Μια παλια διαφιμιση του baikal
http://www.google.com.cy/imgres?q=baika ... x=67&ty=77
BRNO
- o kalamaras
- Full Member
Re: BRNO
Ωραιότατο όπλο. Σαν τι θα ήθελες να μάθεις γι’αυτό?B.RIZZINI έγραψε:Καλιμερα σιναδελφοι εχω ενα brno 30 1-1 σταθερο τσιοκ κ δεν το πιρα στο κινιγι ποτε γτ ινε πολι στενο μονο 2-3 φορες σκοπευτιριο το πιρα!κσερι κανενα αυτα τα οπλα??ινε παλιο μοντελο απο τοτε π ι τσεχια κι σλοβακια ιταν μια χορα πανο γραφι οτι ινε τσεχοσλοβακικο!ευχαριστω
Κυνήγησα με ένα παρόμοιο 5 χρόνια όλα τα κυνήγια με εξαιρετικές επιτυχίες.! Παρόλο που στην αρχή δε μου άρεσε γιατί έβλεπα τη ρίγα σαν αεροδρόμιο, τα πουλιά ως δια μαγείας πέφτανε. Πέρδικες φάσες, λαγούς, τσίχλες, μπεκάτσες, ορτύκια, τρυγόνια.! Το δικό μου ήταν 28'. Ήταν το μοντέλο ΖΗ301 το δικό σου είναι ΖΗ303 άμα είναι 30'. Το σκητ μοντέλο με τις φλογοκρύπτες είναι ΖΗ302.
Όταν το αγόρασα το πήρα σε έναν οπλουργό και το τσοκομέτρησε και βρήκε 0.85mm και στις 2 κάνες, δηλ σχεδόν φουλ, 2* προς φουλ. Τον έβαλα και άνοιξε λίγο τη μια κάνη και έτσι έγινε ~3*.
Ένα πολεμικό εργαλείο! Όχι μόνο οι διαφημήσεις ωραίες, ήταν και τα όπλα ωραία. Μακάρι να βγαιναν και τώρα τέτοια όπλα.
Στη φώτο ένα από τα τελευταία μου κυνήγια. Αν θυμάμαι καλά εκείνη την ημέρα έριξα 11 φυσίγγια και πήρα 9 θηράματα. Μετά κάτι με έπιασε και το άλλαξα. Είχα ήδη παραγγήλει ένα πιο ... μοντέρνο όπλο. Είπα να εξηγχρονιστώ και γω με τσοκάκια, ονόματα, φρου φρου και αρώματα...
Ετούτη η πατέντα που με τη μια σκανδάλη ρίχνει και τις 2 κάνες τη βρήκα πολύ βολική. Αλήθεια, γιατί δεν προσφέρουν και τα πιο μοντέρνα όπλα κάτι τέτοιο? Πήξαμε στα μονοσκάνδαλα.
Brno εν δράση!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Ενα τετιο brno 1*-1* εχει ενας φιλος μου και κυνηγουσε λαγο και ειχε και επιτυχιες πολλες ,τωρα το εχει ως εφεδρικο και πηρε και αυτος συχρονο με τσοκακια ομως μονο καλα λογια εχει να λεει
επισεις τετιο οπλο εχει και ενας αλλος γνστος μου με μια κανη 28ιντζες και αλλη κοντη με τριπες αρα θα ειναι skeet ηταν φονικη μηχανη για τις τζικλες Και σε πολλα videos απο κυνηγι σε χωρες ουγγαριες-τσεχιες κα βλεπω οτι πολλοι κυνηγοι κρατανε τετια οπλα και εκυ πραγματικα εχει ντουφεκκιδι και τα οπλα αυτα εν καταλαβουν θεο.
επισεις τετιο οπλο εχει και ενας αλλος γνστος μου με μια κανη 28ιντζες και αλλη κοντη με τριπες αρα θα ειναι skeet ηταν φονικη μηχανη για τις τζικλες Και σε πολλα videos απο κυνηγι σε χωρες ουγγαριες-τσεχιες κα βλεπω οτι πολλοι κυνηγοι κρατανε τετια οπλα και εκυ πραγματικα εχει ντουφεκκιδι και τα οπλα αυτα εν καταλαβουν θεο.
- marinos.a
- Site Admin
Το πρώτο μου όπλο ήταν ενα Manufrance Falcor O/U διπλοσκανδαλο που η πρώτη του σκανδάλη αμα ήθελες έριχνε και διαδοχικά και τις δυο.o kalamaras έγραψε: Ετούτη η πατέντα που με τη μια σκανδάλη ρίχνει και τις 2 κάνες τη βρήκα πολύ βολική. Αλήθεια, γιατί δεν προσφέρουν και τα πιο μοντέρνα όπλα κάτι τέτοιο? Πήξαμε στα μονοσκάνδαλα.
Εγώ ουδέποτε μου είχα όπλο μονοσκανδαλο. Δυο που έχω (το ενα καινούριο) και ενα που περιμένω όλα διπλοσκανδαλα. Μερικές φορές που εμφανίζονται πουλιά έξω από το βεληνεκές της πρώτης κάννης το δάκτυλο μου γλιστρά αυτόματα στην πίσω σκανδάλη.
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
Καλιμερα σιναδελφοι ο λογοσ που δεν το περνω μαζι μου στο κινιγι ινε γιατι ιμε ιπερευχαριστιμενος απο το πατιστα ριζζινι και γιαυτο επιδι το φοβαμε στες κοντινες αποστασις επιδι ινε πολι κλιστα τα τσιοκ του πιστευω θα ιταν καλο να το επερνα στες φασσες το καλοκερι!o kalamaras έγραψε:Ωραιότατο όπλο. Σαν τι θα ήθελες να μάθεις γι’αυτό?B.RIZZINI έγραψε:Καλιμερα σιναδελφοι εχω ενα brno 30 1-1 σταθερο τσιοκ κ δεν το πιρα στο κινιγι ποτε γτ ινε πολι στενο μονο 2-3 φορες σκοπευτιριο το πιρα!κσερι κανενα αυτα τα οπλα??ινε παλιο μοντελο απο τοτε π ι τσεχια κι σλοβακια ιταν μια χορα πανο γραφι οτι ινε τσεχοσλοβακικο!ευχαριστω
Κυνήγησα με ένα παρόμοιο 5 χρόνια όλα τα κυνήγια με εξαιρετικές επιτυχίες.! Παρόλο που στην αρχή δε μου άρεσε γιατί έβλεπα τη ρίγα σαν αεροδρόμιο, τα πουλιά ως δια μαγείας πέφτανε. Πέρδικες φάσες, λαγούς, τσίχλες, μπεκάτσες, ορτύκια, τρυγόνια.! Το δικό μου ήταν 28'. Ήταν το μοντέλο ΖΗ301 το δικό σου είναι ΖΗ303 άμα είναι 30'. Το σκητ μοντέλο με τις φλογοκρύπτες είναι ΖΗ302.
Όταν το αγόρασα το πήρα σε έναν οπλουργό και το τσοκομέτρησε και βρήκε 0.85mm και στις 2 κάνες, δηλ σχεδόν φουλ, 2* προς φουλ. Τον έβαλα και άνοιξε λίγο τη μια κάνη και έτσι έγινε ~3*.
Ένα πολεμικό εργαλείο! Όχι μόνο οι διαφημήσεις ωραίες, ήταν και τα όπλα ωραία. Μακάρι να βγαιναν και τώρα τέτοια όπλα.
Στη φώτο ένα από τα τελευταία μου κυνήγια. Αν θυμάμαι καλά εκείνη την ημέρα έριξα 11 φυσίγγια και πήρα 9 θηράματα. Μετά κάτι με έπιασε και το άλλαξα. Είχα ήδη παραγγήλει ένα πιο ... μοντέρνο όπλο. Είπα να εξηγχρονιστώ και γω με τσοκάκια, ονόματα, φρου φρου και αρώματα...
Ετούτη η πατέντα που με τη μια σκανδάλη ρίχνει και τις 2 κάνες τη βρήκα πολύ βολική. Αλήθεια, γιατί δεν προσφέρουν και τα πιο μοντέρνα όπλα κάτι τέτοιο? Πήξαμε στα μονοσκάνδαλα.
Brno εν δράση!!
- BECCACCIA
- Full Member
marinos.a έγραψε:.o kalamaras έγραψε: Ετούτη η πατέντα που με τη μια σκανδάλη ρίχνει και τις 2 κάνες τη βρήκα πολύ βολική. Αλήθεια, γιατί δεν προσφέρουν και τα πιο μοντέρνα όπλα κάτι τέτοιο? Πήξαμε στα μονοσκάνδαλα.
τα λαουρονα και καπια αγια η μια σκανδάλη ρίχνει και τις 2 κάνες
-
- Full Member
Έχω και εγώ ένα λαουρονα με 2 σκανδάλες οι οποιες ρίχνουν διαδοχικά η κάθε μια και τις 2 τουφεκιές. Η πρώτη ρίχνει πρώτα την κάτω κάννη και μετά την πάνω και η δευτερη την πάνω κάννη και μετά την κάτω. Ανάλογα με την απόσταση του θηράματος επιλέγεις, πολύ ωραία πατέντα πάντος που άμα την συνηθίσεις θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος. Προσωπικά το βρίσκω πιο βολικό από το να αλλάζω δεξιά αριστερά την ασφάλεια, αλλα πάλι περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Είναι θέμα συνήθειας όλα.Ετούτη η πατέντα που με τη μια σκανδάλη ρίχνει και τις 2 κάνες τη βρήκα πολύ βολική. Αλήθεια, γιατί δεν προσφέρουν και τα πιο μοντέρνα όπλα κάτι τέτοιο? Πήξαμε στα μονοσκάνδαλα.