ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- andreasana210326
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Καλημερα σας....
εγω αρκεστηκα στις 2 φασσες.....απο εκει και περα περασε μια κυνηγετικη εξορμηση και επιστροφη στο σπτι χωρις προβληματα. Η πυρκαγια που ξεσπασε το σαββατο στη περιοχη που κυνηγησαμε ευτυχως περιοριστηκε απο την πυροσβεστικη....xωρις να επηρεαση το κυνηγοτοπο που επιλεξαμε. οι φασσες εντουτοις ηταν οι μισες απο αυτες που ειδαμε στις αναγνωρισεις. Τα δυνατα ποστα ηταν κρατημενα απο τo σαββατο...etsi Κα8ισαμε στα διπλανα. σχεδον ολες οι φασσες περνουσαν απο τα 2-3 αυτα ποστα τα οποια πηραν απο 10-15 φασσες ανεξαρτητα του γεγονοτος οτι τις κτυπουσαν και λανθασμενα ( απο πολυ μακρυα....πριν μπουν καλα στην ακτινα βολης και χαμηλωσουν....ετσι ωστε να κτυπησουν και αλλοι κυνηγοι). Με λιγη τυχη 8α μπορουσα να παρω 5 πουλια αλλα ηρ8αν 3 ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ΓΙΛΕΚΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) kαι κα8ισανε ακριβως μπροστα μας με αποτελεσμα 4-5 σιγουρες φασσες που ερχοντουσαν προς εμας να γυριζουν πισω. ΔΕΝ πειραζει ομως...υγεια....
Δεν ελειπαν οι ανεγκεφαλοι οι οποιοι κατα το μεσημερι με το κακαρισμα των περδικιων εκαναν μια μικρη παγιανια gia na κτυπησουν ενα κομματι κρεας...προφανως πεινουσαν και η8ελαν να παρουν κρεας στο σπιτι.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ 8ΗΡΑ...ΠΟΥ8ΕΝΑ....καθολΗ τη διαρκεια της ημερας.....
εγω αρκεστηκα στις 2 φασσες.....απο εκει και περα περασε μια κυνηγετικη εξορμηση και επιστροφη στο σπτι χωρις προβληματα. Η πυρκαγια που ξεσπασε το σαββατο στη περιοχη που κυνηγησαμε ευτυχως περιοριστηκε απο την πυροσβεστικη....xωρις να επηρεαση το κυνηγοτοπο που επιλεξαμε. οι φασσες εντουτοις ηταν οι μισες απο αυτες που ειδαμε στις αναγνωρισεις. Τα δυνατα ποστα ηταν κρατημενα απο τo σαββατο...etsi Κα8ισαμε στα διπλανα. σχεδον ολες οι φασσες περνουσαν απο τα 2-3 αυτα ποστα τα οποια πηραν απο 10-15 φασσες ανεξαρτητα του γεγονοτος οτι τις κτυπουσαν και λανθασμενα ( απο πολυ μακρυα....πριν μπουν καλα στην ακτινα βολης και χαμηλωσουν....ετσι ωστε να κτυπησουν και αλλοι κυνηγοι). Με λιγη τυχη 8α μπορουσα να παρω 5 πουλια αλλα ηρ8αν 3 ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ΓΙΛΕΚΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) kαι κα8ισανε ακριβως μπροστα μας με αποτελεσμα 4-5 σιγουρες φασσες που ερχοντουσαν προς εμας να γυριζουν πισω. ΔΕΝ πειραζει ομως...υγεια....
Δεν ελειπαν οι ανεγκεφαλοι οι οποιοι κατα το μεσημερι με το κακαρισμα των περδικιων εκαναν μια μικρη παγιανια gia na κτυπησουν ενα κομματι κρεας...προφανως πεινουσαν και η8ελαν να παρουν κρεας στο σπιτι.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ 8ΗΡΑ...ΠΟΥ8ΕΝΑ....καθολΗ τη διαρκεια της ημερας.....
-
- Full Member
Καλημέρα παιδιά.Ο φίλος Άριστος είπε για γυαλιστερό χαρτοπόλεμο. Εμάς στη περιοχή που εξορμήσαμε είχαν βάλει γυαλιστερές φούσκες και σημαίες. Με αποτέλεσμα να αλλάζουν την κατεύθυνση των πουλιών προς τα πόστα τους.
- πανικος
καλημερα κοπελια.πισω με υγεια ολα καλα.
εμεις 2 ατομα σε ποστο που μου ειπε ο φιλοσ αχερκωτης που τον ευχαριστω πολυ ειμαστε σχεδον μονοι μασ .αποτελεσμα 2 φασσεσ ο φιλοσ μου και 2τρυγονια και 2 φιλικουτουνια 1 κοραζινο εγω.
εμεις 2 ατομα σε ποστο που μου ειπε ο φιλοσ αχερκωτης που τον ευχαριστω πολυ ειμαστε σχεδον μονοι μασ .αποτελεσμα 2 φασσεσ ο φιλοσ μου και 2τρυγονια και 2 φιλικουτουνια 1 κοραζινο εγω.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Nikos
ε οι λαομό...μα δε κατι κυνηγούς που εχουμε!!Nikolas1986 έγραψε:Καλημέρα παιδιά.Ο φίλος Άριστος είπε για γυαλιστερό χαρτοπόλεμο. Εμάς στη περιοχή που εξορμήσαμε είχαν βάλει γυαλιστερές φούσκες και σημαίες. Με αποτέλεσμα να αλλάζουν την κατεύθυνση των πουλιών προς τα πόστα τους.
- Artemis G.
- Full Member
φιλε μου Νικο εγω ειμουν τελια κατω...εν εκαπνισα το μπερεττα ..... μετα απο καποια παρεξηγηση με καποιους ταχα φιλους εν επια στην περιοχη και στα ποστα που παω εδω και 2-3 χρονια... και το σαββατο την νυχτα η ωρα 9 εβρεθηκα κρεμασμενος και οπως των αδεσποτο... εν ειχα που να παω και ουτε παρεα.... και αποφασισα να παω σε μιαν περιοχη που μου ειπε ο ΦΙΛΟΣ μου ο 129 με την αδεια του φυσικαNikos έγραψε:Κι εσύ ήσουν στο τρίτο τελικά ένεν ? ?Artemis G. έγραψε:![]()
![]()
![]()
Ατε ρε μουσειο129 βαλε την φωτο σου περκη κερτισεις την συνδρομη.....
Γεια σας παιδες... ακουσα εγιρευκετε με....![]()
Εγω σημερα αργησα να παω και δεν βρηκα ποστο...ειμουν απλα θεατης...εβλεπα 2 βουνα να παιζουν φασσες
Και το στο τριτο απο οτι ακουσα εκαμαν πολεμο.... εγω αραχτος με το φραπεδακι μου και τσιγαρο κατω στο βουνο κατω απο ενα πευκο.... υγεια ομως εχαρικα το παλε.....![]()
![]()
![]()

επεριμενα το οτι ηταν να αποτυχημενη η εξορμιση που εκεινη την στιγμη... αλλα ατε εν εμπορουσα να μεινω σπιτι.... ε και επεια σε ενα αγνωστο τοπο , χωρις ποστο....
εν πειραζει ομως το παθημα εγινε μου μαθημα....
μπαι δε γουει μπραβο στα παιδια για την καρπωση , ωραιες η φωτογραφιες και να συνεχησετε ετσι....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Nikos
Συγγνώμη για το πιό πάνω σχόλιο, λάθος υποψία....
Αμαν εχεις έτσι φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς!!
Εν πειράζει φίλε Αρτέμη , υγεια εν η κατζία που εννα τους μείνει!!

- Artemis G.
- Full Member
οντως... εν να τα εβρουν που αλλου τουτα που κανουν.....Nikos έγραψε:Συγγνώμη για το πιό πάνω σχόλιο, λάθος υποψία....![]()
που να κοπουν οι βελονες τον οπλο τους και να μεν ξαναπεξουν τιποτε....

οτι ηταν να γινει εγινε.... εγω εν κρατω κακια κανενος πανω που ενα μηνα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- 'petros'
Χαιρετω την παρεα μετα απο πολυ καιρο απουσιας.
Μπραβο σε ολους για τις επιτυχιες την Κυριακη
Απο οτι ειδα στις προηγουμενες δημοσιευσεις των φιλων λιγο απο ολα σε ολους μας εχουν τυχει τα ιδια.Στο ποστο το πρωι η ωρα 4.00 να βαλουμε τα πραγματα και ηρθαν και 2 αλλοι φιλοι συνολο 4 ατομα στο βουνο.Απεναντι το αλλο βουνο απο τα φαναρια εμοιαζε χριστουγενιατικο δεντρο και αλλοι να ψαχνουν τοπο και να κανουν βολτες με τα αυτοκινητα στο βουνο γιατι δεν εβρισκαν που ηταν το ποστο που τους εστειλαν.Ειχε 3-4 χρονια να δω τοσο πολυ κοσμο στο βουνο αυτο. Λιγοστες και οι τουφεκιες απεναντι και η ωρα 8.00 ο κοσμος αρχισε να αναχωρει και τα πουλια τα εβλεπες να κανουν βολτα σε αγελες ψηλα αφου τα αυτοκινητα πηγαιναν πανω κατω.
Εμας δεν μας εκαναν την χαρη στο περασμα λογο του οτι τα πουλια ηταν λιγοστα μετρημενα στα χερια μου αυτα που περασαν απο κοντα στην παρεα που ημασταν χωρις να μας δωσουν και πολυ χερι
Η ωρα 8.30 αναχωρησαμε να παμε σε 1 νερο που το ηξερε ακομα 1 ατομο τον οποιο πηρα τηλ και δεν ηταν εκει και καταφεραμε 2 οπλα να πιασουμε 9 φασσες και 1 τρυγωνι αλλα μειναμε εκει μεχρι τις 5-6 το απογευμα.
Την αλλη Κυριακη μαλλον σπιτι η στο νερο κατα τις 9.00 το πρωι.
Αναλογος της καταστασης ημασταν πολλα happy επερασαμε καλα.
Μπραβο σε ολους για τις επιτυχιες την Κυριακη
Απο οτι ειδα στις προηγουμενες δημοσιευσεις των φιλων λιγο απο ολα σε ολους μας εχουν τυχει τα ιδια.Στο ποστο το πρωι η ωρα 4.00 να βαλουμε τα πραγματα και ηρθαν και 2 αλλοι φιλοι συνολο 4 ατομα στο βουνο.Απεναντι το αλλο βουνο απο τα φαναρια εμοιαζε χριστουγενιατικο δεντρο και αλλοι να ψαχνουν τοπο και να κανουν βολτες με τα αυτοκινητα στο βουνο γιατι δεν εβρισκαν που ηταν το ποστο που τους εστειλαν.Ειχε 3-4 χρονια να δω τοσο πολυ κοσμο στο βουνο αυτο. Λιγοστες και οι τουφεκιες απεναντι και η ωρα 8.00 ο κοσμος αρχισε να αναχωρει και τα πουλια τα εβλεπες να κανουν βολτα σε αγελες ψηλα αφου τα αυτοκινητα πηγαιναν πανω κατω.
Εμας δεν μας εκαναν την χαρη στο περασμα λογο του οτι τα πουλια ηταν λιγοστα μετρημενα στα χερια μου αυτα που περασαν απο κοντα στην παρεα που ημασταν χωρις να μας δωσουν και πολυ χερι
Η ωρα 8.30 αναχωρησαμε να παμε σε 1 νερο που το ηξερε ακομα 1 ατομο τον οποιο πηρα τηλ και δεν ηταν εκει και καταφεραμε 2 οπλα να πιασουμε 9 φασσες και 1 τρυγωνι αλλα μειναμε εκει μεχρι τις 5-6 το απογευμα.
Την αλλη Κυριακη μαλλον σπιτι η στο νερο κατα τις 9.00 το πρωι.
Αναλογος της καταστασης ημασταν πολλα happy επερασαμε καλα.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- SV10Perennia
- Full Member
poli kali fassomera i xtesini
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
ΕΚΑΜΕΣ ΤΕΣ ΝΤΟΥΠΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟΥΙ ΜΟΥ