Καμε τες 90-...Pathfinder έγραψε:Συμφωνω απολυτα...και εγω ειμαι της αποψης (μετα που δοκιμη) οτι 120 μοιρες ληψης ισως να ειναι το καλυτερο ιδιαιτερα σε κυνηγια με καπως μακρυνες βολες +30μ.vti-chris έγραψε:Φιλε δεν συγκρινουμε καμια με την gopro...το θεμα ειναι τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει η οποια camera για να μας εξυπηρετει οσο καλυτερα γινεται. Τωρα αν η sj4000 η μια αλλη με FOV 170 μοιρες ειναι η καλυτερη επιλογη για το κυνηγι...παω πασο. Απλα θεωρω πως εστω και σε αυτα τα λεφτα 70-100 ευρω υπαρχουν και αλλες εξισου καλες με FOV 90-120. Κ λεω εξισου καλες με την Sj4000 διοτι εστω και με το λιγο που ασχοληθικα ειναι μια απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν στην κατηγορια των 100ευρω και κατω. Μερικες φορες καποια μοντελα βγαινουν στην παραγωγη και με διαφορετικο FOV ...δεν γνωριζω αν ισχυει και για την 4000.
Κάμερα για το κυνήγι
- Breda Pegaso
Re: Κάμερα για το κυνήγι
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Vasils-TOZ34E
- Full Member
Παιθκιά αυτά που λέτε είναι πολύ καλά και κατανοητά αλλά δεν ακούω κάποιων να προτείνει κάτι συγκεκριμένο.
Για παράδειγμα η κάμερα που χρησιμοποιεί ο admin και έχει την κόκκινη κουκκίδα στο κέντρο πια είναι?
Για παράδειγμα η κάμερα που χρησιμοποιεί ο admin και έχει την κόκκινη κουκκίδα στο κέντρο πια είναι?
- Γιατρός
- Full Member
- Breda Pegaso
Ρε φιλε εγω προτεινω την Gopro 4 που για μενα ειναι η καλυτερη, αλλα ειναι ακριβη.
Εναλλακτικες επιλογες ειναι πιο παλια μοντελα Gopro 3+ silver η black edition που ειναι πιο φτηνα.
επιλογες πιο φτηνες πολλες αλλα εξαρταται τι θελεις. η gopro γενικα σαν μαρκα ειναι πιο πανω και λογω χαρακτηριστικων που σου παρεχει κατα τη γνωμη μου. Και παντα μιλαμε για κυνηγι.
του admin μαλλον ειναι η shotkam παραπολυ καλη αλλα μονο για σκοπευση με πολυ ζοομ και βλεπεις μονο τη βολη και οχι ολη την φαση.
Εναλλακτικες επιλογες ειναι πιο παλια μοντελα Gopro 3+ silver η black edition που ειναι πιο φτηνα.
επιλογες πιο φτηνες πολλες αλλα εξαρταται τι θελεις. η gopro γενικα σαν μαρκα ειναι πιο πανω και λογω χαρακτηριστικων που σου παρεχει κατα τη γνωμη μου. Και παντα μιλαμε για κυνηγι.
του admin μαλλον ειναι η shotkam παραπολυ καλη αλλα μονο για σκοπευση με πολυ ζοομ και βλεπεις μονο τη βολη και οχι ολη την φαση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Kostas M.
- Full Member
Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΓΥΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ.
ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ) ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ.
ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η GO PRO ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΑ ΑΝΕΠΥΦΥΛΑΚΤΑ GO PRO.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ACTIONCAM ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ-ΚΑΙ SERVICE ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΩ ΜΙΑΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ.
Η AEE MAGIMAC S60 ΣΤΑ 249 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η S71 ΣΤΑ 349 ΕΥΡΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ GO PRO KAI EXOYN ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ.
-100 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ(Η GO PRO 40M)
-ΕΧΕΙ ΖΟΟΜ
-ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ(ΣΤΗΝ GO PRO EINAI ΕΧΤΡΑ)
ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ GO PRO KAI ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΗ.
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΘΕΛΩ.
Υ.Γ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ SJ400 KAI THN AEE MAGICAM THN S71 KAI TIS GO PRO 2 & 3.
ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ) ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ.
ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η GO PRO ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΑ ΑΝΕΠΥΦΥΛΑΚΤΑ GO PRO.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ACTIONCAM ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ-ΚΑΙ SERVICE ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΩ ΜΙΑΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ.
Η AEE MAGIMAC S60 ΣΤΑ 249 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η S71 ΣΤΑ 349 ΕΥΡΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ GO PRO KAI EXOYN ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ.
-100 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ(Η GO PRO 40M)
-ΕΧΕΙ ΖΟΟΜ
-ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ(ΣΤΗΝ GO PRO EINAI ΕΧΤΡΑ)
ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ GO PRO KAI ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΗ.
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΘΕΛΩ.
Υ.Γ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ SJ400 KAI THN AEE MAGICAM THN S71 KAI TIS GO PRO 2 & 3.
- Kostas M.
- Full Member
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΣΠΟΥΜΕ ΤΗΝ GO PRO 4 BLACK EDITION ME ΟΘΟΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ...
- Kostas M.
- Full Member
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ GO PRO 3 ΓΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
- Breda Pegaso
Συμφωνω οσον αφορα gopro παλια μοντελα value for money.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Γιατρός
- Full Member
Για gopro 4k να λάβετε υπόψη και τα τεράστια file τα οποία θέλουν διαχείριση και αποθήκευση
Κατά τη γνώμη μου αχρείαστα για κυνήγι σε έτσι resolution
Best buy older gopro models
Ευελπιστούμε σε auto zoom action cam with prey recognition
στο μέλλον
Κατά τη γνώμη μου αχρείαστα για κυνήγι σε έτσι resolution
Best buy older gopro models
Ευελπιστούμε σε auto zoom action cam with prey recognition

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Priest+++
- Full Member
Φίλοι έκαμα μεγάλη έρευνα πριν ένα χρόνο για action camera! Best of the best για μένα η Sony AS100. Είναι εφάμιλλη της gopro.
Είμαι κάτοχος toshiba camileo x sports και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Είμαι κάτοχος toshiba camileo x sports και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Istriano® reloaded