απσουριζουμε τσιε εγω.
Ε σταματα ρε φιλε τζιε εννα πνιεις :D
Εσιει που τα χτες εσπασα το νου μοθ να σε θυμηθω, αλλα τωρα το πρωιν αθυμηθηκα σε :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

axerkwtis έγραψε:φιλε νικο εισαι αδικαιολογητος να μεν εγνωρισες τον προεδρο αλλα μια συμβουλη..τζινι μαζι σου μεν τον παρεις εχει ονομα και πολλα δυνατο παρατσουκλι που καταλαβαινεις το λογο...κακαουσκιας με τον ναμμιν που ακουεις!!! :D :D :D

:lol: :lol: φιλε Μιχάλη, να καταλαβεις μιλούσαμε κιολας αλλα εκεινη την ώρα με παρατσουκλια εγνωρισαμε με τίποτε...
φιλε beccaccia κατάλαβα ποιος είσαι :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”