Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

ANTROS BREDA έγραψε:εμενα κοπελια ο συνδιασμος breda με victory ασπρες σε φασσα και λαγο ειναι θανατος δεν ειδα ξανα ετσι σκωτομα εδω και χρονια δεν ξερο το λογο αλλα ειναι μαχερι και το παρατιρουν και ατομα που κυνηγουμε μαζι!
Αντρο μου με φοασαι και μενα οι αγαπημενες μου είναι η ασπρες και οι πρασινες...στην αρχη της σεζον οπου τον εγυριζαμε ηταν κατω...από καποια φαση και μετα...στον τοπο που κυνηγω...ότι και να βαλεις είναι σκαρτο...εν γινεται να ξεχασαμε την τεχνη που την μια εβδομαδα στην άλλη...κατι παει χ
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

το σαβατο αν τα καταφερουε και ερτη ο μαριος για αναγνωριση και εχει λια πουλεια να παμε μαζι να δουμε τι εννα καμουμε!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ANTROS BREDA έγραψε:το σαβατο αν τα καταφερουε και ερτη ο μαριος για αναγνωριση και εχει λια πουλεια να παμε μαζι να δουμε τι εννα καμουμε!
Περκι τες κοψετε φιλε μου....αλλα ε δυσκολα τα πραματα πλεον...τα πουλια εφαν πολύ τουφεκιδι και είναι πολύ καχύποπτα πλεον...ε τους γελας ευκολα εστω και αν τα δεις την προηγουμενη μερα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Θα μιλήσουμε Άντρο, να κανονίσουμε την ώρα γιατί οι γυναίκες της ζωής μου θέλουν να παν περίπατο τζιαί εν πρέπει να τες κακοφανίσω γιατί εν να φάω κόκκινη απευθείας :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εμένα πάντως έσχει 3 εξορμήσεις πάντα γελούν μου την ώρα που ξημερώνει, κουλιάζουν μέσα στα δεντρά τζαι σαν περπατώ να πάω στο πόστο μου σχεδόν πάντα θα σηκώσω κάποιο πουλί, δεν ξέρω ποιος συντρομάσσει ποιον όμως. Σήμερα το ίδιο, πήγα στο σημείο που κουλιάζουν και έβαλα #6 και στες δύο, 1-2 λεπτά μετά ακούω φαπ φαπ φαπ και την βλέπω να πετάσσεται απέναντι εκτός βολής. Την επόμενη φορά. :D
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ρε κοπέλια εν αφήκετε φάσσα !!! Αφήστε τζιαι καμιά για μας που ελύσαμε στα γραφεία...ρεεειιιιιιι!!! :)
Παίζεται σφικτά κοπέλια σφικτα!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ακαπνος μεχρι τις 14:30.τζιαμε που επηε να με παρει ο υπνος κυριολεκτικα εκαπελιασε μια που το πουθενα...η μια επηε στον γαμο του καραγκιοζη σιουρα και η δευτερη ηταν πανω της.εφκαλε φτερα αλλα δεν επεσε.εκαμε μου δυο γυρους πουπανω μου με 5 μετρα ακτινα κυριολεκτικα σαν να και ηθελε να ξαναγεμωσω και να της συρω αλλα γιοκ...Στις 3 ηρτε και εξατσε μια μπροστα μου πανω στην μουττη του πευκου στα 40-45 μετρα.Ριχνω της με 1* και απλα εγυρε οπως καθοταν.αλλα εγυρε και εμεινε πανω στην μουττη του πευκου.Καλα να παθω.Που τα νευρα μου εδιπλωσα τα και εξαφανιστηκα.κανει
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Μα πόσο περιπαιξιμο???!!! Πήγαν και κάθισαν 20-25 κόμματοι πάνω στους ευκαλιπτους που ήταν παρκαρισμένο από κάτω το αυτοκίνητο που γυαλίζει από τα 100 μίλια!!! Κατά τα άλλα κάλυψη - απόκριση μέχρι αηδίας μήπως και μας δουν οι κοκονες!!! Μετά 5 ψηλωμενες. ...η πρώτη κάπου θα ψόφησε σιγουρα. 0 από 0
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Σημερα η κινηση των πουλιων και παλι μειωμενη....το πρωι 2 πουλια!

Μετα για καφε στο φιλο το χαρη με λιγη κουβεντα οπου περασε το μεσημερακι..και παλι πισω για την δευτερη προσπαθεια!

Το απογευμα η κινηση σχεδον ανυπαρκτη.....1 σπασιμο φτερου αλλα το πουλι πηγε μεχρι εκει που εβλεπαν τα ματια μου!

Τι ωρα που τα μαζευα μου ηρθε να δοκιμασω για παπιες...ειχε 3 χρονια να κανω προσπαθεια....βαζω τα πραγματα στο αυτοκινητο και παω στο τοπο να θυμηθω τα παλια.....ομολογω οτι το ευχαριστηθηκα αυτο το μισαωρο που εκατσα αν και δεν ειχε πουλια.....μονο 1 σαρσελι μου ηρθε απο πισω σαν σφαιρα χωρις να μπορεσω να ριξω + 1 που βγηκε οπως ακουσα το κλαμα της πανω απο το αυτοκινητο....αυτα για σημερα :)

Κυριακη και παλι αν θελει ο θεος με νεα προσπαθεια :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Σημερα η κινηση των πουλιων και παλι μειωμενη....το πρωι 2 πουλια!

Μετα για καφε στο φιλο το χαρη με λιγη κουβεντα οπου περασε το μεσημερακι..και παλι πισω για την δευτερη προσπαθεια!

Το απογευμα η κινηση σχεδον ανυπαρκτη.....1 σπασιμο φτερου αλλα το πουλι πηγε μεχρι εκει που εβλεπαν τα ματια μου!

Τι ωρα που τα μαζευα μου ηρθε να δοκιμασω για παπιες...ειχε 3 χρονια να κανω προσπαθεια....βαζω τα πραγματα στο αυτοκινητο και παω στο τοπο να θυμηθω τα παλια.....ομολογω οτι το ευχαριστηθηκα αυτο το μισαωρο που εκατσα αν και δεν ειχε πουλια.....μονο 1 σαρσελι μου ηρθε απο πισω σαν σφαιρα χωρις να μπορεσω να ριξω + 1 που βγηκε οπως ακουσα το κλαμα της πανω απο το αυτοκινητο....αυτα για σημερα :)

Κυριακη και παλι αν θελει ο θεος με νεα προσπαθεια :P
Σολωνα εχει ετσι τοπους και δεν του δινεις προσπαθεια στη φεξη???εγω θα το εκανα παντως για τις παπιες...σημερα ειδα 3 πρασινοκεφαλα από πανω μου...εκεινη την ωρα ημουν ορθιος και μαλλον θα με ειδαν...αν και δεν εχει νερο ειδα λιγα φετος....αν ειχε νερο ο ποταμος θα ειχε και λιγο παιχνιδι...μπραβο και για την καρπωση σου...

Εγω σημερα επρεπε να καθουμουν στο ποστο μου γιατι ολη η περιοχη αν ειχε 3 οπλα...όμως από την αρχη του χρονου που καθομουν εκει...και επειδή είναι μπροστα μου οι Ευκάλυπτοι και είμαι αναγκασμένος να βλεπω συνεχεια πανω..εκανα θεμα με το σβερκο μου και δεν λεει να υποχωρησει ο πονος....οποταν παω πιο κατω που εχω πιο ανοικτο πεδιο...

Αλεξη μου αμα τις κυνηγας ολη τη σεζον...στο τελος θελεις ψυχιατρο...μεν αγχωνεσαι μονο και μενα τα 2 μου σημερινα καλλιτζια θα μου μεινουν αξέχαστα...ε κανει που εν διουν χερι...ερκετε και κανενα πουλι πεναλτυ και χανουμε το...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”