σημμασια εχει ο ανθρωπος
το τραγικο ειναι οτι ο ανθρωπος συμπεριφερετε πολλες φορες οπος τα ζωα πχ τα σκυλια που οταν τα εχεις στο σπιτι σαν τα παιδακια με τα χαδια και τις αγαπες,και αμα σου φιγουν και σμιξουν σε αγελες ,μπορει και να κατασπαραξουν ενα ολοκληρο κοπαδι απο προβατα,και τοτε λες μα ο ροκκι μου? εν δινατο? αποκλιετε.Και οι ανθρωποι ετσι ειναι δυστιχως ,μα οι χορκανοι μου? μα οι κουμπαροι μου? αποκλιετε .
Οι πολυαριθμες παρεες στο κυνηγι εν φυσικο να μπορουν ευκολα να κανουν ζημια στις μικρες παρες των 2-3-4 ιδικα φιλισιχων ατομων,αμα βρεθουν αντιμετοποι με 20 ατομα ...Ιδικα νιστηκους η ατομα που το κυνηγι το εχουν κατι σαν προταθλημα ,πατουν επι πτωματων.δεν εχει σημμασια ο τοπος καταγωγης υπαρχουν περιπτωσεις ακομα και απο ατομα της υψηλης κοινωνιας

Γεννικα το κυνηγι με πολυαριθμες παρεες για εμενα ειναι αδικια.Καμια φορα λεν μας δεν φερνουμε καραμπινες στην κυπρο γιατι δεν τραβα ο τοπος μας 3η ντουφεκια και θα τα ξηληψουμε ολα.Εεεεε αμαν φκει λαος και εν πουπανω του 10 οπλα???????? 20 ντουφεκιες εν τζαι πηραζει ετσι ,εν ξιλιφκετε..... Και αμαν κτιπηθει η τους φιγει ,λαλει ο ενας προχτες ηταν τραβματισμενος ο λαος επιαν οι 10 σχιλλες μας η καλες τζαι εν τον ηβραν τζαι ηβρεν τον η boxer νμζ κανει συζιτιση γιατι εν οδιγει πουθενα.