Πολύ σωστό αυτό που λές και άν όλοι μας το καταφέρναμε τότε το κυνήγι θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση και μεγαλύτερη αξία.Hlias έγραψε:Savva mou euxaristo gia ton moustakali mexo k mia moustakalisa k xerume tous oso mporo
piase k ton antrikko k kopiaste gia posto
. Ok den ime k o 129! alla kati kamnumen k emis
. Astio a oi na piasteis re sotiraki
. Vallo tis foukoues k to posto, valte ta kreata
. Pantos gia perioxes apo astromeriti mexri spilia opios theli kamia pliroforia as m pei! To kinigi ine sinadelfosini k oxi antagonismos! Parea girevko ego
. Apo kinito
Μπράβο ρε τσιάκκο μουHlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το! μια φορα που επηρα ενα συναδελφο απο το φορουμ μαζι μου σαιττα, κ εν επεκσαμεν τπτ ειχεν να με πιασει το κλαμααμαν ειβραμεν τα κιλα με τα μανιταρια ομως ανακουφιστικα που θα πιεναν πισω εστω με κατι τις!
πρωτα ειναι η παρεα, αλλα με νουσιμα πλασματα α, μετα το χαιχουι και μετα η καρπωση! ειδικα αν συνδιαζονται και τα 3 ειναι παραδεισος
εγω θα ενιωθα ΜΑΛΑΚΑΣ! Να παω να εβρω τον τοπο τα ποστα μπλα μπλα και να παω και να βλεπω τους αλλους να καμουν παρτι και εγω να περνω ματι ;Hlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το!:D
Σωτηράκι μου είμαστε σε άλλο επίπεδο εμείς. Φαίνεται εν σου αρέσκει η παρτ&**ζα. Μόνο την πρώτη φορά εν δύσκολο, μεν φοβάσε try it.sotiris!129 έγραψε:εγω θα ενιωθα ΜΑΛΑΚΑΣ! Να παω να εβρω τον τοπο τα ποστα μπλα μπλα και να παω και να βλεπω τους αλλους να καμουν παρτι και εγω να περνω ματι ;Hlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το!:D