Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- kanaris
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Πολύ ωραίος!
Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που "επιρεαζουν" τα φυσίγγια είναι προ των πηλων! Την Κυριακή νομίζω θα δοκιμαστούν φυσίγγια, όπλα, υπομονή, πελλαρα κλπ.
Για τις συνθήκες του χιονιά που ακούμε ότι θα έχουμε τι φυσίγγια προτείνετε για τις σιδερενιες κυρίες? ! Κυπριακά δεν παίζω με τίποτε στις φασσες. .....
Σε Nobel Sport, B&P, Lambro τι προτείνετε?
Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που "επιρεαζουν" τα φυσίγγια είναι προ των πηλων! Την Κυριακή νομίζω θα δοκιμαστούν φυσίγγια, όπλα, υπομονή, πελλαρα κλπ.
Για τις συνθήκες του χιονιά που ακούμε ότι θα έχουμε τι φυσίγγια προτείνετε για τις σιδερενιες κυρίες? ! Κυπριακά δεν παίζω με τίποτε στις φασσες. .....
Σε Nobel Sport, B&P, Lambro τι προτείνετε?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- MARIOSE
Λεβέντες προσωπικά είμαι απογοητευμένος επειδή ενώ η χρονιά άρχισε με πλήρη απογοήτευση, στη συνέχεια μου έδωσαν τις ευκαιρίες που ζητούσα αλλά τα έκαμα εντελώς θάλασσα...Μπορώ να πω ότι βρήκα αρκετά πουλιά παρά το ότι η χρονιά μου φαίνεται κακή από πλευράς ποσότητας πουλιών αλλά όπως είπα ο κυνηγός ετζιμάτουν...
Τάσο, τελευταίως δοκίμασα αρκετά φυσίγγια της NSI και της B&P χωρίς να είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από κάποιο. Οι percorso είναι οι μοναδικές που ακόμα εμπιστεύομαι αλλά για την Κυριακή ίσως ξαναμπεί στο όπλο και η camouflage της RC. Αν δεν ένιωθα ότι το κυνήγι μας φτάνει στο τέλος του θα άρχιζα ιδιογόμωση.
ΥΓ: Ωραίος συνονόματε!
Τάσο, τελευταίως δοκίμασα αρκετά φυσίγγια της NSI και της B&P χωρίς να είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από κάποιο. Οι percorso είναι οι μοναδικές που ακόμα εμπιστεύομαι αλλά για την Κυριακή ίσως ξαναμπεί στο όπλο και η camouflage της RC. Αν δεν ένιωθα ότι το κυνήγι μας φτάνει στο τέλος του θα άρχιζα ιδιογόμωση.

- Prestige 8
- Full Member
Ευχαριστώ λεβεντες!MARIOSE έγραψε:Λεβέντες προσωπικά είμαι απογοητευμένος επειδή ενώ η χρονιά άρχισε με πλήρη απογοήτευση, στη συνέχεια μου έδωσαν τις ευκαιρίες που ζητούσα αλλά τα έκαμα εντελώς θάλασσα...Μπορώ να πω ότι βρήκα αρκετά πουλιά παρά το ότι η χρονιά μου φαίνεται κακή από πλευράς ποσότητας πουλιών αλλά όπως είπα ο κυνηγός ετζιμάτουν...
Οι εξορμήσεις φτάνουν προς το τέλος σιγά σιγά, τούτο εν το μαγαζί μου εμένα.[emoji20]
Για φυσίγγια δεν μπορώ να βοηθήσω μιας και χρησιμοποιώ φυσίγγια ιδιογομωσης.
Υ.Γ. Συνονοματε ποτέ δεν είναι αργά, σκέψου το γίνεται![SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
Sent from my Samsung Galaxy Note 5
- MARIOSE
Το ξέρω Μάριε, το σκέφτομαι σοβαρά μιας και ο σύντροφος ήδη είναι ιδιογομωτής.
Εν το μεταξύ, χρειάζομαι άμεσα παντελόνι για το κυνήγι. Είμαι λλίο ιδιότροπος τζιαί θέλω κάτι καλό. Ως τώρα έφερνα από cabelas αλλά το σκέφτομαι ακόμα λόγω δασμών κτλ. Πήρα ένα φοβερό παντελόνι από beretta αλλά ότι φανταστείς κολλά πάνω του τζιαί δεν καθαρίζει με τίποτε.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι παιδιά?

Εν το μεταξύ, χρειάζομαι άμεσα παντελόνι για το κυνήγι. Είμαι λλίο ιδιότροπος τζιαί θέλω κάτι καλό. Ως τώρα έφερνα από cabelas αλλά το σκέφτομαι ακόμα λόγω δασμών κτλ. Πήρα ένα φοβερό παντελόνι από beretta αλλά ότι φανταστείς κολλά πάνω του τζιαί δεν καθαρίζει με τίποτε.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι παιδιά?
- Prestige 8
- Full Member
To Lothian της Hart φιλε μου δεν το αλλάζω εγώ προσωπικά, για το χειμώνα.
- MARIOSE
Σε ευχαριστώ φίλε, θα το ψάξω να το βρω.Prestige 8 έγραψε:To Lothian της Hart φιλε μου δεν το αλλάζω εγώ προσωπικά, για το χειμώνα.

- canastas
- Full Member
Όντως το θέμα, κρίμα ,αλλά έπεσε τελια!Prestige 8 έγραψε:canastas έγραψε:Παιδιά τι γίνετε με την γαλανη κυρία??? Προσωπικά ακομά δεν κατάφερα να την κυνηγίσω, μια κυριάκη που είπα να πάω μονό νερά φάγαμε και λογο υπορχεώσεων δύο κυριακές δεν πήγα. Ελπίζω Θεού θέλοντος αυτην την κυριακή να εξορμήσουμε
Είτε οι φασσαριες επαρετισαν τα, είτε οι σιδερενιες κερδίζουν την μάχη.
Φίλε canasta τα πουλιά πλέον είναι καθηγητριες και βάλε τέτοια εποχή και χρειάζεται πολύ υπομονή και μελέτη για να πετύχεις μερικα πουλιά.
Υπομονη μπολικη σαν του γαρού

THE BEST THERE IS
- Prestige 8
- Full Member
Καλές επιτυχίες φίλε μου σου εύχομαι..canastas έγραψε:Όντως το θέμα, κρίμα ,αλλά έπεσε τελια!Prestige 8 έγραψε:canastas έγραψε:Παιδιά τι γίνετε με την γαλανη κυρία??? Προσωπικά ακομά δεν κατάφερα να την κυνηγίσω, μια κυριάκη που είπα να πάω μονό νερά φάγαμε και λογο υπορχεώσεων δύο κυριακές δεν πήγα. Ελπίζω Θεού θέλοντος αυτην την κυριακή να εξορμήσουμε
Είτε οι φασσαριες επαρετισαν τα, είτε οι σιδερενιες κερδίζουν την μάχη.
Φίλε canasta τα πουλιά πλέον είναι καθηγητριες και βάλε τέτοια εποχή και χρειάζεται πολύ υπομονή και μελέτη για να πετύχεις μερικα πουλιά.
Υπομονη μπολικη σαν του γαρού [emoji38] , μελετή ποτε δεν σταματα. εμεινε να βαλουμε το χερί μας εμεις και μπολικο ο Θέος για να της πετύχουμε
-
- Full Member
Μαριε μου χαιρετω!MARIOSE έγραψε:Σε ευχαριστώ φίλε, θα το ψάξω να το βρω.Prestige 8 έγραψε:To Lothian της Hart φιλε μου δεν το αλλάζω εγώ προσωπικά, για το χειμώνα.
Παντελονια φιλε ειχε κ νομιζω εχει ακομα σε προσφορα τα Beretta κατι παντελονια της Gamo..προσωπικα επιασα ενα λεπτο με επενδυση (μπεκατσοπαντελονο) κ εχει ακομα ενα σε πιο χοντρο π εχω σκοπο να το πιασω..παντως απο περσυ π το εχω ειναι πλυμμα φορημα σε ολες τις εξορμησεις απο ενδημικο κ μετα..κ στο ενδημικο ταλαιπωρητε σε πυκνα..40€ νομιζω
-
- Full Member
Οσο για φυσιγγια για ετσι συνθηκες ειδικα σαν την κυριακη super caccia nsi αν το οπλο το σηκωνει..για τα γραμμαρια της σε μενα εν πολλα γλυκια