Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Ρε κοπελια πραγματικα τωρα εσκολασα ανοιξα το pc και θξιαβασα ουλα τα ποστς σας...πραγματικα πναζω να σας θκιαβαζω!!!!

Μαριε μου τα αισθηματα είναι αμοιβαια φιλε και το ξερεις...εισαι λεβεντης από τους λιγους!!!

Νικο που να φακκας πανω κατω...ουτε με δορυφορο ε θα με εβρεις πριν την ληξη!!!! :lol: :lol: :lol:
Γείτο μου εν χαλασμένη η θέρμανση μου τζιαί ετοιμάζω τα πράματα μου πέρκει βράσω. Το διήμερο εν βαρετό το πρόγραμμα μου, αύριο έχει ποδόσφαιρο, ψάρεμα για μυλοκόπια + καλεσμένους το βράδυ. Την Κυριακή θα ντυθώ χιονάνθρωπος τζιαί θα τες καρτερώ! Μόνο με τζίνη τη σκέψη ότι θα μου δώσουν 2-3 ευκαιρίες να δω το χρώμα τους που κοντά βράζω!!

Τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι όπως το ζόμπι πας το γραφείο τζιαί πάλε θα τες θωρώ πόξω που το παράθυρο ;)
Μαριε μου να καταλάβεις τζιαμε που παω τωρα...στεκω φεξη διπλα που ένα καλαμιονα με 1 μετρο νερο...μολις φκουν οι πρωτες σιηπεθκιες που τους τσικλαρηες τουτες φευκουν που τα δεντρα και διουν μου ένα chance αν εχει πουλια για κανενα 10 λεπτο...μες τζινο το 10λεπτο αν εσιει πουλια μεσα πρεπει να φκουν που τη γραμμη μου...πρεπει να μεν καλλικωσω...πρεπει να μεν πεσουν μες το καλαμιονα γιατι εν μπαινω με τιποτε μεσα και πρεπει να είμαι ψυχραιμος να μεν παιξω πουλι που ειναι λιο ψηλα γιατι μπορει να φκει άλλη πιο κοντα..παλε μπορει και να μεν φκει και να μεινω με 2 χειλη καμενα...μετα τα πουλια ψηλωνουν και δεν εχω chance παραμονο αν χαθουν ουλλοι και ταραξω ποστο και εχει περασμα η ωρα 130 το μεσημερι...οποταν καταλάβεις ότι για να παιξω φασσα πρεπει να γυρισει ο Θεος αναποδα...αλλα παλε μονο τζαι μονο τζινη η αδρεναλινη να καρτερω να ακουσω τις πρωτες σιηπεθκιες..εν την αλλασω με τιποτε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εν πολλή η πελλάρα μας τελικά :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Επεισοδιακη μερα αλλα το παλεψαμε μεχρι τελους...ο σύντροφος επαθε γαστρεντεριτιδα και εφυε με το ζορι η ωρα 830...ξυλοπαουρα, τα φυσίγγια ηταν για τα κατσαρα...ότι πουλι κατεβαζα αυτό κατευθείαν στους βατους...παλευα να μην βγαλω τα ματια μου...στο τελος...δικαιωση...και 2 χαμενες...

Εικόνα

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος γείτο μου! Εμάς η μέρα φάνηκε από το πρωί. Όπως είπα ντυθήκαμε χιονάνθρωποι και ξεκινήσαμε. Ανάβω τη κάμερα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να πάρω εικόνες από την άγρια ομορφιά της φύσης, εξίασα το καπάκι πάνω, εγυρίζαμε μαύρα...
Πάμε στον τόπο μόλις κατεβήκαμε 5 μποφώρ καθαρός βόρειος, ούτε για να κατουρήσεις εν εμπορούσες να φκεις που το αυτοκίνητο. Κάναμε την προσπάθεια μας αλλά ούτε 1 ώρα δεν αντέξαμε, ξεκινήσαμε για την επιστροφή. Αφού εψουμνήσαμεν καμιά 10 τσέντες πράματα που το φίλο μας το κ. Γιώρκο καταλήξαμε να δοκιμάζουμε την τύχη μας σε έξυπνο σημείο που βρήκε κατά λάθος ο σύντροφος την προηγούμενη εξόρμηση. Αντί φάσσες μας βγήκαν λίγες τζιήκλες, εποσκολιστήκαμε κανένα 2ωρο ενώ ο σύντροφος κατέβασε και ένα φασσάκι με τις "σκουλλέξ" του :lol:
Αντί να κάνουμε υπομονή έτρωεν μας ο κ@λος μας να πάμε να ψηφίσουμε. Εφύαμε κατά το μεσημέρι τζιαί κατά τις 3 επιστρέψαμε για το 2ο γύρο. Ήβραμε τες φάσσες τζιαί τες τζιήκλες να κάθονται στο πόστο του συντρόφου να μας περιμένουν :roll: Κάτσαμε καμιά ώρα μας έδωσαν 2 φορές χέρι πήραμε ακόμα ένα φασσάκι τζιαί επιστρέψαμε.
Ηθικό δίδαγμα, η φάσσα θέλει υπομονή τζιαί κ@λο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Ωραίος γείτο μου! Εμάς η μέρα φάνηκε από το πρωί. Όπως είπα ντυθήκαμε χιονάνθρωποι και ξεκινήσαμε. Ανάβω τη κάμερα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να πάρω εικόνες από την άγρια ομορφιά της φύσης, εξίασα το καπάκι πάνω, εγυρίζαμε μαύρα...
Πάμε στον τόπο μόλις κατεβήκαμε 5 μποφώρ καθαρός βόρειος, ούτε για να κατουρήσεις εν εμπορούσες να φκεις που το αυτοκίνητο. Κάναμε την προσπάθεια μας αλλά ούτε 1 ώρα δεν αντέξαμε, ξεκινήσαμε για την επιστροφή. Αφού εψουμνήσαμεν καμιά 10 τσέντες πράματα που το φίλο μας το κ. Γιώρκο καταλήξαμε να δοκιμάζουμε την τύχη μας σε έξυπνο σημείο που βρήκε κατά λάθος ο σύντροφος την προηγούμενη εξόρμηση. Αντί φάσσες μας βγήκαν λίγες τζιήκλες, εποσκολιστήκαμε κανένα 2ωρο ενώ ο σύντροφος κατέβασε και ένα φασσάκι με τις "σκουλλέξ" του :lol:
Αντί να κάνουμε υπομονή έτρωεν μας ο κ@λος μας να πάμε να ψηφίσουμε. Εφύαμε κατά το μεσημέρι τζιαί κατά τις 3 επιστρέψαμε για το 2ο γύρο. Ήβραμε τες φάσσες τζιαί τες τζιήκλες να κάθονται στο πόστο του συντρόφου να μας περιμένουν :roll: Κάτσαμε καμιά ώρα μας έδωσαν 2 φορές χέρι πήραμε ακόμα ένα φασσάκι τζιαί επιστρέψαμε.
χαχαχαχ...ωραιος γειτο μου...ηθικο διδαγμα για μενα...εχω υπομονη...εχω κ@λο...τωρα γυρευφκω τη φατσα μου...μου την εχει παρει ο βοριας!!!ακομα τρεμω...γιατι εδωκα και 2 φορες μες τον ποταμο με το νερο για να πιαω τις φασσες...ηταν ότι μου ελειπε!!! :D

το πρωτο πουλι επεξα το η ωρα 12 btw...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Ωραίος γείτο μου! Εμάς η μέρα φάνηκε από το πρωί. Όπως είπα ντυθήκαμε χιονάνθρωποι και ξεκινήσαμε. Ανάβω τη κάμερα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να πάρω εικόνες από την άγρια ομορφιά της φύσης, εξίασα το καπάκι πάνω, εγυρίζαμε μαύρα...
χαχαχαχ...ωραιος γειτο μου...ηθικο διδαγμα για μενα...εχω υπομονη...εχω κ@λο...τωρα γυρευφκω τη φατσα μου...μου την εχει παρει ο βοριας!!!ακομα τρεμω...γιατι εδωκα και 2 φορες μες τον ποταμο με το νερο για να πιαω τις φασσες...ηταν ότι μου ελειπε!!! :D

Λεβέντη μου εσύ είσαι ορίτζιναλ φασσάρης! 8-)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Λεβέντη μου εσύ είσαι ορίτζιναλ φασσάρης! 8-)
...αεις με ρε γειτο και εβαλα ιωδιο ως τζαι πας τον κ@λο μου...εν εμεινε τοπος πανω μου που εν ετρυπηθηκε!!! :roll:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: Άξιζε τον κόπο ρε!
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Καλημερίζω την Φασσοπαρέα!!! Απογευματινή εξόρμιση χθές για φάσσες...2 πουλιά μου έδωσαν χέρι και τα πήρα....και τα 2 πουλιά χτυπήθηκαν με victory sporting 32gr No 7.5....Συνηστώ στους φίλους που κηνηγούν την φάσσα να δοκιμάσουν αυτό το φυσιγγι και να μου πουν τις εντυπώσεις τους...4ή συνεχώμενη χρόνια που δεν την βγάζω από το όπλο σαν πρώτη, και με το baikal αλλά και τώρα με το benelli είναι εξαιρετική.... Βόλες 30-35 μ και τα πουλιά είχαν σπασμένη φτερούγα και από 8-10 σκάγια το καθένα όταν τα μάθησα...( + 2 τζίκλες το πρωινο) :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

BAIKAL TEAM έγραψε:Επεισοδιακη μερα αλλα το παλεψαμε μεχρι τελους...ο σύντροφος επαθε γαστρεντεριτιδα και εφυε με το ζορι η ωρα 830...ξυλοπαουρα, τα φυσίγγια ηταν για τα κατσαρα...ότι πουλι κατεβαζα αυτό κατευθείαν στους βατους...παλευα να μην βγαλω τα ματια μου...στο τελος...δικαιωση...και 2 χαμενες...

Εικόνα

Εικόνα
Αντε να βρασει και το αιμα μας λιγο με αυτο το κρυο 8-)
THE BEST THERE IS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”