Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ειχε πουλια σημερα και πουλια τσιθκιασμενα στα δεντρα...αλλα αμαν οι αλλοι ε μαννοι παιζουν τες που τη νυχτα ασχετος αν δεν τες θωρουν...υπολογιζουν που το φτερούγισμα με αζιμούθιου και συρνουν...
τεσπα...εμεις εκατσαμε αρκετα μακρια για να ειμαστε μονοι μας...και μες το χαμο εκεινο ολο...επασαρε μου 2 ο σύντροφος ο θκιαμαντοπεζουνος ο μερακλής και ετουμπαραν μουτρα με τον γερο-laurona...ακομα 1 που ηρτε σφαιρα ψηλα αν και την εχασα από το οπτικο μου πεδιο εγυρισα και επαιξα την πισοκωλι που τα 40+ μετρα και δεν της αφηκε κοκκαλο γερο πανω της...ηρτε κατω όπως το συκο...

Το Μαριουι μου ηθελε ψαρκα εψες τζαιποτζοιμηθηκε και που το ποστο του ερεξαν 8-10 πουλια στη φεξη παρελαση...τελικα ηρτε αλλα για να μας φερει καφεδες μονο και να φυει... :lol:

Εχαχανισαμε επερασαμε ωραια και αυτό εχει σημασια!!!

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω εν σου πα
παρτο λαουρονα να γίνουνται κοκκονα? :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου εν μας ήθελε, αλλά εν πειράζει, πρώτα απο όλα επάιξαν οι φίλοι μου (+ ο Άντρος Breda ;) )τζιαί εχάρηκα το ίδιο, τζιαί δεύτερο η παρέα ήταν για ακόμα μια φορά όπως το μέλι! :D

Ήταν φανερό ότι εν ήταν η μέρες μου αφού εν εμπορέσαμε να ψαρέψουμε το Σαββατόβραδο τζιαί το πρωί της Κυριακής για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια έμεινα να τζιμηθώ...

Ραντεβού με τα φασσάκια την Τετάρτη εκτός απροόπτου :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Χρυσανθε μου δυστυχώς ο Laurona ξερεις το και συ είναι καπως αγριος...με τον Baikal κατεβαινουν ωραια σιδερωμένες. με ισιο φτερο..με τον laurona εν μενει ουτε κοκκαλο σωστο πανω τους...δεν είναι ευγενικος τυπος.. :lol: :lol: :lol:

Μαριε μου καλυτερα που εφυγες...επερασαν λια πουλια το απόγευμα αλλα ψηλωμενα...αφηκαμε τα απαιχτα περκι κρατηθεί κανενα και για την Τεταρτη...παντως ηταν ενθαρρυντικα τα μηνύματα σημερα...

Ειδωμεν
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Οι κυριες σημερα εκαναν παρελαση απο μακρυα...εδωκαν τους οι τζιηκλαριες και σημαναν με τα 10αρια και 12αρια που τα 100 μετρα.εκανει ρε κοπελια.Νακκο αντροπη.παπαγαλος περιττο να το πω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εμεις αν και επιαμε για τσικλες εχτος που τες 3-4 το πρωι εν ειδαμε τιποτε αλλο επιασα 2 τσικλες εγω +1 χαμενη και 1 ο παρεεας!
ειδαμε που πολλα μακρια πολλες φασσες αλαγη τοπου και φυσηγκιον τελικα λογο του οτι επρεπε να φιουμε γλιορα εκαταφερα να πιασω 3 εγω και που 1 η αλλοι 2!
τη πρωτη θα την σκεφτουμε πολυ καιρο καθως εππεσε μεσα σε 1 γκρεμο μες το νερο και οταν επια να την πιασω 2 μετρα πριν κατεβω κατω εφιεν η πετρα με αποτελεσμα να ππεσω μες τον βατο :oops: :oops: να γεμοσο αγκαθκια και να ερτι το νερο ως τα γονατα μου :evil:

εψες εβκαλλα οθλλη νυκτα αγκαθκια που πανω μου και ακομα εχω!

Μαριε εν επια τελικα το απογευμα αλλα εννα παω τεταρτη πρωι οργανομενος καλα και εννα σε ενημερωσω!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

BAIKAL TEAM έγραψε:Χρυσανθε μου δυστυχώς ο Laurona ξερεις το και συ είναι καπως αγριος...με τον Baikal κατεβαινουν ωραια σιδερωμένες. με ισιο φτερο..με τον laurona εν μενει ουτε κοκκαλο σωστο πανω τους...δεν είναι ευγενικος τυπος.. :lol: :lol: :lol:

Εννα μας φκαλεις αβανιαν εσου :lol:

Ειδωμεν
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Laurona έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Χρυσανθε μου δυστυχώς ο Laurona ξερεις το και συ είναι καπως αγριος...με τον Baikal κατεβαινουν ωραια σιδερωμένες. με ισιο φτερο..με τον laurona εν μενει ουτε κοκκαλο σωστο πανω τους...δεν είναι ευγενικος τυπος.. :lol: :lol: :lol:

Εννα μας φκαλεις αβανιαν εσου :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:εμεις αν και επιαμε για τσικλες εχτος που τες 3-4 το πρωι εν ειδαμε τιποτε αλλο επιασα 2 τσικλες εγω +1 χαμενη και 1 ο παρεεας!
ειδαμε που πολλα μακρια πολλες φασσες αλαγη τοπου και φυσηγκιον τελικα λογο του οτι επρεπε να φιουμε γλιορα εκαταφερα να πιασω 3 εγω και που 1 η αλλοι 2!
τη πρωτη θα την σκεφτουμε πολυ καιρο καθως εππεσε μεσα σε 1 γκρεμο μες το νερο και οταν επια να την πιασω 2 μετρα πριν κατεβω κατω εφιεν η πετρα με αποτελεσμα να ππεσω μες τον βατο :oops: :oops: να γεμοσο αγκαθκια και να ερτι το νερο ως τα γονατα μου :evil:

εψες εβκαλλα οθλλη νυκτα αγκαθκια που πανω μου και ακομα εχω!

Μαριε εν επια τελικα το απογευμα αλλα εννα παω τεταρτη πρωι οργανομενος καλα και εννα σε ενημερωσω!
Άντρο εχάρηκα που έπαιξες φίλε το πρωί! Την Τετάρτη λλίο δύσκολο να βάλω άδεια επειδή θα είμαι αύριο άδεια για δουλειές, εύχομαι να περάσεις πάλε καλά φίλε! Μιλούμε αύριο αν είναι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

και εγω εννα ξερο αυριο αν θα εχει δουλεια αν δεν εχει δουλεια η σιδερενιες εννα εχουν τιμητικη :lol:
ελπιζω να μπορεσω να βκαλω και τα αγκαδκια ουλλα διοτι εννα μοληνθο στο τελος 8-)
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”