ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- SilverPigeonS
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Άτε Πανίκο σίρε το βίντεο Πάνο! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- GRIGORIS
- Full Member
Μπραβο στους κυνιγους που κτύπισαν 8ηράματα. Δυστιχως ούτε εχθες δεν έλειψε η λαθροθηρία. Κατα τις 4:30 καθω πήγαινα για το ποστο μια λαντουα με αιμα στο πανκεττο του δρομου μου κινισε το ενδιαφερων. Εκατεβικα κατω απο το αυτοκινιτο και διαπιστωσα οτι ειχε και τουφες απο μαλι. Φενεται πως καποιος άλλος ''ΚΥΝΙΓΟΣ'' εβαλε χαμε το παρεα σαν επιενε στο ποστο. Αν ειχα φοτογραφικι θα εφγαζα φοτο να την βαλω εδωμεσα αλλα δυστιχως την ξεχασα σπιτι!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Φαινεται πως εν σας εκαναν την χαρη ή επειδη εν ειχε αλλους δεν κινηθηκαν αρκετα..φτανει που περασετε καλα κ καρπωθηκε κ ο συντροφος σ π ηταν το ζητουμενο..!πανικος έγραψε:καλημερα κοπελια.πισω με υγεια ολα καλα.
εμεις 2 ατομα σε ποστο που μου ειπε ο φιλοσ αχερκωτης που τον ευχαριστω πολυ ειμαστε σχεδον μονοι μασ .αποτελεσμα 2 φασσεσ ο φιλοσ μου και 2τρυγονια και 2 φιλικουτουνια 1 κοραζινο εγω.
Κατι που παρεληψα..Λευκιε ευχαριστω..οσο αφορα το θεμα φυσιγγια και την βοηθεια σου!
Μα σαννα μου κ εχουμε πολλες απουσιες;;;
Ανθιμε;Μαρινο;Κυπρο;μαστρε Μιχαλη;
Ρε απολλων εν σωννω τα ποθκια μου σημερα..
- APOLLON_1
"ειπασου" θα είμαστε μονοι μας και δεν πίστευες τώρα τι έχεις να πεις "σκεφτου" εγώ που τα περπατώ κάθε λίγο πάντως την κυριακή εκεί θα είμαι πάλι αν θέλεις να "ερτις" αλλα "ειπασου" ως τις 11 "εχαθικα" κάνει εν σηκώνει ο "οργανισμομου" τον ήλιο όσο για τα πόθκια σου ένα μάθειςaxerkwtis έγραψε:Φαινεται πως εν σας εκαναν την χαρη ή επειδη εν ειχε αλλους δεν κινηθηκαν αρκετα..φτανει που περασετε καλα κ καρπωθηκε κ ο συντροφος σ π ηταν το ζητουμενο..!πανικος έγραψε:καλημερα κοπελια.πισω με υγεια ολα καλα.
εμεις 2 ατομα σε ποστο που μου ειπε ο φιλοσ αχερκωτης που τον ευχαριστω πολυ ειμαστε σχεδον μονοι μασ .αποτελεσμα 2 φασσεσ ο φιλοσ μου και 2τρυγονια και 2 φιλικουτουνια 1 κοραζινο εγω.
Κατι που παρεληψα..Λευκιε ευχαριστω..οσο αφορα το θεμα φυσιγγια και την βοηθεια σου!

EPANIEL POWER
Εν επειδη εν εχει αλλους πελλους να τα περπατησουν γιαυτο ειμαστουν μονοι μας..το σιουρο αλλη φορα εν θαμαι τοσο φορτωμενος..για την κυριακη να μιλησουμε εχουμε κ εναν συντροφο που εν κακοφανισμενος αφου επηε στους πολλους..
Laurona εχεις 2 πακετουθκια της κουννας ολοφρεσκα καρτερουν σε κεινη την ωρα τα πακεταρισκαν
Laurona εχεις 2 πακετουθκια της κουννας ολοφρεσκα καρτερουν σε κεινη την ωρα τα πακεταρισκαν
- APOLLON_1
ένα μιλήσουμε εσινιαρα και κάτι κυπαρισουθκια την ώρα που εστρεφουμουν προς λευκωσία πιάνει πολλές φάσσες και φιλικουτουνια άσε να δω σιούρα τι θα κάμω και μιλούμε όσο για το βουνό τα βουνά είναι για να τα περπατάς και όχι να τα βλέπεις από κάτω και να λες "μαναμουτα" ρε τι ωραία βουνάaxerkwtis έγραψε:Εν επειδη εν εχει αλλους πελλους να τα περπατησουν γιαυτο ειμαστουν μονοι μας..το σιουρο αλλη φορα εν θαμαι τοσο φορτωμενος..για την κυριακη να μιλησουμε εχουμε κ εναν συντροφο που εν κακοφανισμενος αφου επηε στους πολλους..

EPANIEL POWER
- sotiris!129
Για να μην παρεξηγουμαστε θεμας και να νομιζει ο κοσμος πως δεν τον εκαπνισες γιατι εκροστικες μου !Artemis G. έγραψε:
φιλε μου Νικο εγω ειμουν τελια κατω...εν εκαπνισα το μπερεττα .....
...αποφασισα να παω σε μιαν περιοχη που μου ειπε ο ΦΙΛΟΣ μου ο 129 με την αδεια του φυσικα![]()
ΕΓΩ ειπα του αν ΔΕΝ βαρκετε να φκει πανω στο ποστο μου στο συγκεκριμενο βουνο, αλιως να κατσει μες το δρομο και κουτσα στραβα καποια εν να περασει πουπανω του !
ζινοι που επρολαβαν και εφκικαν πανω στο ποστο μου (λογικα κανενα γατακι που με ειδε καποια αλλη φορα γιατι εν μυστιριο πως καποιος επειεν ζιπανω) επαιξαν και μαλιστα πολλες !
οκ ΤΕλος
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Laurona
kakofanismenos re tzieggene ?
Ego?
Os tin ora pou efa to skai itan i poio orea mou exormisi, ean theleis na matheis.
Epia taileutaios kai pnastos, egelasa me ta fanarouthkia pou ethimizan lounapark kai epaenan pano kato eno ego epia kai epia to posto mou xoris agxos kai kourasi kai xerovigxes na me enoxloun.
To posto pou den ipologise kanenas kai afisan ofkero sto poio kalo simeio, 30 metra apo to autokinito.
Apolausa tin anatoli oso kamia alli fora psixraima kai xoris neura.
Alla oxi na erkete to pouli mprosta mou, na min paizo gia na min se fao re malaka oplofore pou eisoun apenanti kai na mou travas tin sipethkia kai opoion parei o xaros.
Eilikrina enna po tin amartia mou pros stigmi esikosa to oplo pano tou...........alla otan ton eida sto simadi exipnisa......lalo ti kamneis re vlaka, en anthropos en kai soiros......
Efera grigora ta milia mou kai ktipisa 4 poulia me omrfes voles, alla distixos ithela perissoteri proskopeusi.
Ta poulia tin etroan apo tin mesi kai kato, afinan mia pikni lepti grammi me poupoula kai kathos epeftan, anoian ftero kai sinexizan.
Kai ta dio pou pira ean den ta xanapeza tha ta exana kai auta.
Pistepse me ean den me epezen o malakas, tha itan iperoxi exormisi.
Vartes kounnes kai ego enna fero tes mpires.
Amartia mou omos exomologimeni, den einai to kinigi mou touto.
Xoris skilo sto vouno niotho opos ton maramenon.
Katse na ertoun ta ortikouthkia na deis. ( Apo kinito )
Ego?
Os tin ora pou efa to skai itan i poio orea mou exormisi, ean theleis na matheis.
Epia taileutaios kai pnastos, egelasa me ta fanarouthkia pou ethimizan lounapark kai epaenan pano kato eno ego epia kai epia to posto mou xoris agxos kai kourasi kai xerovigxes na me enoxloun.
To posto pou den ipologise kanenas kai afisan ofkero sto poio kalo simeio, 30 metra apo to autokinito.
Apolausa tin anatoli oso kamia alli fora psixraima kai xoris neura.
Alla oxi na erkete to pouli mprosta mou, na min paizo gia na min se fao re malaka oplofore pou eisoun apenanti kai na mou travas tin sipethkia kai opoion parei o xaros.
Eilikrina enna po tin amartia mou pros stigmi esikosa to oplo pano tou...........alla otan ton eida sto simadi exipnisa......lalo ti kamneis re vlaka, en anthropos en kai soiros......
Efera grigora ta milia mou kai ktipisa 4 poulia me omrfes voles, alla distixos ithela perissoteri proskopeusi.
Ta poulia tin etroan apo tin mesi kai kato, afinan mia pikni lepti grammi me poupoula kai kathos epeftan, anoian ftero kai sinexizan.
Kai ta dio pou pira ean den ta xanapeza tha ta exana kai auta.
Pistepse me ean den me epezen o malakas, tha itan iperoxi exormisi.
Vartes kounnes kai ego enna fero tes mpires.
Amartia mou omos exomologimeni, den einai to kinigi mou touto.
Xoris skilo sto vouno niotho opos ton maramenon.
Katse na ertoun ta ortikouthkia na deis. ( Apo kinito )
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- 'petros'
ουλα τζ'ουλα οι μπυρες εν δικη μου υποθεση

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Anthimos
- Moderator
axerkwtis έγραψε:Φαινεται πως εν σας εκαναν την χαρη ή επειδη εν ειχε αλλους δεν κινηθηκαν αρκετα..φτανει που περασετε καλα κ καρπωθηκε κ ο συντροφος σ π ηταν το ζητουμενο..!πανικος έγραψε:καλημερα κοπελια.πισω με υγεια ολα καλα.
Φίλε μου για μενα και τον Μαρινο δεν βγηκε η μερα/ επιλογη ποστων ...
Ειδα παρα πολλα πουλια αλλα για μια ακομη φορα οι φασσες δεν κινηθηκαν οπως κινουνταν στις αναγνωρίσεις κι ετσι τα ποστα που τελευταια στιγμη επιλεξαμε με τον κολλητο, (μιας και απο την Παρασκευη μεριμνησε αλλη παρεα να επανδρωσει τα πόστα που θα πηγαιναμε εμεις)..δεν ειχαν την αναμενωμενη κινηση ..
Ο Μαρίνος κτυπησε 2 πουλια σεκκα την μια επιασαν του την σαν επεταλλουδιζε κι επεφτε....
Εγω 1 τρυγονι (χαμενο) κι ενα πεζουνι (χαμενο)κρεμασα ενα φιλικουτουνι ( ο θεος ξερει που εβρεθηκε εκει φιλικουτουνι ,εκαμνα τζαι χαρα οτι εκοψα τον παπαγαλο με φασσοπουλι αλλα γιοκ)
Ειδα τουλαχιστο 100 πουλια , δυο δυο , τρια τρια να περνουν οριακα στα 70 μετρα μπροστα μου μες την απαγορευμενη και να πηγαινουν στο νερο ( καθουμουν 6 μετρα πισω που την ταπελλα της απαγορευμενης σε ενα γκρεμο 100 μετρα μες την επιτρεπόμενη) και ουτε ενα ππαλαζι δεν μου εκαμε την τιμη να ξεστρατισει να πετακτει του κρεμμου να το παιξω ρε παιδι μου ( στις αναγνωρισεις ερεξαν 30 πουλια που τζαμε!!)
Υγεια !!!! ας εν καλα ο φιλος Kypros καμια 200αρια μετρα πιο πισω εδικασεν τες μαζι με τον παπα του εκαμαν καμια 20αρια πουλια οι 12 ηταν φασσες και τ αλλα τρυονια αρκοπεζουνα! Ψυχραιμα, εν εκατσαν στις "πολλες'' και με υπομονη εφκηκεν τους !!!
Τελικα οι φασσες εν παιζουνται τζαμε που τις θωρεις στις αναγνωρισεις ( περκι το θυμηθω του χρόνου)

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!