ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- Sergios
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Στα 50 μετρα αμαν τραβήξεις μετρο και δεις ποση απόσταση ειναι για φασσα μιλάμε θα καταλάβετε οτι ολοι πεζεται ετσι αποστάσεις το over kill εν 60 μετρα και πάνω εκαμα το εγω που περιεργια και όντως ενεν μεγάλη απόσταση και μακάρι ολες να μου ερκουνταν κάτω που 50 μέτρα:( τα παλιοπουλια θέλουν και τσοκ ασσο και κουζι αμαν ταραξεις εχουν διαίσθηση και παιρνουν απο εκεί που στέκεσαι τωρα για τζικλες οσ τα 50 μέτρα χρησιμοποιώ 4/2 εσωτερικό τσοκ
- sotiris!129
Σεργιε μου 50 μετρα ειναι 6 στιλοι της ηλεκτρικης + ακομα 2 μετρα !Sergios έγραψε:Στα 50 μετρα αμαν τραβήξεις μετρο και δεις ποση απόσταση ειναι για φασσα μιλάμε θα καταλάβετε οτι ολοι πεζεται ετσι αποστάσεις το over kill εν 60 μετρα και πάνω εκαμα το εγω που περιεργια και όντως ενεν μεγάλη απόσταση και μακάρι ολες να μου ερκουνταν κάτω που 50 μέτρα:( τα παλιοπουλια θέλουν και τσοκ ασσο και κουζι αμαν ταραξεις εχουν διαίσθηση και παιρνουν απο εκεί που στέκεσαι τωρα για τζικλες οσ τα 50 μέτρα χρησιμοποιώ 4/2 εσωτερικό τσοκ
σκεφτου να δεις μια ζικλα σε υψος 6 στιλων της ηλεκτρικης... θα την βλεπεις οπως βλεπεις μια μιγα στο 1 μετρο !
οχι απλα δεν θα την παιξεις, μπορει να μην την δεις καν αν περασει που πανω σου !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- nik
- Full Member
Δώσε λεπτομέρειες παίχτη μου, τι εννοείς φορητό φορτιστή?marinos.a έγραψε:Σωτήρη για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα και να έχεις συνεχώς σε λειτουργία την κάμερα να πάρεις ένα φορητό φορτιστή... Πήρα εγώ έναν και έλυσα το πρόβλημα μου... Τώρα μπορώ να γράψω μέχρι 8 ώρες... Την έχω συνεχώς αναμένη και συνδεδεμένη με τον φορτιστή..nik έγραψε:μια απο τα ιδια και εγω...marinos.a έγραψε:
Το κακο ειναι οτι ειχα ουλλη μερα τη καμερα πας τη κεφαλη και δεν εκαταφερα ενα πλάνο...
το προι τα τρυγωνια εβγεναν penalty και δεν μου αφειναν περιθωριο να ανοιξω την camera
το απογευμα στες φασσες που ειχα την ψευδαισθηση πως θα εφκαλα κανενα καλο πλανο μια απο τα ιδια με το προι !
με λια λογια ουλη μερα πανω στο οπλο δεν εκαταφερα ουτε μια φορα να την αναψω ηρτε σπιτι με 100% μπαταρια εκει που φοβομουν πως θα μου τελειωνε το μεσημερι![]()
Εγω απλα θα παραγγείλω δεύτερη μπαταρία. Σε μενα το on off ειναι ευκολία αλλα οπως ειπε και ο Σωτης, το πρόβλημα ειναι μονο στο καρτέρι διοτι το στο ενδημικό σε προειδοποιεί το σκυλί[/quote]
Φίλε υπάρχουν πολλών ειδών φορητοί φορτηστές με τους οποίους μπορεις να φορτίζεις κινητά, κάμερες κλπ .
Αν κάνεις μια αναζήτηση στο ebay θα βρεις μεγάλη ποικιλία.
Εγώ συγκεκριμένα πήρα αυτόν http://www.ebay.com/itm/PowerBank-12000 ... 3cd49d551e.
Αν διαβάσεις λίγο στα χαρακτηριστικά του θα δεις ότι μπορεί να φορτίσει ένα iphone 4 με 8 φορές. Εγώ με αυτόν φορτίζω την κάμερα που κρατάω στα εκαπιδευτικά αλλά και αυτήν του όπλου-κεφαλής. Αν και πήρα και εγώ δεύτερη μπαταρία για την κάμερα χεριού τελικά με αυτόν τον φορτιστή έλυσα το πρόβλημα μου.
Και μου χρησιμεύει και για το κινητό...
- marinos.a
- Site Admin
- KALLITZIA
- Full Member
ειχες τες αλλες ετσι ορεα στον στοχο σου και ετραβισες πισο για να πεξεις την αλλη 

««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- KALLITZIA
- Full Member
- KALLITZIA
- Full Member
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 

««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Πανικκο μ το πρωτο εν τουτο π σου ειπε ακολουθουσες καλα τα πρωτα πουλια κ τα αφησες για το πισω..το αλλο στην βολη φαινεται το πιστονακι πεντακαθαρα αρα κατι παει λαθος εν ειχε την ταχυτητα που επρεπε..οντως η σκοπευση φαινεται σωστη κ η αντιδραση του πουλιου πως χτυπηθηκε αλλα οχι οπως επρεπε για να πεσει..η 2η σου μαλλον εν πισω..
Τουτη η αποψη μου με τες λιες γνωσεις π εχω το θεμα πως φαινεται το πιστονι νομιζω ειναι ο λογος
Τουτη η αποψη μου με τες λιες γνωσεις π εχω το θεμα πως φαινεται το πιστονι νομιζω ειναι ο λογος
-
- Full Member
Πανικος Setter έγραψε:Πανικος Setter έγραψε:
χαιρετίσω την παρέα
τώρα που βρήκα χρόνο και έκανα το video σε αργή κίνηση βλέπω ότι η φάσσα κτυπήθηκε όπως θυμόμουν την κυριακή αλλά δεν έπεσε , η δεύτερη βολή πάει καθαρά στον πεύκο
λοιπόν θέλω την βοήθεια από τους γνώστες να μου πουν τι πήγε λάθος
υπάρχει η γρήγορη κίνηση η αργή και φώτο όπου διακρίνεται το πιστόνι
φυσίγγιο victory 35 άσπρη no 6
choke ****
αργησες πολυ και ησουν αναποφασιστος
φιλικα
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- Sergios
να με κάμετε βα τραβησω κουρτελλα να μετρω στύλους τωρα α:) εν έχω όρεξη να φυω που την πισίνα αααsotiris!129 έγραψε:Σεργιε μου 50 μετρα ειναι 6 στιλοι της ηλεκτρικης + ακομα 2 μετρα !Sergios έγραψε:Στα 50 μετρα αμαν τραβήξεις μετρο και δεις ποση απόσταση ειναι για φασσα μιλάμε θα καταλάβετε οτι ολοι πεζεται ετσι αποστάσεις το over kill εν 60 μετρα και πάνω εκαμα το εγω που περιεργια και όντως ενεν μεγάλη απόσταση και μακάρι ολες να μου ερκουνταν κάτω που 50 μέτρα:( τα παλιοπουλια θέλουν και τσοκ ασσο και κουζι αμαν ταραξεις εχουν διαίσθηση και παιρνουν απο εκεί που στέκεσαι τωρα για τζικλες οσ τα 50 μέτρα χρησιμοποιώ 4/2 εσωτερικό τσοκ
σκεφτου να δεις μια ζικλα σε υψος 6 στιλων της ηλεκτρικης... θα την βλεπεις οπως βλεπεις μια μιγα στο 1 μετρο !
οχι απλα δεν θα την παιξεις, μπορει να μην την δεις καν αν περασει που πανω σου !