MARIOSE έγραψε:Εν απαγορευμένη γείτο, εν φεύκουν που τζιαμέ, απλά σήμερα που τες είδα ήταν το κάτι άλλο, εσαντανώθηκα, παρά τρίχα να μου φύει το τιμόνι...
Θα πάω να τες φαράσω να γεμώσει ο ουρανός γκρίζο τζιαί θα έχω τη κάμερα.
Γειτο ε ναρτω τζαι γω να στεκω μες την επιτρεπομενη...θα βαλω τζαι 2 κουκους...ένα δεξια και ένα αριστερα μου...θα ειμαι ντυμενος στην τριχα με γραβατα και φτερο μπεκατσας στο καπελο μου...και θα καρτερω να τες φαρασεις...θα τις παιζω και θα ανεβάσουμε το video στο youtube...θα το ονομάσουμε driven woodpigeon shooting In Cyprus...
Μέσα γείτο μου!
Άλεξ, εν σε κανεί ο μακάου εκάμαν σε τζιαί λάστιχο οι κοκόνες Εν καθηγήτριες φίλε μου!
MARIOSE έγραψε:Ακόμα έναν υπέροχο μακάου από εμένα σήμερα. Εν πειράζει όμως, το να έρχεσαι από φάσσα παπαγάλος εν συνηθισμένο αλλά το να έρχεσαι από τζιήκλες παπαγάλος και μάλιστα χωρίς να δεις πουλί όπως ο σύντροφος σήμερα εν χειρότερο..
Λεωνίδα ήρτα σήμερα αλλά εν εκατέβηκα φίλε. Μόλις επάρκαρα έπιασε με η μάνα μου τηλέφωνο τζιαί είπεν μου ότι μου ετοίμασε πρόγευμα τζιαί έφυα όπως την αζίνα! Είπε μου ο Αντώνης ότι εμιλήσετε.
Νίκο μου Κυριακή κατεβαίνω Πόλη μερκές
Μάριε μου που ίσια τούτην την Κυριακή που εννα λείπω εγώ?Θα ειμαι Λεμεσο φίλε!
MARIOSE έγραψε:Ακόμα έναν υπέροχο μακάου από εμένα σήμερα. Εν πειράζει όμως, το να έρχεσαι από φάσσα παπαγάλος εν συνηθισμένο αλλά το να έρχεσαι από τζιήκλες παπαγάλος και μάλιστα χωρίς να δεις πουλί όπως ο σύντροφος σήμερα εν χειρότερο..
Λεωνίδα ήρτα σήμερα αλλά εν εκατέβηκα φίλε. Μόλις επάρκαρα έπιασε με η μάνα μου τηλέφωνο τζιαί είπεν μου ότι μου ετοίμασε πρόγευμα τζιαί έφυα όπως την αζίνα! Είπε μου ο Αντώνης ότι εμιλήσετε.
Νίκο μου Κυριακή κατεβαίνω Πόλη μερκές
Μάριε μου που ίσια τούτην την Κυριακή που εννα λείπω εγώ?Θα ειμαι Λεμεσο φίλε!
Νίκο μου εν πειράζει λεβέντη μου, τον καφέ πίνουμεν τον την επόμενη φορά. Τούτη τη φορά για διάλειμμα ελιμπιστήκαμε το ψαρομεζέ στο Γιάγκο...
MARIOSE έγραψε:Άτε τωρά ρε Λεωνίδα...Αύριο έχω πάρτυ τζιαί εφοούμουν ότι εν θα τζιμηθώ καλά, τωρά εν θα τζιμηθώ ούτε τζιαί πόψε...
Ρε γειτο....μα το Θεο αν μου τυχει ποτε ετσι φαση...ε να αφηκω το σιηπετο χαμε και θα βαλω τα κλαματα...
Καλα να περασεις ατο παρτυ τζαι πιε και κανενα παραπανω για μας που δεν πινουμε!!!
Γείτο μου ούτε εγώ πίνω αλλά ένα κρασάκι στην υγειά μας όλους θα το πιώ!
Ελπίζω να μας κάμει ακόμα λλία νερά αύριο τζιαί την Κυριακή να μυρίζει όμορφα η φύση στο πόστο
Περκι ρε γειτο μου....αν συνεχισουν κι αυριο τα νερα...ε να στησω καρτερι στις πρασινοτσεφαλες το πρωι...ειδα και 2 την περασμενη Κυριακη μισοουρανα που σημαινει εβαλε πουλια...αν κρατησει λιο νερο κολυμπομενο...μπορει να κανουμε λιγο υδροβιο παιχνιδι...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Πολλα ποροτικό το βιντεούι, σκέφτου να ξημερώσει μια Κυριακή και να μαυρίσει ο ουρανός Ουτοπία
Πάντως η σελίδα τους γράφει πολλά ωραία και επιμορφωτικά πράγματα για την φάσσα.Που έννα έβρω αθκιάση θα κάμω ένα θέμα σχετικά με την βιολογία και τις συνήθειες της φάσσας, μεταφρασμένο από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»