ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017

Απάντηση
skimis
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017

Δημοσίευση από skimis »

Καλησπέρα συνάδελφοι!!! Μια πολύ ωραία μέρα σήμερα σε γενικές γραμμές.... Το πρώι στο πόστο ολομόναχος, το κρύο να σπάζει κόκκαλα πραγματικα και μέχρι τις 6.30 δεν άκουσα ούτε τσίτ :o Έμεινε μας η κρυάδα λαώ, αλλα σιγά σιγά άρχισε να κάνει ένα αρκετά καλό πέρασμα μέχρι και τις 10....Είδα αρκετά πουλιά αλλά τα περισσότερα ψηλούμενα...Σύνολο 10 τζίκλες και 1 χαμένη...Υπερ-ευχαριστημένος και με την απόδοση του καινούργιου όπλου...Το απόγευμα αλλάγη όπλου και καρτέρι για φάσσες όπου μου έκαναν την χάρη 2 κοκκόνες!!! :) Συνεχίζουμε....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Καλησπερα. Εγω προχθες ειδα σε ενα αμπέλι που ήμουν με τους σκύλους πολλες τσικλες να σηκώνονται. Σημερα ειπα να παω να σταθω λιγο το πρωι πριν ξεκινησω παγανια. Επιασα καμι 20αρια φυσιγγια μεχρι τις 7 εληφτικα τα . Συνολο 2 οπλα 25 πουλια και 7 χαμενα .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα σε ολους.μπραβο μαριε και σκιμη .αριστε μου ετσι τοπια να μενω απο φυσιγγια θελω να με ειδοποιας αλλη φορα :D λεωνιδα τα ειπαμε και ψες περαστικα και καλη συνεχεια :D
χθες πραγματικα μια απο τις ωραιοτερες εξορμησεις που εκανα ποτε οχι σε θεμα καρπωσης αλλα σε θεμα ποιοτητας κυνηγιου απολαυση της φυσης του νησιου μας που πραγματικα αξιζει να θυσιαζουμαστε και να προστατευουμε αυτα τα λιγοστα δαση που εμειναν με οποιδηποτε κοστος :)
κυνηγι τρυγονοτζικλας ενα κυνηγι που δεν εχουμε την ευκαιρεια να το κυνηγαμε καθε φορα στην κυπρο αλλα δεν ξερω εμενα με μαγεψε πραγματικα.αναμονη στο πυκνο δασος σε αυτο το πανεμορφο τοπιο να μην βλεπεις πουλι και ξαφνικα απο το πουθενα μικρα κοπαδια να εμφανιζονται μπροστα σου και να εξαφανιζονται.αν φτασεις και ριξεις ενα φυσιγγιο και εισαι ψυχραιμος κατι γινεται.ξανα ησυχια απολαυση της φυσης και ξαφνικα παλι 3-4 πουλια να παιρνουν ξυστα αποδιπλα σου και να χανονται στο πρασινο.το ιδιο σκηνικο μεχρι τις 11 να καθεσαι να λες ατε κανει να φυγουμε δεν εχει τιποτε και να περνουν παλι και να σε κανουν να μενεις :D απο την μια το τοπιο και απο την αλλη η ηρεμια και η αναμονη σε κανει να μην βαριεσαι ποτε.
απολαυστικες τουφεκιες απο μενα χθες αν και παγωνια το πρωι και ειχα την εγνοια απο τον αθω οτι τα οπλα αυτα δεν κοβουν στην παγωνια απλα διαπιστωσα το αντιθετο 10 πουλια μονοτουφεκια σεκκο και σε οριακες αποστασεις.ο μικρος επανιελ ακομα μια φορα λεβεντης εκανε οπες τις επαναφορες στο χερι :D
πηρα και χιονοτζικλες πρωτη φορα στην ζωη μου μαυρες με ασπρες πιτσιλιες οπου η μια αρκετα μεγαλοσωμη επεσε σιδερωμενη και την εδωσα σε συναδελφο να την παρσαμωση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.μπραβο μαριε και σκιμη .αριστε μου ετσι τοπια να μενω απο φυσιγγια θελω να με ειδοποιας αλλη φορα :D λεωνιδα τα ειπαμε και ψες περαστικα και καλη συνεχεια :D
χθες πραγματικα μια απο τις ωραιοτερες εξορμησεις που εκανα ποτε οχι σε θεμα καρπωσης αλλα σε θεμα ποιοτητας κυνηγιου απολαυση της φυσης του νησιου μας που πραγματικα αξιζει να θυσιαζουμαστε και να προστατευουμε αυτα τα λιγοστα δαση που εμειναν με οποιδηποτε κοστος :)
κυνηγι τρυγονοτζικλας ενα κυνηγι που δεν εχουμε την ευκαιρεια να το κυνηγαμε καθε φορα στην κυπρο αλλα δεν ξερω εμενα με μαγεψε πραγματικα.αναμονη στο πυκνο δασος σε αυτο το πανεμορφο τοπιο να μην βλεπεις πουλι και ξαφνικα απο το πουθενα μικρα κοπαδια να εμφανιζονται μπροστα σου και να εξαφανιζονται.αν φτασεις και ριξεις ενα φυσιγγιο και εισαι ψυχραιμος κατι γινεται.ξανα ησυχια απολαυση της φυσης και ξαφνικα παλι 3-4 πουλια να παιρνουν ξυστα αποδιπλα σου και να χανονται στο πρασινο.το ιδιο σκηνικο μεχρι τις 11 να καθεσαι να λες ατε κανει να φυγουμε δεν εχει τιποτε και να περνουν παλι και να σε κανουν να μενεις :D απο την μια το τοπιο και απο την αλλη η ηρεμια και η αναμονη σε κανει να μην βαριεσαι ποτε.
απολαυστικες τουφεκιες απο μενα χθες αν και παγωνια το πρωι και ειχα την εγνοια απο τον αθω οτι τα οπλα αυτα δεν κοβουν στην παγωνια απλα διαπιστωσα το αντιθετο 10 πουλια μονοτουφεκια σεκκο και σε οριακες αποστασεις.ο μικρος επανιελ ακομα μια φορα λεβεντης εκανε οπες τις επαναφορες στο χερι :D
πηρα και χιονοτζικλες πρωτη φορα στην ζωη μου μαυρες με ασπρες πιτσιλιες οπου η μια αρκετα μεγαλοσωμη επεσε σιδερωμενη και την εδωσα σε συναδελφο να την παρσαμωση.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!! Μπράβο σου φίλε Πανικο
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πανίκο μου ένα από τα λατρεμένα μου κυνήγια το οποίο παράτησα αφού τα πουλιά αυτά είναι πλέον σπάνια αλλά και όταν τύχει να εμφανιστούν η πολυκοσμία με αποθαρρύνει. Θυμάμαι πριν χρόνια αξέχαστα κυνήγια με αγέλες από τρυόνες σε υπέροχους τόπους όχι μόνον στο Τρόοδος.

Μπράβο σου φίλε μου, πέρασες βασιλικά!
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

απο φιλους που ακουσα και ειδα φωτο πρεπει να μπηκαν αρκετες χιονοτζιηκλες. πρωτη φορα ειδα εγω προσοπικα.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:απο φιλους που ακουσα και ειδα φωτο πρεπει να μπηκαν αρκετες χιονοτζιηκλες. πρωτη φορα ειδα εγω προσοπικα.
Μετα απο ερευνα κ μελετη δεν ειναι χιονοτζικλες..εινσι τζικλες κσνονικες σλλα επριδη επεσαν με Beretta εγιναν "καρβουνιν"...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.μπραβο μαριε και σκιμη .αριστε μου ετσι τοπια να μενω απο φυσιγγια θελω να με ειδοποιας αλλη φορα :D λεωνιδα τα ειπαμε και ψες περαστικα και καλη συνεχεια :D
Μπραβο ρε Πανικκο μου πραγματικα απολαμβανω σε...αν εζουσε ο μακαρίτης ο πατερας μου ηταν να κατσει πας τα φκια μου να ξαπολησω τα <<παλιοπουλια>> και ναρτουμε μαζι σου...ηταν η ζωη του τουτα τα ειδη των τσικλων...μπραβο ξανα λεβεντη μου και πραγματικα εισαι μερακλης...πολύ ωραιο κυνηγι που αν δεν κυνηγουσα φασσα ισως αυτό να εκανα...το παραξενο αν και ημουν και γω ψηλα εχτες πραγματικα ουτε ειδα ουτε ακουσα με τσικλα με μαυροτσσικλα με τιποτε...το Τροοδος εχει την τιμητικη του φετος από ότι ακουω και από αλλους
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Πολύ ωραίες και φωτογραφίες Πανίκο !!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Πανίκκο εν η δουλεια σου φιλε μου, τζιαι οι φωτογραφίες και οι τζίκλες!!!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”