Χειμώνας 2013-14

Απάντηση
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ
Full Member

Re: Χειμώνας 2013-14

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ »

Ο Σεπτέμβρης πάντως νερό γιοκκκκ...
http://www.accuweather.com/en/cy/larnac ... r=9/1/2014[/quote]

Καλυτερα να μην βρεξει καθολου ο Σεπτεμβρης. Οποτε ξεκινισει απο τον Σεπτεμβρη, μετα συρνει πισω, και εχουμε τρομερη ανομβρια και ξηρασια τον Οκτωμβρη+Νιομβρη. Να μην ξεκινησει τον Σεπτεμβρη. Μακαρι να μην κανει τιποτε τον Σεπτεμβρη και να αρχισει δυναμικα απο τον Οκτωμβρη. Ασε που θα καταστρεψει και το κυνηγι τρυγονιών στα παραλια αν αρχισουν οι βροχες τον Σεπτεμβρη.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Διορθωστε με αν εχω λάθος αλλα ειμαι 38 χρονων και σχεδον πάντα οι "ουσιαστικες" βροχες ξεκινουν μετά τις 28 Οκτωβριου.( εβαλλα σημαδι πάντα την παρελαση :D )
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Μιλώντας στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο ο Νίκος Κουγιάλης δήλωσε ότι αν δεν υπάρξει σημαντική βροχόπτωση από το Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, τότε σε δύο χρόνια θα έχει εξαντληθεί ό,τι υπάρχει σήμερα μέσα στα φράγματα.
Ευελπιστώ, είπε ο Υπουργός Γεωργίας, ότι θα έρθουν βροχερές μέρες.
Σε κάθε περίπτωση, διευκρίνισε, μέσα στο 2014 δε θα υπάρξουν περικοπές στην ύδρευση και θα ισχύσει ό,τι έχει συμφωνηθεί για την άρδευση.
Από το 2015, πρόσθεσε, αν δεν έχουμε την απαιτούμενη βροχόπτωση, τότε το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγάλο.
Βεβαίωσε, ωστόσο, ότι δεν θα «διψάσουμε», καθώς στον τομέα της ύδρευσης υπάρχουν οι αφαλατώσεις, οι οποίες μπορούν να παρέχουν όλο το νερό, που χρειάζεται η Κύπρος
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/156 ... Jd3q4.dpuf
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

LAGOS έγραψε:Μιλώντας στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο ο Νίκος Κουγιάλης δήλωσε ότι αν δεν υπάρξει σημαντική βροχόπτωση από το Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, τότε σε δύο χρόνια θα έχει εξαντληθεί ό,τι υπάρχει σήμερα μέσα στα φράγματα.
Ευελπιστώ, είπε ο Υπουργός Γεωργίας, ότι θα έρθουν βροχερές μέρες.
Σε κάθε περίπτωση, διευκρίνισε, μέσα στο 2014 δε θα υπάρξουν περικοπές στην ύδρευση και θα ισχύσει ό,τι έχει συμφωνηθεί για την άρδευση.
Από το 2015, πρόσθεσε, αν δεν έχουμε την απαιτούμενη βροχόπτωση, τότε το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγάλο.
Βεβαίωσε, ωστόσο, ότι δεν θα «διψάσουμε», καθώς στον τομέα της ύδρευσης υπάρχουν οι αφαλατώσεις, οι οποίες μπορούν να παρέχουν όλο το νερό, που χρειάζεται η Κύπρος
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/156 ... Jd3q4.dpuf

Δυστυχώς αν δεν έχουμε ούτε και φέτος ικανοποιητική βροχόπτωση τα προβλήματα μας θα είναι πάρα πολλά.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
ixnilatris paou paou
Full Member

Δημοσίευση από ixnilatris paou paou »

τα μηναλαγια για το μηνα οκτωβρη εδιξαν νερα κυριοι...υπολογιζω μεσα του μηνα οκτωμβρη μεχρι το τελος να υπαρξουν δυνατες βροχοπτωσεις...
*ΣΗΜΕΙΩΣΗ(τα μηναλαγια ειναι μια μεθοδος που χρησειμοποιουσαν παλια για να μαντεψουν πως θα μοιαζει ο καθε μηνας)
mikros

Δημοσίευση από mikros »

LAGOS έγραψε:Μιλώντας στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο ο Νίκος Κουγιάλης δήλωσε ότι αν δεν υπάρξει σημαντική βροχόπτωση από το Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, τότε σε δύο χρόνια θα έχει εξαντληθεί ό,τι υπάρχει σήμερα μέσα στα φράγματα.

Σε 2 τι?Χρονια?Οταν πλεον απο τα μεγαλυτερα φραγματα της Κυπρου ,ο Διποταμος και τα Λευκαρα εχουν κατω απο το 15% του νερου τους η Γερμασογεια κοντα στο 23% και η Καλαβασσος που ειναι μεγαλυτερη απο τα προαναφερθεντα εχει σχεδον 7% .
Ο Κουρης, περυσι ειχε περροσοτερο νερο απ'οτι εχουν τωρα ολα τα φραγματα μαζι....
Επι της ουσιας τα μονα φραγματα οπου εχουν νερο ειναι αυτα της Παφου μιας και δεν συνδεωντε με τον νοτιο αγωγο.

Στο κατω-κατω ας βαλουν στο φουλ απο τωρα τις αφαλατωσεις....πληρωνουμε το νερο στην τιμη της αφαλατωσης,γιατι να μην το παιρνουμε εξ'αυτης οπως πρεπει τοτε?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ ''''''τρυγονια και ορτυκια μυριζομαι αυριο,,,
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

πανικος έγραψε:ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ ''''''τρυγονια και ορτυκια μυριζομαι αυριο,,,
Εγώ πάλι Πανίκο υπολογίζω πέρασμα γύρω στην Τρίτη και μετά λόγω και του φεγγαριού.
Πάντως παιθκιά στο εξωτερικό που ήμουν την εβδομάδα αυτή ο χειμώνας μπήκε φουριόζος.

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Πανικος Setter έγραψε:Mακάρι να μας πιάσει τζάι μας
φέτος μιας και θα πηγαίνουμε μονο για περίπατο τουλάχιστο να το απολαμβάνουμε
Mην απογοητεύεσαι και θα είναι η χρονιά του μανιταρκού και της μπεκάτσας η φετινή.

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Rai έγραψε:
πανικος έγραψε:ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ ''''''τρυγονια και ορτυκια μυριζομαι αυριο,,,
Εγώ πάλι Πανίκο υπολογίζω πέρασμα γύρω στην Τρίτη και μετά λόγω και του φεγγαριού.
Πάντως παιθκιά στο εξωτερικό που ήμουν την εβδομάδα αυτή ο χειμώνας μπήκε φουριόζος.

Rai
σωστος .εγω εχω καλυτερη μερα δευτερα και τριτη για σοβαρα μπασιματα πουλιων,.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”