ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giannis kriti
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από giannis kriti »

μαλον :D :D :D :D
zabala veri magnum
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Γιάννη, έκανα επεξεργασία την φωτογραφία σου, θεωρώ πως ο πίνακας σου είναι 100εκ. Χ 100εκ., έτσι έφτιαξα τον κύκλο των 76εκ., στο περίπου και σου σημάδεψα τα σκάγια, ελπίζω το χαρτόνι σου να μην είναι πολύ μεγαλύτερο από 1 μέτρο!!!
Ασχέτως του κυαθίου η βολή έχει ως είναι μια διαφορά κέντρου/περιφέριας της τάξεως του 67%!!!!! Πάει δηλαδή πολλά μέτρα ακόμη. Με ποσοστό συγκέντρωσης 76,15% (214/281)!!!! :roll:

http://i1278.photobucket.com/albums/y50 ... 08e0f5.jpg
Άβαταρ μέλους
giannis kriti
Full Member

andreas78 έγραψε:Γιάννη, έκανα επεξεργασία την φωτογραφία σου, θεωρώ πως ο πίνακας σου είναι 100εκ. Χ 100εκ., έτσι έφτιαξα τον κύκλο των 76εκ., στο περίπου και σου σημάδεψα τα σκάγια, ελπίζω το χαρτόνι σου να μην είναι πολύ μεγαλύτερο από 1 μέτρο!!!
Ασχέτως του κυαθίου η βολή έχει ως είναι μια διαφορά κέντρου/περιφέριας της τάξεως του 67%!!!!! Πάει δηλαδή πολλά μέτρα ακόμη. Με ποσοστό συγκέντρωσης 76,15% (214/281)!!!! :roll:

http://i1278.photobucket.com/albums/y50 ... 08e0f5.jpg
εισαι αρχηγος τοσο ακρηβος ειναι λογο πηστολιον δεν μπορουσα να ρηξο πιο μακρια να δω τη θα κανη θα το δοκημασο στα 50 να δο την σημπερηφορα αντος απο εισοκατανομη σκηζη ετσει δες τα ποσοσοστα σε καθε τετραμοριο δεν εχουν μεγαλες διακημανσης ;) ;) ;) ;)
zabala veri magnum
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Χαχαχαχχααχαχχα,
Βασικά δεν εχουν καθόλου διάφορες τα τεταρτημόρια, δεν τα σχολίασα όμως διότι εώς ότου το 76% γίνει το πολυ 57%-60%, θα πέφτουν σύκα!!!!!!
Άβαταρ μέλους
giannis kriti
Full Member

andreas78 έγραψε:Χαχαχαχχααχαχχα,
Βασικά δεν εχουν καθόλου διάφορες τα τεταρτημόρια, δεν τα σχολίασα όμως διότι εώς ότου το 76% γίνει το πολυ 57%-60%, θα πέφτουν σύκα!!!!!!
χαχα ειδες ;) ;) :D :D
zabala veri magnum
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

το σετ απ για φάσα που θα πάρω μαζί μου ;)
1,90 χ 33 686 68.80 gualandi H12 ρέλιασμα στο 57,3 436 μ/δ 78% στα 38 μέτρα με 3 άστρα
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:το σετ απ για φάσα που θα πάρω μαζί μου ;)
1,90 χ 33 686 68.80 gualandi H12 ρέλιασμα στο 57,3 436 μ/δ 78% στα 38 μέτρα με 3 άστρα
Πε μας και τη. Πυριτιδα αντρικκο μιας και εκαμες το ψυχικο!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Ao :D
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Παιδια να ρωτησω κατι. Ειμαι νεος στην ιδιογομωση.

Σχετικα με το ρελιασμα...δεν ρελιαζω.

ΑΛΛΑ οταν γεμιζεις ενα φυσιγγιο με τον ιδιο τροπο και η μηχανη το κλεινει με τον ιδιο τροπο. Δοκιμαζεις 10 φυσιγγια και εχουν καλη κατανομη και εχουν και καλη διατρηση πανομοιοτυπη, και ενα περιπου με αλλα εργοστασιακα της ιδιας κατηγοριας. Τι θα μου δωσει το ρελιασμα? Σταθεροτητα? Για ποσο ποσοστο μιλουμε ομως? Δεν μπορει να εχεις καλα αποτελεσματα με αρελιαστα φυσιγγια?

Ξερω κυνηγους που γεμιζουν αρελιαστα και ειναι μια χαρα στο κυνηγι.

Εγω για αρχη γεμιζω για το σκοπευτηριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και σε δοκιμες που εκανα σε χαρτι δεν υστερουν σε διατρηση απο εργοστασιακα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι. Ειμαι νεος στην ιδιογομωση.

Σχετικα με το ρελιασμα...δεν ρελιαζω.

ΑΛΛΑ οταν γεμιζεις ενα φυσιγγιο με τον ιδιο τροπο και η μηχανη το κλεινει με τον ιδιο τροπο. Δοκιμαζεις 10 φυσιγγια και εχουν καλη κατανομη και εχουν και καλη διατρηση πανομοιοτυπη, και ενα περιπου με αλλα εργοστασιακα της ιδιας κατηγοριας. Τι θα μου δωσει το ρελιασμα? Σταθεροτητα? Για ποσο ποσοστο μιλουμε ομως? Δεν μπορει να εχεις καλα αποτελεσματα με αρελιαστα φυσιγγια?

Ξερω κυνηγους που γεμιζουν αρελιαστα και ειναι μια χαρα στο κυνηγι.

Εγω για αρχη γεμιζω για το σκοπευτηριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και σε δοκιμες που εκανα σε χαρτι δεν υστερουν σε διατρηση απο εργοστασιακα.
Φίλε όταν ρελιάζεις τα φυσίγγια σου είναι πιο σταθερά από τα αρέλιαστα, επίσης είναι πιο γρήγορα κατά κάτι μετρα. επίσης πρόσεξα ότι τα αρελιαστα έχουν μια πιο ανοιχτή κατανομή
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”