φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
lagomania
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από lagomania »

κοπελια σημερα εν εχανε επεσαμε σε βατουρα εσηκωσαμεν 9 και επεξαμεν 5 τους αλλους οσω και αν σας φενεται παραξενο αφησαμεν τους να φιουν αλλα ρε γμτ ετσι πραμα εν εξαναπαθαμεν 9 λαοι σε ενα κομματι 100 μετρων σε καθαροτοπο :o :o :o γεματος ο τοπος κοτσιρολαουα εσαντανοθηκαν οι σκυλοι
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

lagomania έγραψε:κοπελια σημερα εν εχανε επεσαμε σε βατουρα εσηκωσαμεν 9 και επεξαμεν 5 τους αλλους οσω και αν σας φενεται παραξενο αφησαμεν τους να φιουν αλλα ρε γμτ ετσι πραμα εν εξαναπαθαμεν 9 λαοι σε ενα κομματι 100 μετρων σε καθαροτοπο :o :o :o γεματος ο τοπος κοτσιρολαουα εσαντανοθηκαν οι σκυλοι

Αμα επέξατε 5 εν καλά ... παρα τίποτε !!
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΡΤΗ ΖΕΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:ρε μα εν ζε φτετε εσεις...100%δικο μου το λα8ος.... δικος μου ο σκυλος, δικος μου ο τοπος εκαταλαβα οτι εκραταν μαλαϊ ζε ο μαλακας αντι να σας πω ελατε ζιαμε που ειμουν εγω να κατεβω εγω στον σκυλο αφικα τον σκυλο μονο του 20 μετρα πουκατο μες τα πικνα, ΔΕΝ εμπιστεφτικα τον σκυλο μου εν τουτο που μου γυριζει εν ζε εφτεεν η ωρα ζε ζινι την ωρα αν εστεκουμασταν σοστα ηταν 1000% να εν μες το ψυγειο τωρα!
Φίλε Σωτήρη εν τζιαι τουτα μέσα....
Να κανουμε λάθη και να μαθαίνουμε απο αυτά!!!!
Ξαναπαθαίνεις το τωρά??/ ;)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

miky55 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΡΤΗ ΖΕΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

Ωραιος!!!
:D
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

2 ατομα 8 αγρια περδικια μετα απο πολλυ περπατημα. (χασαμε και ενα κουτσοφτερο)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Nikos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ρε μα εν ζε φτετε εσεις...100%δικο μου το λα8ος.... δικος μου ο σκυλος, δικος μου ο τοπος εκαταλαβα οτι εκραταν μαλαϊ ζε ο μαλακας αντι να σας πω ελατε ζιαμε που ειμουν εγω να κατεβω εγω στον σκυλο αφικα τον σκυλο μονο του 20 μετρα πουκατο μες τα πικνα, ΔΕΝ εμπιστεφτικα τον σκυλο μου εν τουτο που μου γυριζει εν ζε εφτεεν η ωρα ζε ζινι την ωρα αν εστεκουμασταν σοστα ηταν 1000% να εν μες το ψυγειο τωρα!
Φίλε Σωτήρη εν τζιαι τουτα μέσα....
Να κανουμε λάθη και να μαθαίνουμε απο αυτά!!!!
Ξαναπαθαίνεις το τωρά??/ ;)
club,ποτο,2-3 ωρες υπνο μονο-μια αποτομη αντιπυρινικη 50 μετρον το αυτοκινητο εν την εφκενε παρα πολλα αποτομη...μολις εφκικαμε πανω ελαχανιαζαμε
ολα εναντιον φιλε μου...αλλα ελιπυ8ικα το σκυλι επδ ηταν ο πρωτος του φετος στο κυνηγι και εδουλεπσε καλα ηταν ξεκαθαρη η μαλαϊ ηταν καθαρα 100% δικο μου λαθος που αποκλειεται να ξανακαμω
συνχαριτηρια στα ιπολιπα κοπελια του φορουμ για τα αποτελεσματα τους :D
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

P1012997n.JPG
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Breda Pegaso έγραψε:2 ατομα 8 αγρια περδικια μετα απο πολλυ περπατημα. (χασαμε και ενα κουτσοφτερο)
Πολύ ωραία φωτο, πραγματικα τα αγρεια περδίκια ξεχωρίζουν απο ενα μίλι. Εμείς σήμερα παγανιάσαμε στα ψηλά, πολύ μαλαί λαγο ομως δεν βρήκαμε μονο δυο κούτσες γιαλι.Τελικό αποτλελεσμα 2 περδίκια μιά φασσα 4 οπλα. Εγω δεν τον εκάπνισα :) :) με χαμόγελο ομως ετσι ειναι το κυνηγι.
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Η σεζόν συνεχίζεται πολύ καλά. Δύο λαγούς σήμερα 4 όπλα. Ο πρωινός επέδεψε μας αρκετά με μια μεγάλη ιχνηλασία για λαγό πρώτων εξορμήσεων και στο τέλος εν τον εβκάλαμε παρόλο το ότι επλησιάσαμε τον αρκετά. Κάτι τέτοιοι λαγοί αξίζει να ζουν για να κάνουν το κυνήγι ακόμη πιο προκλητικό. Στην συνέχεια 2 αρσενικοί λαγοί επίμονα έκατσαν και ξεφωλιάστηκαν (και την πρώτη Κυριακή το ίδιο κανένας δεν προσηκώστηκε). Προσωπικά εν είδα κανένα λαγό σήμερα αλλά χαλάλι μακάρι να είναι κάθε εξόρμηση έτσι. Σε 2 εβδομάδες πάλι αφού την επόμενη έχει "κενό" για την παρέα. Μαζί με τους 2 λαγούς πιάσαμε και 2 σακούλες ναυλον σκουπίδια των M "συναδέλφων" της 1ης Κυριακής. Πάντως άνετα γεμίζαμε 2 μαυροσάκουλα αν μαζεύαμε και παλιότερα σκουπίδια.....!

Καλή συνέχεια
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”