φυσιγγια RC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: φυσιγγια RC

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα που ακουσα το πεζουν πολυ στη φασσα για μακρινες βολες και 4-5 νο σκαι και με καλα αποτελεσματα οτι εχει δυναμη στα μακρινα.

Τωρα για καιρο νομιζω καμνει παντα εξαρταται ποσο αντεχει το λακτισμα αυτος που το πεζει και το οπλο.

Ενα περιπου τουτα τα φυσιγγια 38-42 γρ που εχουν ολες οι μαρκες εχουν περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Rc camouflage 42 βγαζει ταχυτητα 395m/v1. Παιζεται σε κανονικο καιρο
The best there is
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

XS^PRESTIGE έγραψε:Rc camouflage 42 βγαζει ταχυτητα 395m/v1. Παιζεται σε κανονικο καιρο
ΤΟ WEBSIDE ΤΗΣ RC ΤΟ ΔΙΝΕΙ 412 Μ/V1. http://www.rc-cartridges.com/rc_camoufl ... hp-88.html
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

πανικος έγραψε:καποιος εχει εμπειρια με την rc 42 camouflage?
no 5 skai.δεν ειμαι φιλος των πολλων γραμαριων αλλα επεσαν στα χερια μου και θελω να ξερω αν κανουν για φασσα ζεστη η κρυο υγρασια κτλ.ευχαριστω.
Ρε πανικκο μου αφηστα τουλαχιστον για το χειμωνα. Αλιμνο αν παιξεις 42 τωρα....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Πανικό έχει δίκαιο ο Κύπρος. Μείνε σε λίγο πιο χαμηλά γραμμάρια τώρα στην φάσσα. Τον Νοέμβριο παίζονται μια χαρά. Εξαρτάται βέβαια από το όπλο που θα τα ρίξεις. Εμένα η εμπειρία μου ήταν με τα rc camuflage 37gr Στο ενδημικό. Ήταν εξαιρετικά σε μακρινές αποστάσεις, με ήλιο, που τα είχα δοκιμάσει. Και με ανεκτό λάκτισμα.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

no 5 skai.δεν ειμαι φιλος των πολλων γραμαριων αλλα επεσαν στα χερια μου και θελω να ξερω αν κανουν για φασσα ζεστη η κρυο υγρασια κτλ.ευχαριστω.
Φιλε Πανικο καλά σου λένε τα παιδια οτι τα 42γρ ειναιι πολλά για τον αυγουστο, αυτό το φυσίγγιο βγαζει 900 μπαρ πιεση, θα σου πετακτουν τα μυαλα αν σειρεις 5-6 . Υπάρχει η rc34gr της ιδιας σειράς με ιδιες ταχύτητες( 412μ/δ στο v1) αλλά με 660 μπαρ πίεση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΡΙΣΗΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!!

ΕΓΩ ΤΙΣ RC ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΒΟΛΕΣ ΣΤΑ 45Μ............................1.........2
RC CAMOUFLAGE 42GR,N5......200.....210 ΣΕΛΙΔΕΣ=205
ROTTWEIL.TIGER 32GR,N5.......212.....222>>>>>>=217
RC CAMOUFLAGE 37GR,N5......190......216>>>>>>=203
FOP UHV COPPER 35GR,N5.......190......232>>>>>>=211

SUPER CACCIA ....38GR,N5.......208......224>>>>>>=216
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα δειξει το πραμα οταν ερθει η ωρα ,ελπιζω να μην με απογοητευσουν :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Filippos
Full Member

Δημοσίευση από Filippos »

admin έγραψε:Πιάσε την 35 άρα την κίτρινη την fibre για πρώτη νο 7 και θα με θυμηθείς
Με τι chokes?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”