Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Breda Pegaso έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Ωραιο μπλε! Μπραβο Σολων.

Πες μας και τα φυσιγγια να δουμε αργα η γρηγορα...,
Αφου ξερεις γιατι ρωτας ρε πειραχτηρι 390m/s-400m/s:D

Για τα ''γρηγορα'' και ''αργα'' κατεθεσα το αποτελεσμα αλλα και την γνωμη μου!
χεχε ειπα να ρωτησω γιατι εν πολλη κρυαδα τωρα και μπορει να ηθελες πιο βραστα σκαγια!
Καλοοοο :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Laurona έγραψε:
Laurona έγραψε:Καμια φορα χρειαζετε κ καμια παρενθεση σε ενα θέμα ρε παίδες.
Ουλλον εν εσιει εγραφετε.
τωρα να δειτε που αυριο εννα τες πετσοκοψετε.

Κ μετα εννα μου [emoji38]λαλειτε καμε μια παρενθεση καμε μια παρενθεση :lol:
Αλεξ ειδες που ο Σολωνας κ ο Παντελης ηβραν τες?
Να καμω παρενθεση? ;) :lol:
Φιλε οτι και να καμεις στην κατασταση που ειμαι τωρα εν με πιανει τιποτε...ψυχολογια σπαραλια που λαλουμε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:
Laurona έγραψε:
Laurona έγραψε:Καμια φορα χρειαζετε κ καμια παρενθεση σε ενα θέμα ρε παίδες.
Ουλλον εν εσιει εγραφετε.
τωρα να δειτε που αυριο εννα τες πετσοκοψετε.

Κ μετα εννα μου [emoji38]λαλειτε καμε μια παρενθεση καμε μια παρενθεση :lol:
Αλεξ ειδες που ο Σολωνας κ ο Παντελης ηβραν τες?
Να καμω παρενθεση? ;) :lol:
Φιλε οτι και να καμεις στην κατασταση που ειμαι τωρα εν με πιανει τιποτε...ψυχολογια σπαραλια που λαλουμε
Eν εισαι μονος σου Αλεξη μου...μες τουντο φορουμ ουλα εσυζητησαμε και το πιο σημαντικο εξειασαμε το...ψυχολογια-κυνηγι....αν η ψυχολογια σου γενικα είναι σκατα...τοτε και στο κυνηγι σου φταινε όλα...ο ανθρωπος που εκατσε διπλα σου....τα φυσιγγια που εν σκοτωνουν (επειδή λογο ψυχολογιας τα στελλεις στο άλλο χωρκο), καιρικες συνθηκες κτλ...

Προχθες εκαλλικωσα ένα πουλι στα 5 μετρα...ερχοταν ηρεμη......αργα...και δεν με ειδε...ειλικρινα δεν ξερω που σημαδευα....2 σιηπεθκιες και ουτε καν ημουν κοντα της...φταινε τα φυσίγγια???

Τελικα όπως σε όλους τους τομεις της ζωης μας....ετσι και στο κυνηγι....αν δεν εχουμε ψυχολογια...δεν καμνουμε τιποτε....

Εγω αυτό που θα κανω....είναι να αλλαξω λιγο παραστασεις στο κυνηγι....από την Κυριακη θα πηγαινω αλλη σε μια περιοχη λιγο πιο μακρια...τουλαχιστο να αλλαξω και λιγο περιβαλλον
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αλεξ.....Φιλε[[/i] αν μιλας για το κυνηγι τοτε καλύτερα να το ξανασκεφτεις.δεν αξιζει να πηγαίνεις με χαλια ψυχολογια στον τοπο που πας για χαλάρωση κ φυγη απο τα προβλήματα.

Κανε τα πλανα σου κ την προετοιμασια σου.
αν θες παρε κ ενα φιλο κ πήγαινε να χαλαρώσεις την Κυριακή.
Εαν δεν βγει κατι δεν πειράζει.
Δεν εισαι μοναδικος.
εμενα στο ενδημικο τιποτε δεν πήγε ισια φετος.
Δοξασυ Ο Θεος και συνεχίζουμε.

Εχει πολλα αλλά να μας αγχωνουν.
οχι το κυνηγι.

Αν μιλας για κάποιο αλλο πρόβλημα τιτε αν θες στειλε μυνημα αν μπορω να σε βοηθησω.

Εαν οι τοποι σου δεν δουλεύουν φέτος πε μου να σε στειλω εγω καπου αλλα να πας να ελέγξεις υο σαββατο πρωτα.

Αλλα φερτα μιλια σου.
οχι έτσι μουτρα.
Δεν αξιζει :!:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Προσωπικά αν επερνα σοβαρά όσα μου έκαναν διαχρονικά οι φασσες ήδη θα εκαμνα σμιλιν! !!!!!! :lol: :lol: :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

kanaris έγραψε:Προσωπικά αν επερνα σοβαρά όσα μου έκαναν διαχρονικά οι φασσες ήδη θα εκαμνα σμιλιν! !!!!!![emoji38][emoji38] :lol:
Εφυρες με :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Χρυσανθε και Λεωνιδα εν για το κυνηγι που λεω η ψυχολογια μου εν κατω...ενταξει μεν το παρετε και σε φαση να παρω προζακ η τιποτε απλα βλεπω οτι η σαιζον επερασε και δεν το ευχαριστηθηκα ακομα.Αμαν σου δωκουν χερι εν κουμανταρεις εσυ λογω αλλων παραγοντων...αμαν εν σου δωκουν χερι μεινισκει σου η ταλαιπωρεια..η ισια μου εν την βρισκω.Αστα να πανε.Τωρα μεν φανταστειτε τραγικα πραματα απλα οσον αισιοδοξος και επιμονος και να σε καποτε σε παιρνει απο κατω.Υγεια πανω απο ολα και το εννοω αυτο και το κυνηγι ερχεται δευτερο.Στο κατω κατω εν για να μας χαλαρωνει.Νομιζω ο σημαντικοτερος λογος που με χαλασε λιγο τουτη η εξορμηση ειναι και η ταλαιπωρεια κουραση που τραβησα για να πιασω αδεια την τεταρτη κλπ.Υγεια κοπελια μου και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες :)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:Χρυσανθε και Λεωνιδα εν για το κυνηγι που λεω η ψυχολογια μου εν κατω...ενταξει μεν το παρετε και σε φαση να παρω προζακ η τιποτε απλα βλεπω οτι η σαιζον επερασε και δεν το ευχαριστηθηκα ακομα.Αμαν σου δωκουν χερι εν κουμανταρεις εσυ λογω αλλων παραγοντων...αμαν εν σου δωκουν χερι μεινισκει σου η ταλαιπωρεια..η ισια μου εν την βρισκω.Αστα να πανε.Τωρα μεν φανταστειτε τραγικα πραματα απλα οσον αισιοδοξος και επιμονος και να σε καποτε σε παιρνει απο κατω.Υγεια πανω απο ολα και το εννοω αυτο και το κυνηγι ερχεται δευτερο.Στο κατω κατω εν για να μας χαλαρωνει.Νομιζω ο σημαντικοτερος λογος που με χαλασε λιγο τουτη η εξορμηση ειναι και η ταλαιπωρεια κουραση που τραβησα για να πιασω αδεια την τεταρτη κλπ.Υγεια κοπελια μου και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες :)
AΝ είναι για το κυνηγι Αλεξη μου...εισαι αδικαιολόγητος!!!!
Και γω που την κυνηγω από την εναρξη του ενδημικου εκαμα και πολλα πραματα νομιζεις??είναι ισως η χειροτερη μου χρονια από πλευρας καρπωσης...ουτε περσυ που ηταν γενικα χαλια η χρονια δεν πηγα τοσο ασχημα...και επειδή είναι και κυνηγια ολοήμερα...είναι κριμα εστω και 1 πουλι να μην παιρνεις...εχει 4-5 εξορμήσεις να δω το χρωμα της...ειτε επειδή δεν εχει πουλια...ειτε και επειδή κανενα που μας δινει χερι το χαιρετούμε...

Τι να κανουμε...βαζουμε το σταυρο μας μονο και μονο που μπορούμε και είμαστε εκει και τουλαχιστο μας πλυμηριζει η αισιοδοξια κάθε φορα που κατεβαίνουμε στα ποστα...ασχετος αν δεν τις βλέπουμε μπροστα μας τις περισσοτερες φορες...

Υγεια φιλε μου και ετσι είναι τουτες...τοσα χρονια εμαθαμε τες
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Χρυσανθε και Λεωνιδα εν για το κυνηγι που λεω η ψυχολογια μου εν κατω...ενταξει μεν το παρετε και σε φαση να παρω προζακ η τιποτε απλα βλεπω οτι η σαιζον επερασε και δεν το ευχαριστηθηκα ακομα.Αμαν σου δωκουν χερι εν κουμανταρεις εσυ λογω αλλων παραγοντων...αμαν εν σου δωκουν χερι μεινισκει σου η ταλαιπωρεια..η ισια μου εν την βρισκω.Αστα να πανε.Τωρα μεν φανταστειτε τραγικα πραματα απλα οσον αισιοδοξος και επιμονος και να σε καποτε σε παιρνει απο κατω.Υγεια πανω απο ολα και το εννοω αυτο και το κυνηγι ερχεται δευτερο.Στο κατω κατω εν για να μας χαλαρωνει.Νομιζω ο σημαντικοτερος λογος που με χαλασε λιγο τουτη η εξορμηση ειναι και η ταλαιπωρεια κουραση που τραβησα για να πιασω αδεια την τεταρτη κλπ.Υγεια κοπελια μου και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες :)
AΝ είναι για το κυνηγι Αλεξη μου...εισαι αδικαιολόγητος!!!!
Και γω που την κυνηγω από την εναρξη του ενδημικου εκαμα και πολλα πραματα νομιζεις??είναι ισως η χειροτερη μου χρονια από πλευρας καρπωσης...ουτε περσυ που ηταν γενικα χαλια η χρονια δεν πηγα τοσο ασχημα...και επειδή είναι και κυνηγια ολοήμερα...είναι κριμα εστω και 1 πουλι να μην παιρνεις...εχει 4-5 εξορμήσεις να δω το χρωμα της...ειτε επειδή δεν εχει πουλια...ειτε και επειδή κανενα που μας δινει χερι το χαιρετούμε...

Τι να κανουμε...βαζουμε το σταυρο μας μονο και μονο που μπορούμε και είμαστε εκει και τουλαχιστο μας πλυμηριζει η αισιοδοξια κάθε φορα που κατεβαίνουμε στα ποστα...ασχετος αν δεν τις βλέπουμε μπροστα μας τις περισσοτερες φορες...

Υγεια φιλε μου και ετσι είναι τουτες...τοσα χρονια εμαθαμε τες
Εχεις δικιο φιλε μου...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Λαλουν οτι η χειροτερη μερα στο κυνηγι ειναι πιο καλη απο την καλυτερη μερα στη δουλεια!

Μεν μου αγχωνεστε!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”