ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Laurona έγραψε:Ετζιε θελω τιποτε αλλο,,,, την Κυριακη να μεθυσετε και να προδοσετε τα ποστα σας μεταξυ σας :lol: :lol:
Να κανονίσουμε να φέρουμε ορό της αλήθειας να μας σιονόσουν τα μυστικά τους :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΟΛΩΝ,ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΛΕΞΗΣ,ΣΠΥΡΟΣ,ΜΑΡΙΟΣΕ,ΣΕΡΓΙΟΣ,ΝΙΚΟΣ.....

ΑΛΛΟΣ,ΑΛΛΟΙ??????????????????????????????
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σόλωνα εγώ πιθανώς να είμαι +1 ή και +2.

Εν ξέρουν σίγουρα και γιαυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ. Αφού εν θα κλείσουμε κάπου τραπέζι αν έρτουν ήρταν, διαφορετικά αν θα κλείσουμε κάπου να τους πω να με ειδοποιήσουν σίγουρα. :)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΟΛΩΝ,ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΛΕΞΗΣ,ΣΠΥΡΟΣ,ΜΑΡΙΟΣΕ,ΣΕΡΓΙΟΣ,ΝΙΚΟΣ.....

Μετα που ενα μηνα αποχη (Μαιος) μπαινουμε την Κυριακη θαλασσα (1η Ιουνη). Πολυ θα ηθελα να ερτω να γνωριστουμε απο κοντα με ολα τα παιδια αλλα..δυσκολευκουμαι....να κρατησω 2 μαυροψαρα για την επομενη συναντηση.....ατε καλα να περασετε φασσαριες μου!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Panmoy έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΟΛΩΝ,ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΛΕΞΗΣ,ΣΠΥΡΟΣ,ΜΑΡΙΟΣΕ,ΣΕΡΓΙΟΣ,ΝΙΚΟΣ.....

Μετα που ενα μηνα αποχη (Μαιος) μπαινουμε την Κυριακη θαλασσα (1η Ιουνη). Πολυ θα ηθελα να ερτω να γνωριστουμε απο κοντα με ολα τα παιδια αλλα..δυσκολευκουμαι....να κρατησω 2 μαυροψαρα για την επομενη συναντηση.....ατε καλα να περασετε φασσαριες μου!!
ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ :P

ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!! :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μετα που ενα μηνα αποχη (Μαιος) μπαινουμε την Κυριακη θαλασσα (1η Ιουνη). Πολυ θα ηθελα να ερτω να γνωριστουμε απο κοντα με ολα τα παιδια αλλα..δυσκολευκουμαι....να κρατησω 2 μαυροψαρα για την επομενη συναντηση.....ατε καλα να περασετε φασσαριες μου!![/quote]

Παντελή πιάσε τζιαί ένα για μας φίλε ;)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Ψαρια εχει για ολους τους καλους φιλους...καλα να ειμαστε να βρεθουμε να τα φαμε..!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Laurona έγραψε:Ετζιε θελω τιποτε αλλο,,,, την Κυριακη να μεθυσετε και να προδοσετε τα ποστα σας μεταξυ σας :lol: :lol:
Να κανονίσουμε να φέρουμε ορό της αλήθειας να μας σιονόσουν τα μυστικά τους :lol: :lol:
ΝΑΙ ΡΕ!! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!!!
ΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΚΑΗΜΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΦΑΣΣΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!

ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΜΒΡΙΑ.....ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!

ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ DVD ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΗ ''ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ Ν3''ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ,ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΛΕΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ.......

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΩΩ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!

ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 3500-3800 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΚΛΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΞΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ :o :o :o

ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΕ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΕ :?:

Πραγματικα πολυ καλη ταινια. Επισης και η νεα του ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ νο 4 ειναι εξαιρετικη.
Καταλαμβενεις τι το κυνηγι δεν ειναι απλα μια ντουφεκια και ενα θηραμα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Αυτά τα DVD που τα βρίσκουμε παιδιά;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”