ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλε Νικολα ειναι το ΜΚ60 σκεετ σταθερο 5-3 grade5 κυνηγετικο δηλ με θαλαμη 70 2 3/4 βαρος 3,200 εζηγησατο :)
πραγματι λαλοζηγησμενο οπλο ρε φιλε δεν σε κουραζει και ας κυνηγας ολη μερα.
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε Νικολα ειναι το ΜΚ60 σκεετ σταθερο 5-3 grade5 κυνηγετικο δηλ με θαλαμη 70 2 3/4 βαρος 3,200 εζηγησατο :)
οι ρε!!! εν οτι πρεπει!!! τωρα να παω να τα δω ,εν που τον φριξο?
Canis

Δημοσίευση από Canis »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
NIKOLAS έγραψε:
LAGOS έγραψε:Παιδιά έχει κανένας να προτείνι φυσίγγια τσίχλας για Β525? Με το προηγούμενο όπλο χρησιμοποιούσα σχεδόν μόνο Victory και συνήθως είχα πρόβλημα τα πρωινά στο ποφύσημα.
ΦΙΛΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BROWNING-MIROKU ΔΟΚΙΜΑΣΕ KILLER 32GR NO 12 ΤΑΠΠΑ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΧΡΩΜΑ.ΜΗΛΟΥΜΕΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΠΕΞΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΝ ΤΟΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΦΗΣΙΜΑ.
Ε ΝΙΚΟΛΑ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΡΟΚΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ 5-3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΝΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΔΗΛ ΣΤΟ 5αρι , ΕΠΑΙΖΑ 12 ΣΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΒΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ Η ΑΝ ΕΠΑΙΦΤΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΣΟΚ 4 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ 5 ? :?:

Νικόλα, και εγώ κυνηγώ με ΜΙΡΟΚΟΥ sporting 28" εδώκιμασα τις KILLER που λεεισ και εμεινα πολύ εφχαριστημένος. και κοντά και μακρινές βολές ακόμη αλλά οπώς ανάφερες και εσύ είναι φυσιγκιο για ποφυσυμα. Τις συγκεκριμένες δεν τισ χρισιμοποιώ πλέων γιατί τισ βρίσκω ακριβές. το τσοκ μου είναι 4/3 και στο ποφύσημα πλέων χρησιμοποιώ την GM3 FAST της nobel sport, νουμέρό 11 και 12. ειμαί πάρα πολύ εφχαριστιμένος και επειδεί είναι και πιστονάκι εχώ και απιστευτές βολές. το κακό της συγκεκριμένης ειναι οτι μόλις χαρακσει για τα καλά διλ 2 περίου ώρες μετά τιν ανατολή λες και συρνείς πιτερα. τα πουλιά ολογαίματα και δεν καλώσκοτώνει. οπόταν μετα χρησιμοποιώ την sporting 28 gr nobel sport. οσες αλλές και να δοκιμάσω δεν εμεινα ποτλε πιο ευχαριστιμένος απο αυτές τις 2 με το όπλο το δικό μου. σταμάτησα εδό και καιρό να ψαχνό για κάτι αλλό γιατί για μένα δεν υπάρχει λόγοσ πλεον.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι τουτα τα φυσιγγια με μισο πιστονι και διασπορας καμνουν καλυτερα στο 4 choke τζιαι κατω. Στο 5 ειναι καλυτερα ενα πιστονι 11-12 no.

Eγω για πολυ κοντινες παιζω Dispersante 32 gr 12no της Nobel Sport σε 4 choke με αρκετά καλά αποτελέσματα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

NIKOLAS έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε Νικολα ειναι το ΜΚ60 σκεετ σταθερο 5-3 grade5 κυνηγετικο δηλ με θαλαμη 70 2 3/4 βαρος 3,200 εζηγησατο :)
οι ρε!!! εν οτι πρεπει!!! τωρα να παω να τα δω ,εν που τον φριξο?
Ναι ρε φιλε ειναι εισαγωγης του φριξου, καποιος γνωστος επιασε 5-6 οπλα που το φριξο μεταξει τους και αυτο και το επιασα που τον αλλο εγω , το επιασα απεχτο με τα γρασα ολοκαινουριο .
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

παιδια μπορει να μοθ πει κανενας χαρτουτσιες για τραχηλες?
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

φιλε μου χρονια σου πολλα πρωτα!! .Ο καθε ενας μας θα σου πει την δικην του,αλλος κυνηγα λευκωσια αλλος λαρνακα κε λιπα...αλλο κλιμα καθε τοπος ....

εγω στη τρασιλα πεζω victory skeet 28γρ νο 9 πιαννω τες πας 4,70 το κουτι
ως τωρα ηταν καλες
καλες επισεις ειναι και η olympia competition 28gr νο 9
τωρα εγω μιλω για φτηνες χαρτουτσιες γιατι σιγουρα υπαρχουν και πιο ακριβες αλλα νμζ οτι η τρασιλου αμαν εν και φυσιολογικος ο καιρος φυσικα εν τζαι θελει και πολλη πιοτητα χαρτουτσιας για να ππεσει :D
αν εν παλιοκαιρος τοτε αλλασσει το πραμαν.
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

μπορει να μου πει κανενας φυσυγγια κυπριακα για τσιχλες?παιζει κανενας με olympia gem 30g 8....?
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

παιθκια εσυγχηστηκαμε λιο με τουντεσ χαρτουτσιες...μπορειται να μου πειτε καιπιος ποθ εχει miroku mk70 τη χαρτουτσιες παιζει?
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

παιδια μπορει να μου πει καπιος πιοσ πουλα χαρτουτσιες killer?επια σε 2-3 καταστηματα εν ειχε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”