ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
aggelos ANO G10
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

file sotiri esi dikeo :!:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

καλα ρε κοπελια ξερω που εν οι ζικλες ζε που εν οι τρασσιλες ελεος δλδ
ξερω καλιτερα που σας εν μες το ΘΑΛΑΜΟ :lol:
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

jimesa mpenoun ta sioura :lol:
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

sotiris!129 έγραψε:καλα ρε κοπελια ξερω που εν οι ζικλες ζε που εν οι τρασσιλες ελεος δλδ
ξερω καλιτερα που σας εν μες το ΘΑΛΑΜΟ :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

Ε ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΛΕΟΣ . Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΝ ΜΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΕ ΜΕΡΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΛΟΥΗΝ . ΟΠΟΤΕ ΜΠΩ ΕΝ ΜΕΣΑ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΜΝΕΙ ΜΑΣΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ Η ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΙΑΝ ΤΖΙΗΚΛΑ Η 3 ΤΡΑΣΙΗΛΕΣ . ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ . ΕΚΑΜΕΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΖΙΑΙ ΕΠΙΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ . ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΝΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕΝ ΤΖΙΑΙ ΠΟΥΠΑΝΩ?????? ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΤΕΣ ΤΡΑΣΙΗΛΕΣ ΦΩΝΑΞΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΕΣ ΦΑΜΕΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ ΤΖΙΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΟΥΘΚΙΑ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕΝ ΒΟΥΝΑΡΙ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου σπουδαζω γραφιστας και περνω πολλες ωρες στον υπολογιστη και οταν δεν ειμε σπιτι το κομπιουτερ ειναι παντα ανιχτο, αρα καπιες ιστοσελιδες ειναι οπως το facebook ζε τουτα εν σχεδον 24/24ωρο online παρολο που δεν ειμαι εδω, αλλα ζε να μεν ηταν ετσι τα πραματα παλε ηταν να μπενω να βλεπω καμια πληροφορια το κυνηγι εν που τα πραματα που εν το αλλασω με ΤΙΠΟΤΕ
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

KKILER έγραψε:Ε ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΛΕΟΣ . Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΝ ΜΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΕ ΜΕΡΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΛΟΥΗΝ . ΟΠΟΤΕ ΜΠΩ ΕΝ ΜΕΣΑ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΜΝΕΙ ΜΑΣΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ Η ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΙΑΝ ΤΖΙΗΚΛΑ Η 3 ΤΡΑΣΙΗΛΕΣ . ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ . ΕΚΑΜΕΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΖΙΑΙ ΕΠΙΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ . ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΝΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕΝ ΤΖΙΑΙ ΠΟΥΠΑΝΩ?????? ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΤΕΣ ΤΡΑΣΙΗΛΕΣ ΦΩΝΑΞΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΕΣ ΦΑΜΕΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ ΤΖΙΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΟΥΘΚΙΑ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕΝ ΒΟΥΝΑΡΙ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τζε εμενα τζε αρεσκουν μου οι τρασχιλες :D, βαλω τις ζιβανιες :D :D
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

KKILER έγραψε: ΚΟΚΚΑΛΟΥΘΚΙΑ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕΝ ΒΟΥΝΑΡΙ
Οϊ ρε κουμπάρε πιας με εμένα που εν φτύνω τίποτε
Si vis pacem, para bellum
Μοδεστος
Full Member