Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Λεωνιδα μια χαρα τα πηγες οπως και ο Αντρος :P

Η χθεσινη μερα αρκετα υποσχομενη με την κινηση που ειδα αλλα ο πονος στο στομαχι λογο μαλλον κρυοματος για μια μερα ισα ισα για να μου χαλασει την εξορμηση ηταν υπερβολικος με αποτελεσμα να παραδωσω τα οπλα κανονικα το μεσημερι και να την κανω για το σπιτι...κρατηθηκα αρκετα αλλα δεν αντεξα τελικα.....σημερα πουλουι!

2 πουλια το πρωι + ενα χαιδεμα ηταν το αποτελεσμα...και το πρωτο πουλι(φιλμακι) απο τα 28gr των 437m/s οπου ειχα παρει 5-6 φυσιγγια για δοκιμη :P

Τεταρτη αν θελει ο θεος ραντεβου και παλι :P

Αρκησες να γραψεις Σολωνα μου και αρκεψα να αγχωνουμαι αν εισαι οκ...περαστικα σου και μια χαρα τα πηγες και συ...

Στα 28γρ τι νουμερο σκαι βαζεις για να γεμιζεις τυχον κενα?
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL TEAM έγραψε:

Η χθεσινη μερα αρκετα υποσχομενη με την κινηση που ειδα αλλα ο πονος στο στομαχι λογο μαλλον κρυοματος για μια μερα ισα ισα για να μου χαλασει την εξορμηση ηταν υπερβολικος με αποτελεσμα να παραδωσω τα οπλα κανονικα το μεσημερι και να την κανω για το σπιτι...κρατηθηκα αρκετα αλλα δεν αντεξα τελικα.....σημερα πουλουι!

2 πουλια το πρωι + ενα χαιδεμα ηταν το αποτελεσμα...και το πρωτο πουλι(φιλμακι) απο τα 28gr των 437m/s οπου ειχα παρει 5-6 φυσιγγια για δοκιμη :P

Αρκησες να γραψεις Σολωνα μου και αρκεψα να αγχωνουμαι αν εισαι οκ...περαστικα σου και μια χαρα τα πηγες και συ...

Ν'ασαι καλα Λεωνιδα :P

Ειναι σε Ν5 νικελ και εννοειτε οτι ειναι μονο για δευτερη βολη...για το φουλ βασικα...με μονο 188 σκαγια στο φυσιγγι μονο σε πολυ κλειστα τσιοκς πρεπει να μπουν για να εχουμε την αποδοση οσο γινεται καλυτερα στο θεμα σωστης πυκνοτητας!

Επιπλεων με ετσι ταχυτητες επιβαλλεται η χρηση πολυ σκληρων σκαγιων λογο των παραμορφωσεων που θα προκυψουν!

Σε ποιο ανοιχτα τσιοκς θα ειναι δωρο αδωρο....βεβαια ειναι υπο δοκιμη γιατι σε καποια φαση θα γινουν και στους πινακες οπου εκει θα δειξουν ξεκαθαρα τι δυνατοτητες εχουν στο θεμα πυκνοτητας!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Ν'ασαι καλα Λεωνιδα :P

Ειναι σε Ν5 νικελ και εννοειτε οτι ειναι μονο για δευτερη βολη...για το φουλ βασικα...με μονο 188 σκαγια στο φυσιγγι μονο σε πολυ κλειστα τσιοκς πρεπει να μπουν για να εχουμε την αποδοση οσο γινεται καλυτερα στο θεμα σωστης πυκνοτητας!

Επιπλεων με ετσι ταχυτητες επιβαλλεται η χρηση πολυ σκληρων σκαγιων λογο των παραμορφωσεων που θα προκυψουν!

Σε ποιο ανοιχτα τσιοκς θα ειναι δωρο αδωρο....βεβαια ειναι υπο δοκιμη γιατι σε καποια φαση θα γινουν και στους πινακες οπου εκει θα δειξουν ξεκαθαρα τι δυνατοτητες εχουν στο θεμα πυκνοτητας!
Ευχαριστω Σολωνα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=uiiMkyWJp1k
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=uiiMkyWJp1k
Εγω επαθα το ηδη...μα εισαι βαλτος πρωι πρωι ρε Σπυρο μου :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

Λαλει τζαι το τραγουδι "μονο στα ονειρααα..."
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Τούτο το βίντεο παίζει να υπάρχει σε κάθε 3 σελίδες τούτης της ενότητας :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δεν μπορω να σας βλεπω να βασανιζεστε.
θα πιασω σπρει κ θα παω στο γουμα του γερου του Θεοδώρου να τα βαψω τα πεζουνια φασσες κ να σας περνω τζιαμε μ εισητηριο, καφε τζιε αλμυρο.
να ζησετε το ονειρο να πνασετε οι κυπριοι κυνηγοι.

Μονον ετσι θα ξανακοιμηθειτε εσεις :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Σπυροοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!καμνουμε λιο τζαιρο να το ξεχασουμε τουντο βιντεο...τζαι παντα καποιος βρεθετε να το ξαναβαλει!!!

Παντως εγω ειπα το...αν μου τυχει ποτε ετσι φαση πας το ποστο σαν μετρω τα μουγιουθκια...θα αφηκω κατω το σιηπεττο τζαι θα βαλω τα κλαματα...

Εικόνα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Λοιπον παιδες...10 biturbo No 5 στην αριστερη τσεπη του σακκου...10 μπλε Νο 6 στην δεξια και ειμαστε ετοιμοι για αυριο...μακαρι να τις παιξουμε!!!

Ειχε πουλια την Κυριακη αλλα για αυριο είμαι επιφυλακτικος...η θεα τυχη ελπιζω να μας βοηθησει σε 2-3 βολες το πρωι...

Καλο και ασφαλες κυνηγι σε οσους θα κυνηγησουν αυριο!!
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”