φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από admin »

Μια χαρά σε βρίσκω Άνθιμε
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

LOUIS SETTER έγραψε:ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΛΙΓΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ .

πολύ καλα αποτελέσματα Λούη. Να τες καθαρίσεις και να τες ψησεις πας τα κάρβουνα.
Να τε φαεις με τα ΡΟΥΒΙΘΚΙΑ, ΠΑΝ ΠΟΛΛΑ
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
marinos.a έγραψε:

πολύ καλα αποτελέσματα Λούη. Να τες καθαρίσεις και να τες ψησεις πας τα κάρβουνα.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

LOUIS SETTER έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
marinos.a έγραψε:

Ε Λουη αρκεψες τις τζικλες που τα τωρα ??? Εψηλώσαν τα βουνα για τους περτικους & τους λαγους , το σεττερουδι τι καμνει???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΗΣ . ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΝΘΙΜΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ , ΕΝΩ ΟΙ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΜΕΖΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ :)
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΙΘΚΙΑ Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ[ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΙ ΔΗΛΑΔΗ] ΚΑΙ ΚΟΠΟ....ΑΜΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΘΥΛΗΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ....ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.... ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΚΚΕΛΕ ΤΟΥ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΘΥΛΗΚΟ... ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 7 ΤΑ 5 ΕΡΣΕΝΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΤΗΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!
103.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

sotiris!129 έγραψε:
miky55 έγραψε:ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟ
ε μικι εν αφικες φραγκολινες γιε μου επιαες και 3ς την κυριακη :D που παεις και βρισκης τοσες στην αθαλασσα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΝΗΓΩ ΔΙΑΡΙΖΟ
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

sotiris!129 έγραψε:φιλε μου επαιξα την 10 cm που τα μουτρα του σκυλου γιατι εξαναμουνταρεντιν...
1 μετρο ηταν που μενα μπορει και λιγοτερο και εφτυχος πλευρο της και δεν ειχα τον σκυλο μπροστα μου αλλα ειχα καλο οπτικο πεδιο και τους 2...ζινι την φασι αντεδρασα ενστιχτοδος η ζινι η ο σκυλος μου καπιος ηταν να πεθανει σιγουρα! το οτι δεν εφαε σκαγια ο σκυλος μου ειναι απο θαυμα!!!...σκεφτου ποσο κοντα της ειμουν και εγω ο σκυλος την ωρα που την επαιξα αποκλιετε να ηταν παραπανω που 10 cm που την φινα η κελε του σκυλου και εγω παραπανω που μετρο...πρεπει να εσφινοσε ζε το πιστονακι πανω της!
αλλα δυστιχος επρολαβε ζε ακασεν τον που την πρωτη φορα που επιεν να την μιριστει!
ο λεμος του τωρα εν οπως την πατιχα! ελπιζω να μεν πα8ει τιποτε ως τα αυριο που να παω ξανα στον κτηνιατρο για την 2ρι δοση του φαρμακου και σοβαρα μακαρι να μεν σου τυχη ετσι πραμα!
Φιλε μου μακάρι να γίνει καλά ο σκύλος σου, που την στιγμή που ήσουν σε κίνδυνο εν κατανοητός ο τρόπος που έπραξες.
Φυσικά το τι είπα πιο πάνω δεν ήταν αποκλειστικά για σένα, απλά ήταν αφορμή να πω και εγώ την ανησυχία μου που τα πολλά που ακουμεν συχνά, και ξερουμεν ότι δεν είναι πάντα τούτοι οι λόγοι που σκοτονουντε φίνες αλλα και μη δηλητηριώδεις φίδια.
Εν η νοοτροπία πολλών κυπραίων έτσι, και πρέπει να αλλάξει! :|
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

επια μια βολτα στον "luis" να πιουμε κανενα καφε και επι της εφκεριας να του παρω και το παλιο οπλο του πατερα μου να ποσκολιετε πανω οσπου να πιουμε το καφε μας....
το οπλο εχει 3-4 χρονια να φκει που την θηκη του ειναι 40-50 χρονον και εγω προσοπικα ποτε δεν το καθαρισα γιατι δεν ειναι δικο μου και αποτι ξερω τον πατερα μου ζινο που κυνηγα τωρα δεν το καθαριζει ποσο μαλον τουτο...ηταν μαυρα χαλια ειχεν αραχνες μες τες κανενες
και ο "luis" αναλαβε
μετα απο 30 λεπτα δουλειας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Σαν τις τζαι αγορασες τον τζαινουρκο :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”