Ψακωμένοι λαγοί

Απάντηση
sotiris!129

Re: Ψακωμένοι λαγοί

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πιο ρε εβαλες του την αλιζαβρα που την κελε ζε εκαταπινεν την ολοκλιρι εξεζε ο νουρος μονο ποξο που το στομα του :lol: ουτε μεσα σε κλουβι το ειχα ουτε τπτ επεταν κανονικα εγιριζεν αλλα μολις του εσφιρας εστρεφετουν εσο εκαθετουν πανω στο παραθιρι ζε αρκεφκε κλαμα οσπου να του βαλεις φαι :lol:
μετα ειρτε η ανοιξη ζε εχαθικε εν εστραφικε ξανα πρεπει να ζεφκαροσε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:πιο ρε εβαλες του την αλιζαβρα που την κελε ζε εκαταπινεν την ολοκλιρι εξεζε ο νουρος μονο ποξο που το στομα του :lol: ουτε μεσα σε κλουβι το ειχα ουτε τπτ επεταν κανονικα εγιριζεν αλλα μολις του εσφιρας εστρεφετουν εσο εκαθετουν πανω στο παραθιρι ζε αρκεφκε κλαμα οσπου να του βαλεις φαι :lol:
μετα ειρτε η ανοιξη ζε εχαθικε εν εστραφικε ξανα πρεπει να ζεφκαροσε

Πρεπει να βρεθειν με το δικο μου καλο επειδη τζαι μενα εν ανοιξη που χαθηκε... :?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ετσι ενει ρε φιλε εκαλεσεν τα η φυση! την πρωτη μερα ειδα το εψιλοπεταν με 3-4 αλλα... οπα λαλο μα εν το δικο μου τουτο ζε ειβρεν παρεα? αλλα εστραφικε, μετα που 2-3 μερες παρεας με τα αλλα εγινεν καπνος ουτε στιν σκοπια εν ερκετουν να μου καμει παρεα, αρκεψεν ζε εν ερκετουν ζε στο τελος εφιεν... ειμουν στρατο ζινο τον ζαιρο πας τον αρονα ειχε πολλα ζιαμε ζε επαρασιραν το οι κακες παρεες :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”