Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

LAGOS έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Εχτες που εβρεξε παντωε εφκηκαν ουλλοι οπως τους καραολους...παναυρι κανονικο
Φίλε εχτές και η κουτσή Μαρία ήταν πάστα βουνά. Γιατί ως γνωστό όταν βρέξει:

1) Βγαίνουν οι λαοί στα καθαρά ( άσχετο αν δεν έχει ούτε για δείγμα και το 98% απο τούτους εν έχουν σκύλλο)
2) Κρύφουν οι πέρτιτζοι (άσχετο αν δεν περπατά κανένας να πάει να τους έβρει)
3) Βάλλει τζήκλες (εχτές είδα τες πιό λίγες απο την έναρξή της σαιζόν)
4) Φάσσες της Τουρκίας ( εν είμαι ειδικός αλλά εν μου έτυχε να δώ καμιά φορά)
5) Περπατάς με πιο πολύ άνεση το βουνό ( οι πιο πολλοί έχουν και έξτρα καρεκλούα στο αυτοκίνητο μπάς και σπάσει η μιά)
6) Βγάζει μανιτάρια ( έβρεξε λίο το Σάββατο και μέχρι την Κυριακή ήταν να γεμώσει ο τόπος μανιτάρια)

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχουν δουλειά οι πεζινάρηες, οι φούρνοι, οι καφενέδες και τα καζαντούθκια.

Είμαστε για κλώτσους. .
Χαχαχα ετσι φιλε ετσι :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Λιγότερα από τις άλλες φορές τα πουλιά χτες και αέρας που δίπλωνε τα πεύκα. Κατά τις 7 με καπέλωσε μια και έφαν την πισωκόλι. Λαλώ πόμπα, εξεκινήσαμε καλά. Η επόμενη φάσσα, ήρθε τραβέρσα από δεξιά μου και την αντιλήφθηκα στα είκοσι μέτρα, έκαμε μια βύθιση και ώσπου να γυρίσω το όπλο εβρέθηκε αριστερά μου να παίρνει ύψος και έκαμα της ένα ωραιότατο καλλίτσι. Μετά νέκρα ως τις 11:30, εμφανίστηκε μια μπροστά μου που το πουθενά και έμεινα έτσι :shock: Εγύρισα της την σσιπεθκιά και άρκεψε και έκαμνε κύκλους, σύρνω της και την δεύτερη και οι κύκλοι της εμεγαλώσαν, ώσπου και έγυρε του βουνου :( Ενευρίασα, εσύναξα τα και έφυα. :x

Αποτέλεσμα, μια φάσσα στη βούρκα, μια καλλικωμένη και μια αγνοούμενη

MARIOSE έγραψε: Εν το μεταξύ την Παρασκευή είμασταν σε μια δύσκολη αποστολή με 2 άλλα μέλη του φόρουμ όπου μετά από πολύ επίμονες προσπάθειες καταφέραμε και ξετρυπώσαμε ένα ψάρι-παπαγάλο... :lol: :lol: Πραγματικά παιδιά περάσαμε πολύ ωραία και σίγουρα θα το επαναλάβουμε αφού οι θάλασσες μας είναι γεμάτες από ψάρια-παπαγάλους :mrgreen:
Ενομίσετε μόνον πουλιά παπαγάλους έσιει? :lol:
:lol: :lol:
Την επόμενη φορά θα πάμε αλλού, που εννα πάει θα τα κόψουμε. Τα φυστούτσια ήταν μέλι :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αν θα έχει φιστούτζια εν να έρτω σίουρα!! :D

Καλάμια να φέρω?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Φερτα φυστούτσια τζαι τα καλάμια δεν χρειάζονται :lol: :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Μαριε εν με κοφτουν τα φυστουτζια κ τα καλαμια αλλα αν φερεις καμιαν να μας βραζει εν καλυτερα..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

που εννα κανονισετε ετσι πραμα πετε μας και εμας!
του αχερκωτη να του παρουμε μια κουβερτα να βραζει οξα εν τιποτε αλλο που θελει? :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μαλλον εννοει ζιβανια..... :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Laurona έγραψε:Μαλλον εννοει ζιβανια..... :lol:

Μα σοβαρα ρε Χρυσανθε???

Αμαρτια μου αλλα ο νους μου επιε στο Ανατολικο μπλοκ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κοπέλια ότι θέλει ο καθένας μπορεί να το φέρει μαζίν του. Άλλος καλάμια, άλλος φυστούτζια, άλλος πατανίες, άλλος κοπέλλ...εεεε εννοοώ ζιβανία... :lol: :lol:

Την επόμενη φορά θα υπάρχει επίσημη πρόσκληση στο φόρουμ. Όσοι πιστοί προσέλθετε :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Κοπέλια ότι θέλει ο καθένας μπορεί να το φέρει μαζίν του. Άλλος καλάμια, άλλος φυστούτζια, άλλος πατανίες, άλλος κοπέλλ...εεεε εννοοώ ζιβανία... :lol: :lol:

Την επόμενη φορά θα υπάρχει επίσημη πρόσκληση στο φόρουμ. Όσοι πιστοί προσέλθετε :D
Ε γειτο εμενα απλα πειτε μου που ε τα ποστα...ξαπωλατε με τζιαμε το πρωι..τζαι ελατε να με πιατε το δειλης!!! :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”