Η&Α Στροβολος φιλε....στην τσεριουpredator έγραψε:αυτο το προστατευτικο που εχεις στο κοντακι που βρισκουμε;BAIKAL TEAM έγραψε:Πολυ ωραια εικονα μου αφησε το τελευταιο κυνηγι...τα πουλια ηταν πολλα στον καινουργιο τοπο που δοκιμασα, αλλα ημουν ατυχος και απελπιστικα μονος...3-4 φορες μου εκαναν ντου και για κλασματα του δευτερολεπτου με επιαναν απροετοιμαστο να μην μπορω να επωμισω λογο των δεντρων και του οπτικου μου πεδιου...άλλες 3-4 φορες θα μπορουσα να ριξω αλλα δεν θα εβρισκα τα πουλια όπως και αυτή που εχασα, λογο του δυσβατου της περιοχης και ετσι περιμενα να σταυρωσουν αλλα δεν...1 χρυσο καλλικωμα 1 χαμενη 1 στο χερι και 1 ξιφτερισμα δυνατο που μαλλον και αυτή θα πεθανε αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να δω την πορεια της...
Βαζουμε το σταυρο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Αυγουστο...επεσαν οι τιτλοι τελους και για το φετινο Χειμερινο κυνηγο Φασσας...
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ποιος σακουει Σολωνα μου....οι μονοι που δεν θα χτυπησουν φασα αν τους δωθει η ευκαιρια στις εξορμήσεις που εμειναν..ειναι μονο οι φασσαρηδεςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Τουλαχιστω τελειωσαμε ολοι με το χρωμα της φιλοι μου...κανενας παπαγαλοςμεχρι και τον Αλεξ λυπηθηκε ο θεος και του την εστειλε πισω απο τα 200 μετρα....αμα σε θελει θελει σε....εαν οχι,οτι και να καμεις δεν!!!!
Θελω να πω αυτο ομως προς ολους του φορουμ και σε οσους μας παρακολουθουν.......ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ,ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ 24/2/2016....εας αφησουμε τα πουλια επομενως να κανουν με την ησυχια τους αυτο που τους προσταζει η φυση και το βιολογικο τους ρολοι......
...εαν παρουμε ακομα 4-5 πουλια και τα βαλουμε στο ψυγειο δεν θα αλλαξει τι-πο-τα....εαν αφησουμε ομως αυτα τα 4-5 πουλια φανταστητε το κερδος που θα εχουμε και απο αυτα,αλλα και απο τα μωρα τους...
..εας αφησουμε λοιπον τη φυση να δουλεψει ωστε να εχουμε και του χρονου νεο αιμα ωστε να μας χαρισουν και παλι καποιες ωραιες στιγμες μεσα απο την αγαπημενη μας δραστηριοτητα μιας και ειμαστε νησι και δεν περιμενουμε απο αλλου πουλια τυπου μεταναστευσης κ.λ.π![]()
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Σε παρακαλώ Λεωνίδα μου, εγώ φασσάρης δεν είμαι, εφύλαξα ήδη τες εχτεσινές 6άρες.BAIKAL TEAM έγραψε:Ποιος σακουει Σολωνα μου....οι μονοι που δεν θα χτυπησουν φασα αν τους δωθει η ευκαιρια στις εξορμήσεις που εμειναν..ειναι μονο οι φασσαρηδεςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Τουλαχιστω τελειωσαμε ολοι με το χρωμα της φιλοι μου...κανενας παπαγαλοςμεχρι και τον Αλεξ λυπηθηκε ο θεος και του την εστειλε πισω απο τα 200 μετρα....αμα σε θελει θελει σε....εαν οχι,οτι και να καμεις δεν!!!!
Θελω να πω αυτο ομως προς ολους του φορουμ και σε οσους μας παρακολουθουν.......ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ,ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ 24/2/2016....εας αφησουμε τα πουλια επομενως να κανουν με την ησυχια τους αυτο που τους προσταζει η φυση και το βιολογικο τους ρολοι......
...εαν παρουμε ακομα 4-5 πουλια και τα βαλουμε στο ψυγειο δεν θα αλλαξει τι-πο-τα....εαν αφησουμε ομως αυτα τα 4-5 πουλια φανταστητε το κερδος που θα εχουμε και απο αυτα,αλλα και απο τα μωρα τους...
..εας αφησουμε λοιπον τη φυση να δουλεψει ωστε να εχουμε και του χρονου νεο αιμα ωστε να μας χαρισουν και παλι καποιες ωραιες στιγμες μεσα απο την αγαπημενη μας δραστηριοτητα μιας και ειμαστε νησι και δεν περιμενουμε απο αλλου πουλια τυπου μεταναστευσης κ.λ.π![]()

- BAIKAL TEAM
- Full Member
δεν μιλαω για τα μελη του φορουμ Σπυρο μου και το ξερεις...τα μελη ως επι το πλειστον είναι μορφωμένα(δεν εννοω πανεπιστημιακα πτυχια) ατομα με συνειδηση...εδώ πολλοι κυνηγοι είμαι σιγουρος πως δεν ξερουν ότι η φασα σταματησε...spyrosspyrou851 έγραψε:Σε παρακαλώ Λεωνίδα μου, εγώ φασσάρης δεν είμαι, εφύλαξα ήδη τες εχτεσινές 6άρες.BAIKAL TEAM έγραψε:Ποιος σακουει Σολωνα μου....οι μονοι που δεν θα χτυπησουν φασα αν τους δωθει η ευκαιρια στις εξορμήσεις που εμειναν..ειναι μονο οι φασσαρηδεςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Τουλαχιστω τελειωσαμε ολοι με το χρωμα της φιλοι μου...κανενας παπαγαλοςμεχρι και τον Αλεξ λυπηθηκε ο θεος και του την εστειλε πισω απο τα 200 μετρα....αμα σε θελει θελει σε....εαν οχι,οτι και να καμεις δεν!!!!
![]()
Μακαρι η πλειοψηφια των κυνηγων να ηταν τα μελη του φορουμ...θα είμασταν σε κυνηγετικο παραδεισο τωρα
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Καλησπέρα λεβέντες, μόλις αφήχθηκα από το αεροδρόμιο και η πρώτη μου δουλειά (μετά που με έβαλεν η σύζυγος να ξεσκονίσω και να σφογγαρίσω το γραφείο μου...
) είναι να μπω στο φόρουμ να διαβάσω τα νέα σας.
Σόλωνα είδες που σου εφυλάξαν την επίθεση για την τελευταία αγωνιστική?
Γείτο θυμούμαι που μου ελέγατε τη φάση με τις πρασινοκέφαλες αλλά θυμάμαι και τη φωτό! Αξέχαστες στιγμές φίλε μου!
Νίκο φίλε μου ήταν υπέροχη η εξόρμηση μας. Θυμάμαι επίσης που μας εφακκούσαν γυρό οι αγέλες τζιαί εν εσύραμε ούτε ένα φυσίγγι όπως τους χάχες
Άλεξ, έγραφε το όνομα σου πάνω της
. Έπαθα το και εγώ φέτος το Νιόβρη!
Παίδες πάω γιατί φωνάζει η κυβέρνηση να καθαρίσω παράθυρα...α ρε γαμ...το τι κάμνουμε για να πάμε κυνήγι και ψάρεμα αύριο...

Σόλωνα είδες που σου εφυλάξαν την επίθεση για την τελευταία αγωνιστική?

Γείτο θυμούμαι που μου ελέγατε τη φάση με τις πρασινοκέφαλες αλλά θυμάμαι και τη φωτό! Αξέχαστες στιγμές φίλε μου!
Νίκο φίλε μου ήταν υπέροχη η εξόρμηση μας. Θυμάμαι επίσης που μας εφακκούσαν γυρό οι αγέλες τζιαί εν εσύραμε ούτε ένα φυσίγγι όπως τους χάχες

Άλεξ, έγραφε το όνομα σου πάνω της

Παίδες πάω γιατί φωνάζει η κυβέρνηση να καθαρίσω παράθυρα...α ρε γαμ...το τι κάμνουμε για να πάμε κυνήγι και ψάρεμα αύριο...

- BAIKAL TEAM
- Full Member
MARIOSE έγραψε:Καλησπέρα λεβέντες, μόλις αφήχθηκα από το αεροδρόμιο και η πρώτη μου δουλειά (μετά που με έβαλεν η σύζυγος να ξεσκονίσω και να σφογγαρίσω το γραφείο μου...) είναι να μπω στο φόρουμ να διαβάσω τα νέα σας.
Σόλωνα είδες που σου εφυλάξαν την επίθεση για την τελευταία αγωνιστική?![]()
Νίκο φίλε μου ήταν υπέροχη η εξόρμηση μας. Θυμάμαι επίσης που μας εφακκούσαν γυρό οι αγέλες τζιαί εν εσύραμε ούτε ένα φυσίγγι όπως τους χάχες![]()
![]()
Άλεξ, έγραφε το όνομα σου πάνω της. Έπαθα το και εγώ φέτος το Νιόβρη!
Παίδες πάω γιατί φωνάζει η κυβέρνηση να καθαρίσω παράθυρα...α ρε γαμ...το τι κάμνουμε για να πάμε κυνήγι και ψάρεμα αύριο...![]()
χαχαχχααχα...αφου εν καθεσαι ένα τοπο!!!!!!
Ετοιμαστου και το καλοκαιρι ε να σε περνω στα τρυγόνια...ε να βρίσκουμε και τον Σπυρο και θα καμνουμε καταπολεμηση ποντικων!!!!

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
ΛΑΙΚ γείτο μου! Θα είμαι έτοιμος!
ΥΓ: Πειράζει να παίρνω τζιαί κανένα καλάμι??

- BAIKAL TEAM
- Full Member
ο ι καθολου!!!κατά τις 9 που να ποσπαζουμαστε...θα πηγαίνουμε διπλα στη να ριχνεις το καλαμουι σου και γω να βουτω πομπαρτες να σου φαραζω τα ψαρκα!!!MARIOSE έγραψε:ΛΑΙΚ γείτο μου! Θα είμαι έτοιμος!

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE

Πάντως έν καλή η ιδέα σου, να πάμε γείτο μου

- BAIKAL TEAM
- Full Member
γειτο μου αεις τα καλοτζαιρκα προς το παρων τζαι να κανουνησουμε συναντηση για κανενα καφε η κανενα τζιζη μιζη...μια πορτα ειμαστε...να πω τζαι του θκιαμαντοπεζουνου...ασε 1-2 εφτομαες να περασουν τα βουρηστρα μου που εχω με θκιαβασματα τζαι δουλεια που εβαλα μπρος και θα κανονίσουμε meeting...MARIOSE έγραψε:![]()
![]()
Πάντως έν καλή η ιδέα σου, να πάμε γείτο μου
sanguine tuo...
sanguine tuo...