βιχο τσιε απσουριζουμε τσιε εγω.Laurona έγραψε:Γαμωτο ισια εσεναν εξιασα , να αρκεψεις να βηχεις να μας αρρωστησεις ουλλους![]()
Τζιε εγραψα να με συμπαθατε κομα
ΠΑΡΤΥ 20/1/2012
- GiorgosT
- Full Member
Re: ΠΑΡΤΥ 20/1/2012
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- BECCACCIA
- Full Member
Nikos έγραψε:BECCACCIA έγραψε:καλα ησουν διπλα μου και δεν γνωριστικαμε?ποσο κοντα σου ηταν ο english setter?Nikos έγραψε:Ημουνα στο τέλος του πρώτου τραπεζιού... με τον english setter kai virtual greek...και καποια αλλα παιδια που δεν εμαθα τα nicknames αλλα τα ονόματα τους![]()
ακριβώς διπλα μου φιλε ...![]()
![]()
εσυ που ησουνα?
αριστερα του η δεξια του ? εγω ημουν απεναντι που τον φιλον του που ηταν δεξια του
- Nikos
καλα ησουν διπλα μου και δεν γνωριστικαμε?ποσο κοντα σου ηταν ο english setter?[/quote]
ακριβώς διπλα μου φιλε ...
εσυ που ησουνα?[/quote]
αριστερα του η δεξια του ? εγω ημουν απεναντι που τον φιλον του που ηταν δεξια του[/quote]
εγω αριστερά του.... στην ιδια παρέα ήμασταν

εσυ που ησουνα?[/quote]
αριστερα του η δεξια του ? εγω ημουν απεναντι που τον φιλον του που ηταν δεξια του[/quote]

φιλε νικο εισαι αδικαιολογητος να μεν εγνωρισες τον προεδρο αλλα μια συμβουλη..τζινι μαζι σου μεν τον παρεις εχει ονομα και πολλα δυνατο παρατσουκλι που καταλαβαινεις το λογο...κακαουσκιας με τον ναμμιν που ακουεις!!!

- BECCACCIA
- Full Member
Nikos έγραψε:καλα ησουν διπλα μου και δεν γνωριστικαμε?ποσο κοντα σου ηταν ο english setter?

εσυ που ησουνα?[/quote]

στην ιδια παρεα ειμασταν αλλα δεν . επρεπε να βαλης καια ταπελουα. οσο για αυτα που λεει ο αξερκοτις ο διπλανος
σου κρατα το πρωταθλημα κακαουσκιας
- Laurona
Ε σταματα ρε φιλε τζιε εννα πνιειςGiorgosT έγραψε:βιχο τσιε απσουριζουμε τσιε εγω.Laurona έγραψε:Γαμωτο ισια εσεναν εξιασα , να αρκεψεις να βηχεις να μας αρρωστησεις ουλλους![]()
Τζιε εγραψα να με συμπαθατε κομα

Εσιει που τα χτες εσπασα το νου μοθ να σε θυμηθω, αλλα τωρα το πρωιν αθυμηθηκα σε

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Nikos
axerkwtis έγραψε:φιλε νικο εισαι αδικαιολογητος να μεν εγνωρισες τον προεδρο αλλα μια συμβουλη..τζινι μαζι σου μεν τον παρεις εχει ονομα και πολλα δυνατο παρατσουκλι που καταλαβαινεις το λογο...κακαουσκιας με τον ναμμιν που ακουεις!!!![]()
![]()

φιλε beccaccia κατάλαβα ποιος είσαι