ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Hlias »

Savva mou euxaristo gia ton moustakali m :) exo k mia moustakalisa k xerume tous oso mporo :D piase k ton antrikko k kopiaste gia posto :D. Ok den ime k o 129! alla kati kamnumen k emis :D. Astio a oi na piasteis re sotiraki :D. Vallo tis foukoues k to posto, valte ta kreata :D. Pantos gia perioxes apo astromeriti mexri spilia opios theli kamia pliroforia as m pei! To kinigi ine sinadelfosini k oxi antagonismos! Parea girevko ego :D. Apo kinito
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Hlias έγραψε:Savva mou euxaristo gia ton moustakali m :) exo k mia moustakalisa k xerume tous oso mporo :D piase k ton antrikko k kopiaste gia posto :D. Ok den ime k o 129! alla kati kamnumen k emis :D. Astio a oi na piasteis re sotiraki :D. Vallo tis foukoues k to posto, valte ta kreata :D. Pantos gia perioxes apo astromeriti mexri spilia opios theli kamia pliroforia as m pei! To kinigi ine sinadelfosini k oxi antagonismos! Parea girevko ego :D. Apo kinito
Πολύ σωστό αυτό που λές και άν όλοι μας το καταφέρναμε τότε το κυνήγι θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση και μεγαλύτερη αξία.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το! μια φορα που επηρα ενα συναδελφο απο το φορουμ μαζι μου σαιττα, κ εν επεκσαμεν τπτ ειχεν να με πιασει το κλαμα :lol: αμαν ειβραμεν τα κιλα με τα μανιταρια ομως ανακουφιστικα που θα πιεναν πισω εστω με κατι τις! ;) πρωτα ειναι η παρεα, αλλα με νουσιμα πλασματα α, μετα το χαιχουι και μετα η καρπωση! ειδικα αν συνδιαζονται και τα 3 ειναι παραδεισος :D
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ναι αφού το είπες σκεφτούμε να πάρο μαζί μου το "αχερκοτι" πρώτη κυριακή στη φάσσα να χάσει το φως του
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Hlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το! μια φορα που επηρα ενα συναδελφο απο το φορουμ μαζι μου σαιττα, κ εν επεκσαμεν τπτ ειχεν να με πιασει το κλαμα :lol: αμαν ειβραμεν τα κιλα με τα μανιταρια ομως ανακουφιστικα που θα πιεναν πισω εστω με κατι τις! ;) πρωτα ειναι η παρεα, αλλα με νουσιμα πλασματα α, μετα το χαιχουι και μετα η καρπωση! ειδικα αν συνδιαζονται και τα 3 ειναι παραδεισος :D
Μπράβο ρε τσιάκκο μου ;) Θα μιλήσουμε να το κανονίσουμε να είσαι σίγουρος.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

ωραια γιατι βαρκουμε μονος μου πανω στες λαππες :lol: τουλαχιστον αν δεν εχει πουλια να μας μεινει το φαι :lol: μεν σου πο να πυροσουμε το φουρνι του σταθμου και το μεσημερι να φαμε και κλεφτικο ;)
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Hlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το!:D
εγω θα ενιωθα ΜΑΛΑΚΑΣ! Να παω να εβρω τον τοπο τα ποστα μπλα μπλα και να παω και να βλεπω τους αλλους να καμουν παρτι και εγω να περνω ματι ; :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

sotiris!129 έγραψε:
Hlias έγραψε:Φιλε μου τι πιο ωραιο απο το να περνεις αλλους σε ενα τοπο και να βρισκουν θηραμα?? χερεσε και εσυ και ας μην πεξεις τπτ! νιωθεις ωραια, διασκεδαζεις το!:D
εγω θα ενιωθα ΜΑΛΑΚΑΣ! Να παω να εβρω τον τοπο τα ποστα μπλα μπλα και να παω και να βλεπω τους αλλους να καμουν παρτι και εγω να περνω ματι ; :lol:
Σωτηράκι μου είμαστε σε άλλο επίπεδο εμείς. Φαίνεται εν σου αρέσκει η παρτ&**ζα. Μόνο την πρώτη φορά εν δύσκολο, μεν φοβάσε try it.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Αλλο η παρτουζα και αλλο το περνω ματι
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

φιλε σωτηρη θα διαφωνισω μαζι σου.. δεν θα παρεις ενα χορκο αγνωστο σε σενα..θα παρεις φιλους σου που ξερεις πως και κυνηγετικα και χαρακτηριστικα ταιριαζεται.. ειναι τεραστια απολαυση να κυνηγας με φιλους σου που καταλαβενεσε μαζι τους..ατε και επεξα εγω μια φασσα και ο αλλος επιασε 3.. θα νιωσω τεραστια ικανοποιιση που ειβρα ενα καλο ποστο και εδοκα του το.. εμενα η παρεα μου που παμε τζικλες μαζι κ οχι ενδημικο, οτι πεκσουμε μειραζουμεν το στα 3 και ενδηαμεσα αλλαζουμε και ποστα αν δουμε πως ενας απο εμας δεν εσυρε σιηπεδκια..και την πεμπτη παμε στην ταβερνα και οτι πεκσαμε τρομεν το :D μιαν τα δικα μου, μιαν του αλλου κ την αλλη του αλλου.. ετσι την βρισκουμε εμεις.. φιλικα ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”