Ρε αποφασίστε....Εν εσεις που εισαστε!!
Αφήκετε την καμερα χαμέ και τραβουσε μονοι σας...
Ε θκιαμαντοπέζουνο, εχεις σουβλάκια ειπες? εννα ερτω την χώρα ποψε... που εισαι>?
Nikos έγραψε:
Ε θκιαμαντοπέζουνο, εχεις σουβλάκια ειπες? εννα ερτω την χώρα ποψε... που εισαι>?
..xaxaxa...ηντα σουβλακια να εχει ο θκιαμαντοσιαχινος???τα μονα σουβλακια που καμνει ε στο τζινι με τη φουκου μιας χρησης...τζαι τζινα φερνει τα κρασατα τζαι εν τα βρισκουμε να παμε στα ποστα μας το δειλινο!!!!!
σουβλακια καμνει ο WOODPIGEONHUNTER στο Γερι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BAIKAL 1980 την 08 Οκτ 2013, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΕΙ ΠΑΛΕ ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
Ε ΠΑΕΙ ΑΤΕ ......ΑΦΟΥ ΛΑΛΩ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΕΣ ΔΙΩ ΜΕΤΑ [/quote]
...ΜΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ....ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΟΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΟΥΣ Ε ΝΑ ΔΕΙΣ....ΝΙΑΟΥ!!!!!! [/quote]
ΑΠΟΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝ ΚΟΝΤΑΡΙ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Ε ΠΑΕΙ ΑΤΕ ......ΑΦΟΥ ΛΑΛΩ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΕΣ ΔΙΩ ΜΕΤΑ [/quote]
...ΜΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ....ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΟΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΟΥΣ Ε ΝΑ ΔΕΙΣ....ΝΙΑΟΥ!!!!!! [/quote]
ΑΠΟΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝ ΚΟΝΤΑΡΙ [/quote]
Nikos έγραψε:
..xaxaxa...ηντα σουβλακια να εχει ο θκιαμαντοσιαχινος???τα μονα σουβλακια που καμνει ε στο τζινι με τη φουκου μιας χρησης...τζαι τζινα φερνει τα κρασατα τζαι εν τα βρισκουμε να παμε στα ποστα μας το δειλινο!!!!!
σουβλακια καμνει ο WOODPIGEONHUNTER στο Γερι!
Ρε φίλε τζαι σουβλάκια τζαι σιεφταλιες τζαι παστουρμά όποτε θελεις, να παμε στο κεντρο του Tony. Τζερνα ο παλιοβερκας λαλεί!!!!