DSC_0243-1.jpg
DSC_0243-1.jpg
Βλέπω 4 σημάδια στην φώτο. Το 2ο και 3ο (NP) πάνε μαζί. Είναι η σφραγίδα δοκιμής της Ιαπωνίας για Nitro Proof, που σημαίνει ότι το όπλο έχει δοκιμαστεί σε άκαπνη πυρίτιδα.Sergios έγραψε:
Φίλε Σάββα στις κάννες ειναι ο έλεγχος φυσιγγιων CIP και δοκιμή μαγκνουμ στην καννη και στην βάση τωρα το DM να ρώτησω αν μπορώ τον Κυπριδημοvirtualgreek έγραψε:Βλέπω 4 σημάδια στην φώτο. Το 2ο και 3ο (NP) πάνε μαζί. Είναι η σφραγίδα δοκιμής της Ιαπωνίας για Nitro Proof, που σημαίνει ότι το όπλο έχει δοκιμαστεί σε άκαπνη πυρίτιδα.Sergios έγραψε:
Τα υπόλοιπα όχι μόνο δεν φαίνονται καθαρά, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα περί Ιαπωνικής βιβλιογραφίας που να μας βοηθήσει να τα αναγνωρίσουμε.
Όσο αφορά το DM δεν έχω βρει απολύτος τίποτα.
Ένα εμαίλ στον Νικίτα Κυπρίδιμο ίσως βοηθήσει εκείνος ?
Σ.
Αν σου απαντήσει, με ενημέρωνεις και εμένα και τους υπόλοιπους που παρακολουθούν την συζήτηση για να μαθαίνουμε όλοι.Sergios έγραψε:Φίλε Σάββα στις κάννες ειναι ο έλεγχος φυσιγγιων CIP και δοκιμή μαγκνουμ στην καννη και στην βάση τωρα το DM να ρώτησω αν μπορώ τον Κυπριδημοvirtualgreek έγραψε:Βλέπω 4 σημάδια στην φώτο. Το 2ο και 3ο (NP) πάνε μαζί. Είναι η σφραγίδα δοκιμής της Ιαπωνίας για Nitro Proof, που σημαίνει ότι το όπλο έχει δοκιμαστεί σε άκαπνη πυρίτιδα.Sergios έγραψε:
Τα υπόλοιπα όχι μόνο δεν φαίνονται καθαρά, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα περί Ιαπωνικής βιβλιογραφίας που να μας βοηθήσει να τα αναγνωρίσουμε.
Σ.
Επειδή είσαι κάποιας ηλικίας και δεν βλέπεις καλά να σου βάλω μια πιο καθαρή φωτογραφίαvirtualgreek έγραψε:Βλέπω 4 σημάδια στην φώτο. Το 2ο και 3ο (NP) πάνε μαζί. Είναι η σφραγίδα δοκιμής της Ιαπωνίας για Nitro Proof, που σημαίνει ότι το όπλο έχει δοκιμαστεί σε άκαπνη πυρίτιδα.Sergios έγραψε:
Σ.
Ναι τούτη είναι εγώ δεν ξέρω τι ειναι το πρώτο το αγγλικό IAthos 1978 έγραψε:Επειδή είσαι κάποιας ηλικίας και δεν βλέπεις καλά να σου βάλω μια πιο καθαρή φωτογραφίαvirtualgreek έγραψε:Βλέπω 4 σημάδια στην φώτο. Το 2ο και 3ο (NP) πάνε μαζί. Είναι η σφραγίδα δοκιμής της Ιαπωνίας για Nitro Proof, που σημαίνει ότι το όπλο έχει δοκιμαστεί σε άκαπνη πυρίτιδα.Sergios έγραψε:
Σ.![]()
Σ όλους τους ενδιαφερόμενους μετά από νεκάτομα σε πολλά βιβλία κλπ κλπ βρήκα τα δύο σύμβολαSergios έγραψε:απορία πρόσεξα ότι σε κάποια μιροκού δέν υπάρχουν σφραγίδες στις κάννες μόνο εκεί που είναι τα κλειδιά του βλέπε τη φοτο του Άθου παίζει ρόλο αν το όπλο εισήχθη κατ ευθείαν απο Ιαπωνία η πέρασε απο Βέλγιο?
Τους inspectors τους βρήκα και εγώ, αλλά καμία ημερομηνία δεν ταιριάζει και με τα δύο γράμματα.Sergios έγραψε:Σ όλους τους ενδιαφερόμενους μετά από νεκάτομα σε πολλά βιβλία κλπ κλπ βρήκα τα δύο σύμβολαSergios έγραψε:απορία πρόσεξα ότι σε κάποια μιροκού δέν υπάρχουν σφραγίδες στις κάννες μόνο εκεί που είναι τα κλειδιά του βλέπε τη φοτο του Άθου παίζει ρόλο αν το όπλο εισήχθη κατ ευθείαν απο Ιαπωνία η πέρασε απο Βέλγιο?
το Ι είναι --->The perron mark, used:
1672 - 1810 and since 1853 until today
1 On the chamber or or lock on muzzle loading which has passed final black powder proof.
2 On barrel locking system or chamber if the lumps are part of the barrel after final black powder proof
και το DM είναι ---> Belgian inspectors
D Marchal Rene 1951 - 1968 M Couchant Louis 1923 - 1952
D Marchal Rene 1974 - 1982 M Scorpion Maurice 1959 - 1968
Sergios έγραψε:
απορία πρόσεξα ότι σε κάποια μιροκού δέν υπάρχουν σφραγίδες στις κάννες μόνο εκεί που είναι τα κλειδιά του βλέπε τη φοτο του Άθου παίζει ρόλο αν το όπλο εισήχθη κατ ευθείαν απο Ιαπωνία η πέρασε απο Βέλγιο?Σ όλους τους ενδιαφερόμενους μετά από νεκάτομα σε πολλά βιβλία κλπ κλπ βρήκα τα δύο σύμβολα
το Ι είναι --->The perron mark, used:
1672 - 1810 and since 1853 until today
1 On the chamber or or lock on muzzle loading which has passed final black powder proof.
2 On barrel locking system or chamber if the lumps are part of the barrel after final black powder proof
και το DM είναι ---> Belgian inspectors
D Marchal Rene 1951 - 1968 M Couchant Louis 1923 - 1952
D Marchal Rene 1974 - 1982 M Scorpion Maurice 1959 - 1968
D Jawze Daniel 1979 - today M Scorpion Maurice 1974 - 1990
αναμένω σχόλια φίλε Σάββα Μακρή.....