Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Γιατρός

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Γιατρός »

istriano έγραψε:Αμαναμου συντροφοι χαττα που μου καμετε
Αφιερωμενο ....
Να συγχαρώ τα Ιστρίας σήμερα
δεν σχολιάζω ποτέ για σκύλλους αλλά ξεφώλιασαν όχι ένα αλλά 2 λαγούς σε πλαγιά λόφου που παρέλασαν άλλοι τόσοι σκύλλοι διαφόρων εθνηκοτήτων το ίδιο πρωινό
Για μένα πρωτόγνωρο να περνούν άνθρωποι και σκύλλοι από πάνω από 2 λαγούς (στην κυριολεξία) για 2 ώρες και να μεν ταράσσουν
Για τους κυνηγούς που παίρνουν το θήραμα άλλων κυνηγών δεν θα σχολιάσω αλλά θα αγοράσω και άλλες χαρτούτσιες για αυτό το σκοπό , κάτι κελλούες σκοπών/μακάκων θα τις κάνω στόχο για να ελέγξω αν δουλεύουν και όλα τα τσιοκ μου όπως πρέπει
Ειρήνη σε όλους
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Καλησπέρα φίλοι μου!

3 πέρδικες πήραμε σήμερα, αλλά είδαμε σίγουρα πάνω από 50! Δεν δίνουν χέρι όμως, σηκώνονται τα κοπάδια, κανείς δεν τα σπάει κ έτσι γίνεται πολύ δύσκολh η κάρπωση!

Και ο τρεις πέρδικες είχαν κότσια και στα δύο τους πόδια, αλλά η μία απ' τις τρεις είχε 4 κότσια! 2 στο κάθε πόδι!

Εικόνα

Ισχύει τελικά ότι μόνο τα αρσενικά πουλιά έχουν κότσια και στα δύο πόδια ; Το πουλί με τα 4 κότσια είναι αρσενικό και ηλικίας 2 χρονών;

Εν το μεταξύ, σε αυτή την πέρδικα βρήκα και 3 ''τσιβίτζια'' στο λαιμό!!! :lol: :lol: :lol:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Demetri5 έγραψε:Λαγοκυνηγι και εμεις σημερα ενα ωραιο ξεφωλιασμα απο τον ιακωβο(jack) :-) πρωτη βολη μες τες σπαλαθκιες τζαι εφα την χαμε δεν καταφερα για δευτερη! Πρωτη βολη ο συντροφος εγεμωσε ο τοπος μαλλια! επιασα τον λαλει μου παμε πας το γυρμα χασιμιος ο λαγος ξανα μαλαη ο σκυλος επιρε μας αλλο ενα χιλιομετρο τζαι σταματησε τον ο συντροφος αφου εκαταλαβε οτι ηταν πλεον αργα!
Με λλια λογια τζινος που εννα παιξει λαγο στα λευκαρα με καλλιτζια χρυσα εν δικα μας τα καλλιτζια παρακαλειτε να μας τα επιστρεψει! :-) ο σκυλλος αλλο λλιο να μας δακκασει που το κακο του! :-)
Εσικωσα μετα μια μπεκατσα και μιας και ηταν αρκετα μακρια ο συντροφος με τον σκυλλο επαιξα την!
ImageUploadedByTapatalk1353848690.724864.jpg
ImageUploadedByTapatalk1353848707.646831.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Φιλε μου αμα επιασες την μπεκατσα μεν σκεφτεσαι τιποτε... Οι τρισχιες εν τρισχιες!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

γεια σασ φιλοι

πεζοπορια παλι σημερα....μια ψευτομαλαη το πρωι.......δεν οδηγησε τελικα που8ενα.
σε τοπουσ που αλλεσ χρονιεσ βρισκαμε λαγο ανεξαρτητα αν τον παιρναμε ή οχι.... φετοσ τιποτα.
μοναδικη καρπωση...μια μπεκατσα
τα περδικια ακομα δεν στεκουν...ειδαμε μερικα αλλα πετουσαν απο τα 100 μετρα.
επισησ....ολοι οι τοποι περπατημενοι....οπου και να πασ βλεπεισ πατημασιεσ.....παντου κυνηγοι.
τουλαχιστον γυμναζομαστε, περπαταμε.....και περναμε ωραια με τα σκυλλια μασ.
επισησ...πολλα τα νερα σημερα...επνιξε μασ :D εκατακοκκινησα που τον ηλιο
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Δηλαδη μονο ο Σωτηρης παιζει λαο που μεσ το forum :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

ωραια παγανια σημερα με αγαπημενα προσωπα το φυσιγγιο θεριστικη μηχανη killer 12no 32gr τελειοσε μια ηχνιλασια λαγου με το λαγο να μπενει στη βουρκα
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

σήμερα μετά απο ώωωωωωρες περπατήματος έδοκεν μου σιέρι ένας πέρτικος τζε εγώ με την σειρά μου εράντισα τον με σκάγια... εκινούνταν λίες τζίκλες τζε μαυρόπουλλοι αλλά δεν εδιούσαν σιέρι
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

SilverPigeonS έγραψε:Καλησπέρα φίλοι μου!

3 πέρδικες πήραμε σήμερα, αλλά είδαμε σίγουρα πάνω από 50! Δεν δίνουν χέρι όμως, σηκώνονται τα κοπάδια, κανείς δεν τα σπάει κ έτσι γίνεται πολύ δύσκολh η κάρπωση!

Και ο τρεις πέρδικες είχαν κότσια και στα δύο τους πόδια, αλλά η μία απ' τις τρεις είχε 4 κότσια! 2 στο κάθε πόδι!

Εικόνα

Ισχύει τελικά ότι μόνο τα αρσενικά πουλιά έχουν κότσια και στα δύο πόδια ; Το πουλί με τα 4 κότσια είναι αρσενικό και ηλικίας 2 χρονών;

Εν το μεταξύ, σε αυτή την πέρδικα βρήκα και 3 ''τσιβίτζια'' στο λαιμό!!! :lol: :lol: :lol:
Η ΠΑΛΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ :D... ΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΒΙΤΣΙΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ??? :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Δεν επολλοβολευκε σημερα. Παρ ολα αυτα εκοψαμε τον παπαγαλο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

solon loyka έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:Καλησπέρα φίλοι μου!

Εικόνα

Η ΠΑΛΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ :D... ΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΒΙΤΣΙΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ??? :D

Αν κρίνω και από το μέγεθός τους σίγουρα ξέρουν που τρυπώνουν! Να δούμε πόσο καιρό τα κουβαλούσε ο 'περδίκαρος! Πραγματικά υπερμεγέθης όμως!!! Σίγουρα θα είναι πάνω από δύο χρονών!! Το ''φούρρου'' που έκανε έμοιαζε με κοπάδι 6 πουλιών και για αυτό η πρώτη πήγε στο γάμο του καραγκιόζη!! :D
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”