admin έγραψε:Εμένα εκείνο που με στεναχωρεί περισσότερο στον τόπο μας είναι ότι άνθρωποι που πραγματικά πονάνε το κυνήγι και ενδιαφέρονται , το σύστημα το ίδιο δέν τους αφήνει να μπούνε μέσα. Είμαι σίγουρος ότι όπως είπε και ο Δημήτρης όλοι περνάμε και πέρνουμε μια γεύση απο το διεφθαρμένο και μη λειτουργικό διαχειριστικό κυνηγετικό σύστημα του τόπου μας και μετά λώγο απαγοήτευσης τραβάνε πίσω. Πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές και άμμεσα- Εμείς και μερικές μονάδες ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά του κυνηγίου προσπαθούμε να περάσουμε κάποια πράγματα σε στενόμυαλους πολιτικούς και κυβερνητικούς υπαλλήλους και ελπίζουμε ότι σύντομα κάτι θα γίνει αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερα άτομα. Ο λόγος που δέν προχωράμε είναι γιατί μερικοί καρεκλοκένταυροι έχουν εδραιωθεί για χρόναι τώρα νομίζοντας ότι είναι κυνηγοπατέρες και έχουν το αλάθητο του πάπα και δέν αφήνουν νέες προοδευτικές ιδέες να εφαρμοστούν. Ο μόνος τρόπος είανι να εμπλακούμε όλοι ενεργά. Σε αυτό το φόρουμ μπαίνουν 15 000 άτομα τον μήνα απο Κύπρο. Αν για παράδειγμα λέω το 10% 1500 είναι ανθρώποι που πραγματικά νοιάζονται και απο αυτούς το 10% έμπαιναν σε συλλόγους και προσπαθούσαν να περάσουν νέες ιδέες πιστεύω θα ερχόταν μια αλλαγή.Προσωπικά εκείνο που με σταναχωρεί είναι ΄'οτι λόγω έλειψης χρόνου δέν μπορώ να μπώ στο συμβούλιο ενώς συλλόγου.Κάποτε κάναμε μια συνάντηση στην χοιροκιτία και αναπτύξαμε κάποιες ιδέες . ίσως πρέπει να σκεφτούμε και διαλακτικές λύσεις αφού το να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο σε μια περιοχή και να εντακτούμε όλοι μέσα απο ότι φάινεται δέν έγινε κατορθωτό. ... Απο του χρόνου το 2% της κυνηγετικής μας άδειας αν περάσει ο νόμος θα πηγαίνει σε συλλόγους, τώρα πώς θα διαχειρίζονται τα χρήματα κανεις δέν ξέρει. Αν υπήρχε ένας σύλλογος απαρτιζόμενος με καθαρά δικούς μας ανθρώπους τότε θα μπορούσαμε να προσφέρουμε πολλά και είμαι σίγουρος ότι αρκετές χιλιάδες κόσμους θα δήλωναν τον δικό μας σύλλογο ως δικό τους.... απλά λίγη τροφή για σκέψη.
καλημέρα
ίσως θα έπρεπε να συνεχίζαμε την κουβέντα μας για την δημιουργία κάποιου συλλόγου - παγκύπριου, με τοπικά κλιμάκια
δεν υποτιμώ καθόλου τους υφισταμενους συλλόγους αλλα κάπου μπορεί να πάει κάτι λάθος
ΦΥΣΙΚΑ, υπάρχουν και αυτοί που είναι ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ από το έργο που επιτελούν
εγώ για παράδειγμα,ψάχνω ένα σύλλογο στη λεμεσό, αφού μετακόμισα και μένω μόνιμα εδώ πρόσφατα και δεν ξέρω που να πάω και πως να ψαχτώ