ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από andreasana210326 »

LAGOS έγραψε:Κοπέλια πόσα πιάνετε τες Lambro αν επιτρέπεται?

Εχτές έπαθα την με τες χαρτούτσιες. Φέτος δεν αγόρασα χαρτούτσιες και έχει απο πρώτη εξόρμηση της τζήκλας που είχα μόνο ενα είδος μέσα που εμείναν απο πέρσι και είναι απο τις αγαπημένες μου. Εχτές επειδή είχε και λίγα πουλιά και έσυρα κάμποσες (πρέπει φυσικά να έφταια και λίγο εγώ με την σκόπευση μου 8-) ) κάποιες φάσεις εμπήκαν μου και υποψίες για τες χαρτούτσιες.
Ακούω προτάσεις για 725 sporting.
Φυσικά κάμνω και την σκέψη να παίρνω τον FAIR για να μεν έχω έτσι ένοια.
Φιλε αν και δεν εχω Browning θα σου πω την αποψη μου. Παιζω κυριως Lambro....και καποτε καμια victory και extra.Κυνηγι τζικλας σε ποστο.

Για πρωτη :
lambro mezzo kitrini 10n
lambro direct 9.5n (για κοντινες- ποφυσιμα)
extra sarka aspri 10ν
super tordo victory - 32g 10n
extra tordorellla 32g 10n
victory skeet

Για δευτερη :
Lambro tordo kitrini 30g 9n
lambro sporting ( prasini)
victory challenger 28g 9ν

Lambro mezzo kitrino , lambro tordo kitrini kai lambro sporting σπαζουν κοκκαλα.

Ο πατερας μου..αρρωστος τζικλαρης...αριστος κυνηγος και σκοπευτης... παιζει μονο....Victory skeet , challenger Γκριζο και illyona cruise 10n .

οπλα beretta αυλοι 18.4.....fixed choke 4:2 kai 3:1

Τιμες απο 65-75 ευρω η κασσια. εκτος αν παρεις κανενα lambro direct που ειναι 1 ευρο πιο ακριβο το πακετο.

Ενα φυσιγγιο που σκεφτομαι να δοκιμασω αν καποτε ερ8ουν λιγες τζικλες ειναι της rc...ενα s4 πρασινουι. μου το εχουν συστησει πολυ.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

SilverPigeonS έγραψε:Έκανε μια βασιλική βολή ο μπαγάσας, την ζήλεψα!...
Ωραια σκηνη ζηλειας!

Αν ηταν και ετσι ψηλωμενη μαλιστα καταλαβω σε!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Breda Pegaso έγραψε:Δεν εχω παραπονο για χτες. Με φυσιγγια ιδιογομωσης Α1 32γρ Νο10.

Εικόνα
Ωραια φωτογραφια φιλε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Breda Pegaso έγραψε:
Ωραια σκηνη ζηλειας!

Κατεβασα το λαουρονα μιαν ωρα...επεστρεψα κ ξαναπιασα το πλαγιοκαννο.

Πρεπει να σου αρεσει αυτό που κανεις....κ χωρις το πλαγιοκαννο πλεον δεν νιωθω οτι κυνηγω :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλημέρα σε όλους...

Ωραία μέρα εχτές και απ ότι βλέπω από τα σχόλια σχετικά εκινούνταν πουλιά. Αν συγκρίνουμε με προηγούμενες μέρες...

Εγώ λόγω υποχρεώσεων εξέκλεψα ένα δίωρο για το περίπατο.. Πήγα στην αγαπημένη μου περιοχή και ευτυχώς ήταν ήσυχα απο πλευράς κόσμου... !!! :D Κατάφερα να πάρω 5 πουλιά (Δυστυχώς τη μια έπαιξα την σαν αρχάριος πολλά κοντά και έλυσα την με αποτέλεσμα να την πετάξω :? :? ) και έχασα ακόμα 3 στα πυκνα... Εκαλλίκωσα και 2-3.. και όλα σε ένα δίωρο... ;) Την προηγούμενη Τετάρτη περπάτημα όλη μέρα και ΑΝ είδα 5-6 πουλιά !!! Ενθαρρυντικό μήνυμα για τη συνέχεια !!! ;)

Γενικά όμως επαρατήρησα ότι εκινούνταν πουλιά ;)

Τετάρτη πάλι ας ελπίσουμε ακόμα καλύτερα !!! :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

andreasana210326 έγραψε:
LAGOS έγραψε:Κοπέλια πόσα πιάνετε τες Lambro αν επιτρέπεται?

Εχτές έπαθα την με τες χαρτούτσιες. Φέτος δεν αγόρασα χαρτούτσιες και έχει απο πρώτη εξόρμηση της τζήκλας που είχα μόνο ενα είδος μέσα που εμείναν απο πέρσι και είναι απο τις αγαπημένες μου. Εχτές επειδή είχε και λίγα πουλιά και έσυρα κάμποσες (πρέπει φυσικά να έφταια και λίγο εγώ με την σκόπευση μου 8-) ) κάποιες φάσεις εμπήκαν μου και υποψίες για τες χαρτούτσιες.
Ακούω προτάσεις για 725 sporting.
Φυσικά κάμνω και την σκέψη να παίρνω τον FAIR για να μεν έχω έτσι έννοια.
Β725 Hunter, αυλοί 18.7, chokes 4-3

Δοκιμασμένες πέρσι και φέτος

Choke No4
1. Atlas welcome 29gr No11
2. Extra tortorella 32gr No12
3.Iliona cruise 32gr No10

Choke No3
1. Lambro tordo 32gr No10(πορτοκαλιές)
2. Lambro export 32.5gr No10
3.Olympia super game 32gr. No10

Η επόμενη δοκιμή θα είναι με την Lambro Mezzo 30gr
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

8 πουλιά από εμένα εχτές, η καλύτερη εξόρμηση τσίκλας μέχρι στιγμής για φέτος. 2 στο ποφύσημα + 1 καλλίκωμα. Κατά τις 7:30 έψαχνα μια τσίκλα που κτύπησα, επέρασε που πάνω μου άλλη, έπαιξα την έπεσε. πάω να κάτσω στην καρεκλούα ήρτεν άλλη. Σε 2 λεπτά επιασα 3 (αμα σε θέλει καμια φορά..). Η επόμενη κτυπήθηκε περίπου στις 8:20 και τα πουλιά σταμάτησαν να κινούνται ακριβώς η ώρα 8:45 :shock: όταν έκανα ντουμπλέ 8-) Ακολούθησε νέκρα ώσπου και έφυα η ώρα 10:30
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Dimitris έγραψε:8 πουλιά από εμένα εχτές, η καλύτερη εξόρμηση τσίκλας μέχρι στιγμής για φέτος. 2 στο ποφύσημα + 1 καλλίκωμα. Κατά τις 7:30 έψαχνα μια τσίκλα που κτύπησα, επέρασε που πάνω μου άλλη, έπαιξα την έπεσε. πάω να κάτσω στην καρεκλούα ήρτεν άλλη. Σε 2 λεπτά επιασα 3 (αμα σε θέλει καμια φορά..). Η επόμενη κτυπήθηκε περίπου στις 8:20 και τα πουλιά σταμάτησαν να κινούνται ακριβώς η ώρα 8:45 :shock: όταν έκανα ντουμπλέ 8-) Ακολούθησε νέκρα ώσπου και έφυα η ώρα 10:30
μια χαρα δημητρη ωγηκε ο μεζες :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Laurona έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:
Ωραια σκηνη ζηλειας!

Κατεβασα το λαουρονα μιαν ωρα...επεστρεψα κ ξαναπιασα το πλαγιοκαννο.

Πρεπει να σου αρεσει αυτό που κανεις....κ χωρις το πλαγιοκαννο πλεον δεν νιωθω οτι κυνηγω :)
Ετσι ειναι φιλε μου. Ειμαι της αποψης οτι το οπλο που κρατουμε πρεπει να μας αρεσκει τζιαι εμφανησιακα.

Ας πουμε εγω δεν μπορω να με φανταστω να κυνηγω με οπλο που εχει μοντερνα εμφανιση...Καποιους αλλους δεν τους ενοχλει.

Γι αυτο αν σου αρεσει το πλαγιοκαννο να το κρατας τζινο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Breda Pegaso έγραψε:
Ωραια σκηνη ζηλειας!

Ήταν φίλε. Στο πόστο 2 πουλιά έδωσαν ευκαιρία για τέτοιες βολές.

Ο πατέρας μου μου λέει πως αυτές που παίζουμε εμείς τώρα παλιά στα πόστα τις άφηναν να περάσουν. Εμείς μάθαμε με τις ρουκέτες. Μέχρι και σήμερα όταν βρεθούμε μαζί σε πουλί βασιλικό εγώ απλά κατεβάζω το όπλο και απολαμβάνω!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”