ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- MARIOSE
Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Δυστυχώς μόλις με ενημέρωσαν οι δικοί μου που έρχονται από το Λατσί ότι υπάρχουν πυρκαγιές σε διάφορα σημεία στην Πάφο. Μου ανέφεραν τη Δρούσια, τη Πελαθούσα και περιοχή κοντά στη Τσάδα (δεν είναι σίγουροι για τις ακριβής τοποθεσίες)...
Τι να πει κανείς, τα λόγια είναι περιττά...Μακάρι να σβηστούν έγκαιρα.
- Pathfinder
Στην Γιολου φιλε και τωρα παει προς Στρουμπι...η καπνια ηρτε παφο με τον αερα που ειχε τις τελευταιες μερεςMARIOSE έγραψε:Δυστυχώς μόλις με ενημέρωσαν οι δικοί μου που έρχονται από το Λατσί ότι υπάρχουν πυρκαγιές σε διάφορα σημεία στην Πάφο. Μου ανέφεραν τη Δρούσια, τη Πελαθούσα και περιοχή κοντά στη Τσάδα (δεν είναι σίγουροι για τις ακριβής τοποθεσίες)...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ..ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
ΑΛΕΞ ΑΜΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΠΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ + 2 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΟΛΙΚΗΣ
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΦΑΝΤΑ...Η ΣΕ 100Μ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 1 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 2...ΕΙΝΑΙ 6-7.....ΕΠΕΛΛΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.....ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝ ΤΟΥΣ ΘΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΡΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ
ΑΛΕΞ ΑΜΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΠΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ + 2 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΟΛΙΚΗΣ

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΦΑΝΤΑ...Η ΣΕ 100Μ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 1 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 2...ΕΙΝΑΙ 6-7.....ΕΠΕΛΛΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.....ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝ ΤΟΥΣ ΘΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΡΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- giorgos80
Επιβεβαιωση για τις πυρκαγιες λιγο πριν το Στρουμπι.μετα απο road trip Κερυνεια -Μορφου και σταση στο Λατσι για φαγητο οι φωτια εχαλασε μας τη διαθεση.ενας τυπος ειπε οτι καηκαν 3 σπιτια και μια φαρμα με αγελαδες
- spyrosspyrou851
Πολλή η καταστροφή με τες φωτιές παιδιά, εχτές που εφεύγαμε όλα τα βουνά ήταν καμένα με τους ανθρώπους να είναι στους δρόμους με τα αυτοκίνητα τους να θωρούν τες φωτιές, βλέπαμε τα καμένα βουνά, χωριά να εφύγαν οι κατοίκοι, τα ελικόπτερα που η ώρα 6 το πρωί μέχρι τις 7 που εφύγαμε δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο, μετάλλιο πρέπει να τους δώσουν τους πιλότους, πραγματικά. Σε μια φάση ένα βουνό περίπου 1-2 χιλιόμετρα σε μήκος, από πίσω του ήταν όλο καπνοί. Ο αέρας έκαμε τα πράγματα 500 φορές πιο δύσκολα, έριχαν τα ελικόπτερα το νερό, πήγαινε να σβήσει η φωτιά και μέχρι να ξαναγεμίσουν εξανάπερνε. Έβλεπα τον καπνό να αλλάζει χρώμα που μόλις του έριχναν νερό εγινόταν άσπρος και μέχρι να ξαναγεμίσουν εγινόταν γκρίζος.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... qhcqom.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... swiiep.jpg
Όσον αφορά την χτεσινή ημέρα, μειωμένα σαφώς τα πουλιά αλλά πάλι εκείνοι με τα καλά πόστα πρέπει να επιάσαν τουλάχιστον 10+ πουλιά καθώς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τα πουλιά πηγαινοέρχονταν συνέχεια από τα ίδια σημεία, και επειδή είναι ψηλά εκείνα τα σημεία τα πουλιά ήταν συνέχεια σε ακτίνα βολής. Εγώ είχα και έγνοια του όπλου μου καθώς μου το διόρθωσε ο Δημήτρης (ας είναι καλά ο άνθρωπος) αλλά δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω και είπα να πάρω και το παλιό μου μαζί μου αν μου κάμει πρόβλημα να μην μείνω στην Πάφο άοπλος για ηλιοθεραπεία.
Όπως και να χει εμείς εξεκινήσαμε από τις 3 το πρωί της Κυριακής να πάμε στην ίδια περιοχή πάλε, είπαμε θα αλλάξουμε πόστα και ελπίζαμε να μπορέσουμε να πιάσουμε καλύτερα πόστα λόγω της μείωσης του αριθμού των κυνηγών, πήγαμε στην περιοχή και ο αριθμός των κυνηγών σαφώς μειωμένος, πιάσαμε τα πόστα που λέγαμε και περιμέναμε, όταν τα πουλιά άρχισαν να κινούνται σε κοπές για το νερό, κινούνταν ψηλά από εμάς και συνέχεια από τα ίδια σημεία που τα εσφάξαν και την προηγούμενη Κυριακή, ενοχλημένα ή μη το νερό εν νερό και ο πόλεμος σε εκείνα τα σημεία εξεκίνησε, εμείς θεατές.
Τα ελικόπτερα που η ώρα 6 πήγαιναν και έρχονταν και δεν βοηθούσαν καθόλου στην κατάστασή μας εμάς.
Να μην τα πολυλογώ δεν μας εκοντέψαν και τόσα πολλά πουλιά λόγω και της φωτιάς, των ελικοπτέρων, του αέρα, λόγω και του ότι δεν είχαμε και πολύ καλά πόστα μετά το απόγευμα, κινήθηκαν λίγα πουλιά το πρωί και καθόλου το απόγευμα από τα πόστα μας, ο Σέργιος επήε στην οροσειρά που τα εσφάξαν οι άλλοι και όλοι μας ουσιαστικά θεατές από το πρωί μέχρι το απόγευμα, από τις 10-11 το πρώι μέχρι τις 3-4 ξέραμε ότι θα ήταν νεκρή ώρα και μετά θα ξεκινούσαν τα πουλιά να κινούνται, πράγμα που έγινε αλλά καθόλου πουλιά από τα πρωινά μας πόστα.
Από 1-2 πουλιά ο καθένας της παρέας εχτές, εγώ κατάφερα να πιάσω 3 φάσσες και 1 φιλικουτούνι (σόρρυ Σόλωνα μου αλλά όπως ήρταν όπως τους ninja phantoms επήρα τα για τρυγόνια τζιαι επυρκόλησα του την
) Ο Σέργιος ένα αρκοπέζουνο με Olympia Quick. Εσύραμε και που 1-2 χαρτούτσιες σε παπύρες, λάθος μας και κίτρινη κάρτα διότι δεν επιτρέπονται
Δοκίμασα να βγάλω φωτογραφίες αλλά δεν τις αποθήκευσε το παλιό μου τηλέφωνο (το καινούργιο ήταν στο πόστο και δεν το είχα μαζί μου), είχε ταράξει το memory card και έπρεπε να το βγάλω και να το ξαναβάλω. Έβγαλα και φωτογραφίες των πουλιών που ήταν κάτω μετά την βολή αλά Σόλωνας style αλλά δεν μου έκαμε την χάρη το τηλέφωνο.
Είπα να βγάλω φωτογραφίες όταν έρτω σπίτι των πουλιών αλλά ήταν πολλές ώρες στη παγωνιέρα, επήξαν και θα ήταν αντιαισθητική η φωτογραφία, έτσι έβγαλα τα φυσίγγια
Τα "ένοχα" φυσίγγια:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... ca0cjq.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 7youhy.jpg
2 φάσσες με Olympia Vmax 32gr #6, 1 φάσσα με Victory 31gr #6 και το φιλικουτουνούδι με Lambro A36 #6.
Ήδη στην διαδρομή πίσω εξεκινήσαμε να καταστρώνουμε σχέδια για την επόμενη Κυριακή αν καταφέρουμε να βρούμε πόστα στα σημεία που 2 Κυριακές έγιναν σφαγές, δύσκολο αλλά θα δούμε, ξεκίνησαν και που σήμερα οι καθημερινές, άρα όποτε βαρεθώ το καλό μου έχει ποσκόλιο για το πρωί
Αυτά από εμάς.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... qhcqom.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... swiiep.jpg
Όσον αφορά την χτεσινή ημέρα, μειωμένα σαφώς τα πουλιά αλλά πάλι εκείνοι με τα καλά πόστα πρέπει να επιάσαν τουλάχιστον 10+ πουλιά καθώς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τα πουλιά πηγαινοέρχονταν συνέχεια από τα ίδια σημεία, και επειδή είναι ψηλά εκείνα τα σημεία τα πουλιά ήταν συνέχεια σε ακτίνα βολής. Εγώ είχα και έγνοια του όπλου μου καθώς μου το διόρθωσε ο Δημήτρης (ας είναι καλά ο άνθρωπος) αλλά δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω και είπα να πάρω και το παλιό μου μαζί μου αν μου κάμει πρόβλημα να μην μείνω στην Πάφο άοπλος για ηλιοθεραπεία.
Όπως και να χει εμείς εξεκινήσαμε από τις 3 το πρωί της Κυριακής να πάμε στην ίδια περιοχή πάλε, είπαμε θα αλλάξουμε πόστα και ελπίζαμε να μπορέσουμε να πιάσουμε καλύτερα πόστα λόγω της μείωσης του αριθμού των κυνηγών, πήγαμε στην περιοχή και ο αριθμός των κυνηγών σαφώς μειωμένος, πιάσαμε τα πόστα που λέγαμε και περιμέναμε, όταν τα πουλιά άρχισαν να κινούνται σε κοπές για το νερό, κινούνταν ψηλά από εμάς και συνέχεια από τα ίδια σημεία που τα εσφάξαν και την προηγούμενη Κυριακή, ενοχλημένα ή μη το νερό εν νερό και ο πόλεμος σε εκείνα τα σημεία εξεκίνησε, εμείς θεατές.
Τα ελικόπτερα που η ώρα 6 πήγαιναν και έρχονταν και δεν βοηθούσαν καθόλου στην κατάστασή μας εμάς.
Να μην τα πολυλογώ δεν μας εκοντέψαν και τόσα πολλά πουλιά λόγω και της φωτιάς, των ελικοπτέρων, του αέρα, λόγω και του ότι δεν είχαμε και πολύ καλά πόστα μετά το απόγευμα, κινήθηκαν λίγα πουλιά το πρωί και καθόλου το απόγευμα από τα πόστα μας, ο Σέργιος επήε στην οροσειρά που τα εσφάξαν οι άλλοι και όλοι μας ουσιαστικά θεατές από το πρωί μέχρι το απόγευμα, από τις 10-11 το πρώι μέχρι τις 3-4 ξέραμε ότι θα ήταν νεκρή ώρα και μετά θα ξεκινούσαν τα πουλιά να κινούνται, πράγμα που έγινε αλλά καθόλου πουλιά από τα πρωινά μας πόστα.
Από 1-2 πουλιά ο καθένας της παρέας εχτές, εγώ κατάφερα να πιάσω 3 φάσσες και 1 φιλικουτούνι (σόρρυ Σόλωνα μου αλλά όπως ήρταν όπως τους ninja phantoms επήρα τα για τρυγόνια τζιαι επυρκόλησα του την

Δοκίμασα να βγάλω φωτογραφίες αλλά δεν τις αποθήκευσε το παλιό μου τηλέφωνο (το καινούργιο ήταν στο πόστο και δεν το είχα μαζί μου), είχε ταράξει το memory card και έπρεπε να το βγάλω και να το ξαναβάλω. Έβγαλα και φωτογραφίες των πουλιών που ήταν κάτω μετά την βολή αλά Σόλωνας style αλλά δεν μου έκαμε την χάρη το τηλέφωνο.

Είπα να βγάλω φωτογραφίες όταν έρτω σπίτι των πουλιών αλλά ήταν πολλές ώρες στη παγωνιέρα, επήξαν και θα ήταν αντιαισθητική η φωτογραφία, έτσι έβγαλα τα φυσίγγια

Τα "ένοχα" φυσίγγια:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... ca0cjq.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 7youhy.jpg
2 φάσσες με Olympia Vmax 32gr #6, 1 φάσσα με Victory 31gr #6 και το φιλικουτουνούδι με Lambro A36 #6.
Ήδη στην διαδρομή πίσω εξεκινήσαμε να καταστρώνουμε σχέδια για την επόμενη Κυριακή αν καταφέρουμε να βρούμε πόστα στα σημεία που 2 Κυριακές έγιναν σφαγές, δύσκολο αλλά θα δούμε, ξεκίνησαν και που σήμερα οι καθημερινές, άρα όποτε βαρεθώ το καλό μου έχει ποσκόλιο για το πρωί

Αυτά από εμάς.

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
sotiris!129 έγραψε:πηγα και εγω για φασσες σημερα .... οντως λιγα τα πραγμακα !
λιγοστες μακρινες και ψηλες !!! Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω αυριο !!!
και εμένα ψηλοπετούσαν ρε Σωτηράκι αλλά κάτι έγινε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ε ΚΑΛΟ...ΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ 1 ΠΟΥΛΙadmin έγραψε:sotiris!129 έγραψε:πηγα και εγω για φασσες σημερα .... οντως λιγα τα πραγμακα !
και εμένα ψηλοπετούσαν ρε Σωτηράκι αλλά κάτι έγινε

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Nikos

Κοπέλια οι φωτιέςγιατί όπως σωστά είπε και ο Σόλωνας τα μέτωπα ήταν 6-7 στην περιοχή. Ασχημη εμπειρία, φοιτσιάρικα πράματα, ειδικά με έτσι αέρα...
Απο τους καπνούς νομίζαμε ότι είμασταν σε εμπόλεμη κατάσταση, μέχρι το πρωί παντως έκαναν ρίψεις τα ελικόπτερα. απο το χάραμα όπως και χθές, ελπίζω να τέθηκε υπο έλεγχο και να έσβησε γτ και σήμερα φυσά αρκετα.

Εμένα το κυνήγι μου χθές λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ήταν πολύ περιορισμένο (μέχρι8:30) αλλά αρκετό για να μπούν στην βούρκα 2 φάσσες και ενα τρυγώνι απο εμένα, και ακόμα μια φάσσα ο ενας απο την παρέα ο άλλος 2 κολιούς(ας ένει, και λίγη καταπολέμηση δεν βλάφτει).
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΚΑΛΟ...ΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ 1 ΠΟΥΛΙadmin έγραψε:sotiris!129 έγραψε:πηγα και εγω για φασσες σημερα .... οντως λιγα τα πραγμακα !
και εμένα ψηλοπετούσαν ρε Σωτηράκι αλλά κάτι έγινε![]()
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ
Σόλωνα μου η υποχρέωση μου είναι να πάρω το ψάρι σπίτι απο εκεί και πέρα το αναλαμβάνει ο πεθερός-καθάρισμα-ψήσιμο και τα ποτά μας. Εγώ περιμένω να μου στείλει μήνυμα πότε να το φάμε. οταν μαζέψουμε 5-6 κιλά κάνει το τραπέζι και τρώμε όλοι μαζί.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
[quote="Nikos"]
Κάποιος ελάλε εν πάω ξανά μακρυά και όλη μέρα... Είδες φίλε μου Σπύρο ότι όταν εν καλή παρέα εννα ξαναπάεις??? Αλλα έρκεσται αλλά εν τζιαι πιάννεται κανένα τηλέφωνο, τώρα τζια εννα σας σάσω!!
Κοπέλια οι φωτιέςγιατί όπως σωστά είπε και ο Σόλωνας τα μέτωπα ήταν 6-7 στην περιοχή. Ασχημη εμπειρία, φοιτσιάρικα πράματα, ειδικά με έτσι αέρα...
Απο τους καπνούς νομίζαμε ότι είμασταν σε εμπόλεμη κατάσταση, μέχρι το πρωί παντως έκαναν ρίψεις τα ελικόπτερα. απο το χάραμα όπως και χθές, ελπίζω να τέθηκε υπο έλεγχο και να έσβησε γτ και σήμερα φυσά αρκετα.
Κρίμα πάντως, χάθηκε πολύ πράσινο, αιωνόβιοι δρυες ωραίοι κυνηγότοποι...
Πέραν απο αυτό επειδή με την φωτιά οι φάσσες κινόντουσαν κάποιοι έμειναν και κυνηγούσαν ενώ κινδύνεψαν να εγκλωβιστούν μέσα στην φωτιά και δεν φτάνουν όλα αυτά κάποιος πυροβόλησε κατα λάθος ακι ένα πυροσβέστη στο χέρι

Πέραν απο αυτό επειδή με την φωτιά οι φάσσες κινόντουσαν κάποιοι έμειναν και κυνηγούσαν ενώ κινδύνεψαν να εγκλωβιστούν μέσα στην φωτιά και δεν φτάνουν όλα αυτά κάποιος πυροβόλησε κατα λάθος ακι ένα πυροσβέστη στο χέρι