ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Captain theodoros »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
sotiris!129 έγραψε::roll:
:roll: :roll: :roll:

:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

APOLLON_1 έγραψε:ναι εν για τον σωτήρη και τον σόλωνα που λέω
:P :P :P .........ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ....

ΣΑΛΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΨΑΝΑ ΕΙΔΕΤΕ?

ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.............
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Γιατρός »

Artemis G. έγραψε:
Γιατρός έγραψε::(

Γιατρε αλλαξε τζινο το ευλοημενο το αβαταρ σου... οποτε καμεις ενα σχολιο και παω στο πλευρο να δω πιος το εκαμε τρωο 5 λεπτα να θκιαβασω....
Είναι εκπαίδευση για την σιδερένια
Keep your eyes on the bird
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγω με τη σειρα μου αηδιασα με τον κοσμο να βλεπεις 60 χρονους να μαλλωνουν και τελικα να τα διπλωνουν που τις 7 , αλλαξα 2 φορες ποστο λογω του οτι διπλα μου εκατασκηνωσαν ηλιθιοι και αλλο λιο να καμουν και αναγκη τους πανω στα πραματα μου την δευτερη φορα επερικυκλωσαν με 10 οπλα μια παρεα ποδα εβεχχαν ποτζι φαναρουθκια πιεννε ελα αυτοκινητα επεριμενα χωρις ποστο φορτωμενος οπλο παγωνιερα χαρτουτσιες καρεκλουα εξημερωσε ειδα την πορεια των πουλιων εκατσα καπου παραμερα εστησα 3 παλες σανου για κλουβα εφαα ηλιο εσπασα αλλα καταφερα και κτυπισα 4 φασσες μετα το μεσημερι οταν εφιαν σχεδον ολοι ος την νυκτα αν ειμουν τυχερος και εκοφκαν και λιο οι χαρτουτσιες μου ηταν να πιασω αλλο 2-3 πουλια.....

σημασια ειναι οτι ηρταμε σπιτι μας καλα....ειχαμε τις συγκινησεις μας που τα πουλια που επιασαμε οτι και να γινοταν παλι ευχαριστημενος ειμαι...αυτα..!!!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Sergios έγραψε:Εγω με τη σειρα μου αηδιασα με τον κοσμο να βλεπεις 60 χρονους να μαλλωνουν και τελικα να τα διπλωνουν που τις 7 , αλλαξα 2 φορες ποστο λογω του οτι διπλα μου εκατασκηνωσαν ηλιθιοι και αλλο λιο να καμουν και αναγκη τους πανω στα πραματα μου την δευτερη φορα επερικυκλωσαν με 10 οπλα μια παρεα ποδα εβεχχαν ποτζι φαναρουθκια πιεννε ελα αυτοκινητα επεριμενα χωρις ποστο φορτωμενος οπλο παγωνιερα χαρτουτσιες καρεκλουα εξημερωσε ειδα την πορεια των πουλιων εκατσα καπου παραμερα εστησα 3 παλες σανου για κλουβα εφαα ηλιο εσπασα αλλα καταφερα και κτυπισα 4 φασσες μετα το μεσημερι οταν εφιαν σχεδον ολοι ος την νυκτα αν ειμουν τυχερος και εκοφκαν και λιο οι χαρτουτσιες μου ηταν να πιασω αλλο 2-3 πουλια.....

σημασια ειναι οτι ηρταμε σπιτι μας καλα....ειχαμε τις συγκινησεις μας που τα πουλια που επιασαμε οτι και να γινοταν παλι ευχαριστημενος ειμαι...αυτα..!!!

+ 1000000!!!
μπραβο φιλε μας.
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Artemis G. έγραψε::ugeek: :ugeek: :ugeek:
Ατε ρε μουσειο129 βαλε την φωτο σου περκη κερτισεις την συνδρομη.....

Γεια σας παιδες... ακουσα εγιρευκετε με.... :lol:
Εγω σημερα αργησα να παω και δεν βρηκα ποστο...ειμουν απλα θεατης...εβλεπα 2 βουνα να παιζουν φασσες
Και το στο τριτο απο οτι ακουσα εκαμαν πολεμο.... εγω αραχτος με το φραπεδακι μου και τσιγαρο κατω στο βουνο κατω απο ενα πευκο.... υγεια ομως εχαρικα το παλε.....
Κι εσύ ήσουν στο τρίτο τελικά ένεν ? ? :lol: :lol: ;) :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Μετά την μεγάλη πυρκαγιά στην Επισκοπή το Σάββατο που σταμάτησε 40 μέτρα απο το σπίτι και τρέχαμε μέχρι τις 10 το βράδυ και αφού μετακομίσαμε οικοενειακός στην μάνα μου γιατί όλο το σπίτι βρωμούσε καπνίλα και με 2 ώρες ύπνο ξεκίνησα για την Πάφο όπου είχαμε προγραμματισμένη κινηματογράφηση για φάσσες. Το πόστο άπαιχτο, η παρέα απίθανη όλα τέλεια. Ξημερώνει και ξεκινούν τα πουλιά να έρχονται απο μακριά πορεία ακριβώς απέναντι μας και καμιά 300αρια μέτρα πρίν να έρθουν πρός το μέρος μας άλλαζαν πορεία. Το ίδιο σκηνικό σε πάνω απο 80 πουλιά. Τα πουλιά γύριζαν και τα χτυπούσε μια παρέα που ρβισκόταν δεξιά μας. Με χίλια ζόρια χτυπήσαμε 3 φάσσες και ένα τριγώνι. Ο φίλος που μας πήρε μου λέει κάτι πάει λάθος , παίρνει το αυτοκίνητο του πάει απέναντι μακρια΄απο το πόστο και διαπιστώνει ότι καμια΄50αριά μέτρα κάτω απο το πόστο μας σε ένα χωράφι κάποιοι πήγαν και έριξαν αυτό τον γιαλυστερό χαρτοπόλεμο που πετάνε σε γάμους με αποταίλεσμα να νομίζει κάποιος ότι έριξαν εκατοντάδες καθρεφτάκια ακριβώς μπροστά μας. Έτσι τα πουλιά έβλεπαν τις γιαλάδες και έκοβαν δρόμο. Ξενερώσαμε αρκετά καθώς ο σκοπός ήταν η κινηματογράφιση.Οι δύο της παρέας έφυγαν και μείναμε δύο . Μείναμε στα πόστα και βλέπαμε την μεγάλη σφαγή γιατί ακριβώς δίπλα μας η παρέα χτύπησαν απο τουλάχιστο 20-30 πουλια΄ο καθένας . Μέχρι το απόγευμα χτυπήσαμε σύνολο 11 φάσσες και ένα τριγώνι απο αυτά που τα ντουφέκιζαν και έβρησκαν διαφυγή πρός το μέρος μας . Το μόνο που στεναχωρήθηκα ήταν ότι δέν έγινε η δουλεια΄μας γιατί το μέρος ήταν ιδανικό για κινηματογράφιση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

ΧΑΙΡΕΤΩ την παρέα του site. Τέλος καλό ...ολα καλά. Απο την στιγμή που ηρθαμε ολοι καλά πείσω αυτό ειναι το πιό συμαντικό. Εμείς περάσαμε απο χιλια μυρια κυμματα μεχρι το τέλος της εξώρμησης. Αρχισαμε με αλλαγη αυτοκινητου λογω μηχανικου προβληματος στη συνεχεια με καθυστερηση να ξεκινήσουμε λογο πυρκαγιων....ο παρεας ειναι δασοπυροσβεστης και αργησε να αποδεσμευτή. Στο δρομο φωτιες ,καπνους, χαλασμος( δρομος Λεμεσου Πάφου παρα την επισκοπή), στο πόστο για να βάλουμε τα φαναρια μας χαζιρει να πατισει το κουφο ο παρεας, :shock: ακουσα το ποφυσιμα της σε αποσταση 30μ που ημουν εγώ :o . Μεχρι το μεσημερι δεν το εκαπνήσαμε... :shock: Τα πουλια εχαθηκα... :?: Μετα αλλαξαμε περιοχη για το απογευματινό που τελικά μας ανταμηψε με εαν ...Μπουκετο...οπως ...μας υποσχεθηκε ο Rai......
συνολικη κάρπωση 16 πουλια 3 οπλα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Καλημέρα παίδες! Πίνω το καφεδάκι μου και απολαμβάνω της φωτογραφίες σας! Όσοι έχουν βάλει βέβαια γιατί έχει 2-3 άτομα που μας χρωστούν! ! Καλά αυτό που περιγράφει ο Άριστος με τις γυαλιστερές ταινίες είναι εξωπραγματικό. Είσαστε άτυχοι που δεν είχε αέρα να τις διασκορπήσει. Αυτά είναι που χαλάνε αυτό το κυνήγι και γιαυτό τον λόγο εγώ προτιμώ ένα απόμερο πόστο και ότι γίνει!

Όπως και να έχει υγεία πάνω απ όλα! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Άριστε καταφέρατε τουλάχιστον να κάνετε κάποιες λήψεις?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”