Φιλε αν και δεν εχω Browning θα σου πω την αποψη μου. Παιζω κυριως Lambro....και καποτε καμια victory και extra.Κυνηγι τζικλας σε ποστο.LAGOS έγραψε:Κοπέλια πόσα πιάνετε τες Lambro αν επιτρέπεται?
Εχτές έπαθα την με τες χαρτούτσιες. Φέτος δεν αγόρασα χαρτούτσιες και έχει απο πρώτη εξόρμηση της τζήκλας που είχα μόνο ενα είδος μέσα που εμείναν απο πέρσι και είναι απο τις αγαπημένες μου. Εχτές επειδή είχε και λίγα πουλιά και έσυρα κάμποσες (πρέπει φυσικά να έφταια και λίγο εγώ με την σκόπευση μου) κάποιες φάσεις εμπήκαν μου και υποψίες για τες χαρτούτσιες.
Ακούω προτάσεις για 725 sporting.
Φυσικά κάμνω και την σκέψη να παίρνω τον FAIR για να μεν έχω έτσι ένοια.
Για πρωτη :
lambro mezzo kitrini 10n
lambro direct 9.5n (για κοντινες- ποφυσιμα)
extra sarka aspri 10ν
super tordo victory - 32g 10n
extra tordorellla 32g 10n
victory skeet
Για δευτερη :
Lambro tordo kitrini 30g 9n
lambro sporting ( prasini)
victory challenger 28g 9ν
Lambro mezzo kitrino , lambro tordo kitrini kai lambro sporting σπαζουν κοκκαλα.
Ο πατερας μου..αρρωστος τζικλαρης...αριστος κυνηγος και σκοπευτης... παιζει μονο....Victory skeet , challenger Γκριζο και illyona cruise 10n .
οπλα beretta αυλοι 18.4.....fixed choke 4:2 kai 3:1
Τιμες απο 65-75 ευρω η κασσια. εκτος αν παρεις κανενα lambro direct που ειναι 1 ευρο πιο ακριβο το πακετο.
Ενα φυσιγγιο που σκεφτομαι να δοκιμασω αν καποτε ερ8ουν λιγες τζικλες ειναι της rc...ενα s4 πρασινουι. μου το εχουν συστησει πολυ.