Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Τέσσερα όπλα, ολοήμερο κυνήγι, τρεις όμορφους πολύχρωμους και ο τέταρτος 2 φυσίγγια 3 φάσσες 

- BAIKAL TEAM
- Full Member
εγω 2 ωρουες το πρωι που ειχα λογο υποχρεώσεων δεν τον εκαπνισα...εφκαλα το μεζε του μιτση μου όμως γιατι υποσχεθηκα του τσικλουα!!!αν επαιζα επιανα σιγουρα πανω που 10 αλλα ηταν κριμα να τις παιζω με τα 6αρκα...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Όταν το ελαλουσαμε ότι τα πουλια είναι λιγα φετος καποιοι ειρωνευονταν...τωρα ηρταν ουλλοι που εσσω τους αλλα τεσπα...καλυτερα να μεινουμε μονοι μας...
Μονος αυριο και αναχωρώ για άλλο καρτερι πιο ψηλα αυτή τη φορα οπου δεν θα δω ψυχη Θεου από ανθρωπο...καρτερι που εκοψε το ματι μου το καλοκαιρι και δεν το κυνηγησα...
Ηρεμια, απολαυση της φυσης και μακαρι να δουμε και την οψη της...
Καλα κυνηγια σε ολους και καλη επιστροφή..
Μονος αυριο και αναχωρώ για άλλο καρτερι πιο ψηλα αυτή τη φορα οπου δεν θα δω ψυχη Θεου από ανθρωπο...καρτερι που εκοψε το ματι μου το καλοκαιρι και δεν το κυνηγησα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Έχασες τον καφέ...Σήμερα επιστρέφοντας γύρω στις 9:30 σκεφτόμουν να έρτω να τον φέρω αλλά μετά θυμήθηκα ότι θα πήγαινες στα ψηλά.BAIKAL TEAM έγραψε:Όταν το ελαλουσαμε ότι τα πουλια είναι λιγα φετος καποιοι ειρωνευονταν...τωρα ηρταν ουλλοι που εσσω τους αλλα τεσπα...καλυτερα να μεινουμε μονοι μας...
Σημερινό αποτέλεσμα 4 τζιήκλες + η θέα 2 αγέλων φασσών πολύ ψηλά. Έκαμα τζιαί μιαν αναγνώριση κοντά στους τόπους σου αλλά είδα μόνο 1 πουλί και κυνηγό ούτε ένα...άρκεψα να αεροθυμώ, 5 εξορμήσεις 3 φάσσες σύνολο...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
χαχαχαχα μια φορα που ηρτες εν ημουν τζιαμε...Παντως το ματι του φασσαρη συγκοφκη ακομα...εκαμα τον τοπο αναγνωριση το καλοκαιρι και τα πουλια που ειδα σημερα ηταν παρα πολλα...εχαλασε μου τα ο πελλοαερας που εν εσταματησε λεπτο παλε...εχασα 1 που πραγματικα ανοιξε η γη και την καταπιε και εξηππασε με ένα πουλουκι 50 πουλια σαν ημουν μισοτζοιμισμενος το μεσημερι και ωσπου να σηκωστω να το παιξω πισοκωλι εμεινε μου ο καημος...υγεια και πραγμaτικα το χαρηκα σημερα γιατι ημουν εντελως μονος και εβλεπα συνεχεια πουλια στην απαγορευμενη...εφκηκε μια μεγαλη πουλουκια καμμια 500 πουλια επερασε που πανω μου στα 70-80 μετρα και ευτυχως που ημουν μονος μου και δεν τα ενοχλησα...ραντεβου την Κυριακη!!!MARIOSE έγραψε:Έχασες τον καφέ...Σήμερα επιστρέφοντας γύρω στις 9:30 σκεφτόμουν να έρτω να τον φέρω αλλά μετά θυμήθηκα ότι θα πήγαινες στα ψηλά.BAIKAL TEAM έγραψε:Όταν το ελαλουσαμε ότι τα πουλια είναι λιγα φετος καποιοι ειρωνευονταν...τωρα ηρταν ουλλοι που εσσω τους αλλα τεσπα...καλυτερα να μεινουμε μονοι μας...
Σημερινό αποτέλεσμα 4 τζιήκλες + η θέα 2 αγέλων φασσών πολύ ψηλά. Έκαμα τζιαί μιαν αναγνώριση κοντά στους τόπους σου αλλά είδα μόνο 1 πουλί και κυνηγό ούτε ένα...άρκεψα να αεροθυμώ, 5 εξορμήσεις 3 φάσσες σύνολο...

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Ωραίος γείτο μου 

- πανικος
μπραβο λεωνιδα απολαυσες ησυχια φιλε μου και εκανες αυτο που σου αρεσει 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- BAIKAL TEAM
- Full Member
ε Πανικο ειδα τον κειμα που εβαλες φωτο και θελω να σου πω ότι και ο γερο-laurona τα ιδια καμνει...αφου να καταλάβεις αναγκάστηκα για πρωτη φορα στη ζωη μου φετος να αλλαξω το τσοκ μου και να το καμω 4αρη αντι 3αρη...αλλιως δεν μενει τιποτα σου λεω...πανικος έγραψε:μπραβο λεωνιδα απολαυσες ησυχια φιλε μου και εκανες αυτο που σου αρεσει

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- andreasana210326
Φιλε Λεωνιδα καλημερα. Αν εχει σημασια φιλε...επειδη εγω δεν κυνηγω φασσα....ειδα πολλες Τραχυπεδουλα αν κυνηγας Παφο μεριες. Ημασταν με τον πατερα μου προηγουμενη Τεταρτη για λαγο...κ ειδα πολλες. Εχει υψωματα πολλα κ πολλες μουττες με πευκα κτλ...κ απο κυνηγους δεν ειδα πολλους αν κ εβγαιναν λιες σιηπε8κιες...ψηλα. Αν ενδιαφερεσε πεσμου να σε κατατοπισω ακριβως για την περιοχη.BAIKAL TEAM έγραψε:Όταν το ελαλουσαμε ότι τα πουλια είναι λιγα φετος καποιοι ειρωνευονταν...τωρα ηρταν ουλλοι που εσσω τους αλλα τεσπα...καλυτερα να μεινουμε μονοι μας...
- andreasana210326
Ισχυει και για φασσαριες γενικα....andreasana210326 έγραψε:Φιλε Λεωνιδα καλημερα. Αν εχει σημασια φιλε...επειδη εγω δεν κυνηγω φασσα....ειδα πολλες Τραχυπεδουλα αν κυνηγας Παφο μεριες. Ημασταν με τον πατερα μου προηγουμενη Τεταρτη για λαγο...κ ειδα πολλες. Εχει υψωματα πολλα κ πολλες μουττες με πευκα κτλ...κ απο κυνηγους δεν ειδα πολλους αν κ εβγαιναν λιες σιηπε8κιες...ψηλα. Αν ενδιαφερεσε πεσμου να σε κατατοπισω ακριβως για την περιοχη.BAIKAL TEAM έγραψε:Όταν το ελαλουσαμε ότι τα πουλια είναι λιγα φετος καποιοι ειρωνευονταν...τωρα ηρταν ουλλοι που εσσω τους αλλα τεσπα...καλυτερα να μεινουμε μονοι μας...