Το κυνήγι και τα μυστικά του νο.18 εντυπωσίασα σε ααα???SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:''ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ..ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ''............ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟSergios έγραψε:Είπα και πρίν λίγες ημέρες οτι άμαν ένα πόστο εν φασσάρικο και έχεις του εμπιστοσύνη κάποια φάση εννα σου δώκει τα πουλιά που εννα σου δώκει την συγκεκριμένη μέρα παίζει μεγάλο ρόλο ο κόσμος.....μπορεί να τα ταιρκάσει η τύχη τα πουλιά να φακκούν πάνω σου όλη μέρα μεχρι το να μέν καπνίσεις....φτάνει να επιμένεις στο πόστο σου εν πα να παίζουν ούλλοι γυρώ σου...μόλις παεις να φίεις εννα περάσει που τζιαμέ και εννα αρκέψεις φωνές είμουν ούλλη μέρα τζιαμέ τζι έν ερεξε τζαι μόλις έφια έρεξε η ξορισμένη.....πόσες φορές το έζησες τούτο....MARIOSE έγραψε:Σέργιε μου μες τούτη τη κο...χώρα που ζιούμε φίλε μου εν την γλυτώνεις αν ντυθείς φάσσα, θα σου γεμώσουν τον κ..λο σκάγια![]()
![]()
Για την υπομονή έχεις απόλυο δίκαιο. Εγώ προσωπικά εν θα άντεχα να μου πιαν το πόστο τζιαί να κάτσω δίπλα τους ως τες 5 το δείλις, ειδικά αφού εν εσύρναν σιηπεθκιά...τούτος εν ο φασσάρης όμως![]()
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Sergios
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Sergios
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣSergios έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=KJGg2KRB7qI δείτε στο 2.19 τι γίνετε.....ρεεεε τον πελλό...![]()

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Sergios
έκαμεν την πατσιαούρι το Bettinsoli.....Aυτή είναι ωραία παιδιάSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣSergios έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=KJGg2KRB7qI δείτε στο 2.19 τι γίνετε.....ρεεεε τον πελλό...![]()
.....2.38,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
http://www.youtube.com/watch?v=899c_YpMYIs
- MARIOSE
Σόλωνα και Σέργιε κανεί τζιαί εν να θωρούμεν όνειρα πάλε πόψε...
Ο Αλέξης επειδή το εμυρίστηκεν ότι θα βάλετε έτσι πράματα έσβησεν το κομπιούτερ, ο Νίκος εκλείστηκεν στο δωμάτιο τζιαί ο Σπύρος κάμνει φυσίγγια που την άκρα...
Ρε Σέργιε αλόπως εν το miroku...
Ο Αλέξης επειδή το εμυρίστηκεν ότι θα βάλετε έτσι πράματα έσβησεν το κομπιούτερ, ο Νίκος εκλείστηκεν στο δωμάτιο τζιαί ο Σπύρος κάμνει φυσίγγια που την άκρα...

- MARIOSE
''ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ..ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ''............ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
[/quote]
Έχεις απόλυτο δίκαιο Σόλωνα και πρέπει να το βάλω καλά στο μυαλό μου.

Έχεις απόλυτο δίκαιο Σόλωνα και πρέπει να το βάλω καλά στο μυαλό μου.
- Pathfinder
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Οχι και να μας βαλετε απουσια παλε...εβαρεθηκα σημερα και ειπα να ξανασυγιριστω λιοMARIOSE έγραψε:Σόλωνα και Σέργιε κανεί τζιαί εν να θωρούμεν όνειρα πάλε πόψε...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Κορυφή
ο Αλέξης! Μπράβο φίλε!

-
- Full Member
Ε ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΝΕΙ!!
ΟΙ ΔΕ 2.19 ΟΙ ΔΕ 2.38.......... ΚΑΝΕΙ ΡΕ!!
ΕΙΠΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΞΥΠΝΟΣ ΠΟΨΕ
ΕΚΡΟΥΣΕΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ!!!
ΓΕΝΕΚΑ- ΑΓΑΠΑΣΜΕ??
ΕΓΩ- ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΠΤ ΦΑΣΣΑ??
ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΥΛΛΟΙ ΣΑΣ

ΟΙ ΔΕ 2.19 ΟΙ ΔΕ 2.38.......... ΚΑΝΕΙ ΡΕ!!
ΕΙΠΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΞΥΠΝΟΣ ΠΟΨΕ

ΕΚΡΟΥΣΕΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ!!!
ΓΕΝΕΚΑ- ΑΓΑΠΑΣΜΕ??
ΕΓΩ- ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΠΤ ΦΑΣΣΑ??

ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΥΛΛΟΙ ΣΑΣ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- spyrosspyrou851
Eγώ φυσίγγια δεν κάμνω, απλώς προσπαθώ να καταλάβω με τις δοκιμές ποια θα σύρνω στην φάσσα.MARIOSE έγραψε:Σόλωνα και Σέργιε κανεί τζιαί εν να θωρούμεν όνειρα πάλε πόψε...

Άλλος πονοτζιέφαλος αν δεν ξέρεις