Online Παιχνίδια

Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Re: Online Παιχνίδια

Δημοσίευση από Savvas »

Ρε Koutsofteros το γιο μου, αφου θωρείς τόση ζήτηση θα έπρεπε ή να ζητήσεις δικαιώματα ή να το βάλεις δημόσια να το πιάσει όλος ο κόσμπος. Και μία step by step επεξήγηση εν και χαλα μας α....

Αυτά είναι τα ωραία μπράβο. :lol:
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Savvas έγραψε:Ρε Koutsofteros το γιο μου, αφου θωρείς τόση ζήτηση θα έπρεπε ή να ζητήσεις δικαιώματα ή να το βάλεις δημόσια να το πιάσει όλος ο κόσμπος. Και μία step by step επεξήγηση εν και χαλα μας α....
Ε φίλε το παιχνίδι εν κορυφή τζαι αρκετά ρεαλιστικό! Εν είδα άλλο σε έτσι επίπεδο. Να ξιφτερίζεται ο φασιανός τζαι να ππέφτει μπροστά σου, ή να φακκά τούμπες μετά την βολή το ελάφι τζαι να γονατά! Να το χαρεί ο κόσμος, να φκάλει το άχτιν του, αφού τζιήκλες εν έσιει (ΣΩΤΗΡΗ ΕΝ ΕΣΙΕΙ!!) :lol: ! Ο άλλος ο παρέας εζήτησεν ανταλλάγματα να το δώκει (αστίεφκεν φυσικά), εν ενδιαφέρτηκεν κανένας. Δαμέ εν μούχτιν (εν να μεν μάθω ποιοι εν οι μανιταράες τζαι οι αγρελλάρηες... :lol: :lol: ). Εννεν τζαιροί για έτσι έξοδα...
Δυστυχώς εν μπορώ να βάλω Link δαμέσα για έτσι πράμα (νομίζω) λόγω δικαιωμάτων, εκτός να μου πει διαφορετικά ο άτμιν..(φυσικά εν δικό μου upload).
Όσοι μου το εζητήσαν ως τωρά, έστειλα τους το, εν υπάρχει πρόβλημα.

Τωρά για οδηγίες, έστειλα στα Pm...εν μου είπεν κανένας αν εδοκίμασεν, αν εδούλεψεν ή αν εδυσκολέυτηκεν....
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Koutsofteros έγραψε:
Savvas έγραψε:Ρε Koutsofteros το γιο μου, αφου θωρείς τόση ζήτηση θα έπρεπε ή να ζητήσεις δικαιώματα ή να το βάλεις δημόσια να το πιάσει όλος ο κόσμπος. Και μία step by step επεξήγηση εν και χαλα μας α....
Ε φίλε το παιχνίδι εν κορυφή τζαι αρκετά ρεαλιστικό! Εν είδα άλλο σε έτσι επίπεδο. Να ξιφτερίζεται ο φασιανός τζαι να ππέφτει μπροστά σου, ή να φακκά τούμπες μετά την βολή το ελάφι τζαι να γονατά! Να το χαρεί ο κόσμος, να φκάλει το άχτιν του, αφού τζιήκλες εν έσιει (ΣΩΤΗΡΗ ΕΝ ΕΣΙΕΙ!!) :lol: ! Ο άλλος ο παρέας εζήτησεν ανταλλάγματα να το δώκει (αστίεφκεν φυσικά), εν ενδιαφέρτηκεν κανένας. Δαμέ εν μούχτιν (εν να μεν μάθω ποιοι εν οι μανιταράες τζαι οι αγρελλάρηες... :lol: :lol: ). Εννεν τζαιροί για έτσι έξοδα...
Δυστυχώς εν μπορώ να βάλω Link δαμέσα για έτσι πράμα (νομίζω) λόγω δικαιωμάτων, εκτός να μου πει διαφορετικά ο άτμιν..(φυσικά εν δικό μου upload).
Όσοι μου το εζητήσαν ως τωρά, έστειλα τους το, εν υπάρχει πρόβλημα.

Τωρά για οδηγίες, έστειλα στα Pm...εν μου είπεν κανένας αν εδοκίμασεν, αν εδούλεψεν ή αν εδυσκολέυτηκεν....

Άτε ρε Κουτσόφτερε ούλλοι επιάσαν το. Στείλε μου το και μένα να δούμε
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
CYPRUSHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από CYPRUSHUNTER »

φιλε κουτσοφτερε στειλε μου το και εμενα σε παρακαλω
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Επειδή από ότι φαίνεται έχει όριο στο πόσες φορές εννα κατεβεί ένα file, που αποτελείται που κομμάθκια, θα το ανεβάσω με διάφορα ονόματα και άλλες φορές, στο ίδιο link.
O καθένας πρέπει να κατεβάσει τα 3 file που έχουν το ίδιο όνομα και κατάληξη 1,2 και 3.
ΜΟΝΟ 3 file δηλαδή!

Προς Θεού! μεν πληρώσετε οτιδήποτε στο site αν σας πει! έχουμεν άλλην λύση!!!
Όι να νομίσετε πιάννω τζαι προμήθειες!!!

Αν παρόλα αυτά κάποιος εν τα καταφέρει, ας έρτει ποδά στα Λατσιά να του το δώσω σε CD.
Εννα έχει κόστος όμως τούτο!! 2-3 χαρτούτσιες σπάνιες για την συλλογή μου... :lol: :lol: :lol:
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

CYPRUSHUNTER έγραψε:φιλε κουτσοφτερε στειλε μου το και εμενα σε παρακαλω
+1
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τζιαι μενα σε παρακαλω!

Τζιαι βαλω σου ευτζιη να σταματησουν τα κουτσοφτερα! :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Φίλε Κoutsofteros στείλε μου και εμένα το λινκ σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

tooulos96 έγραψε:Φίλε Κoutsofteros στείλε μου και εμένα το λινκ σε παρακαλώ.
+1
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Έστειλα σας το.

Εν τω μεταξύ... εν μου είπεν κανένας ως τωρά αν το εδοκίμασεν....
Μόνο κάποιοι που είχαν πρόβλημα εγκατάστασης μου είπαν με pm.
Ας μας πει τζαι κάποιος που το εδούλεψεν, αν του άρεσεν τζιόλας.... :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”