Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Nikos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:pigeons?

woodpigeons!!
you have to be kidding me :!: :!: :!: :shock: :shock:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ποστο κρατημενο :lol:
για να δουμε κανει και απορτ ο Λακης?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ρε Σωτο πίεννε στον άλλο στύλο εν κρατημένος τουτος.. :lol: :)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ατε τζαι πεθυμήσαμε το χρωμα της...

Το θετικο είναι από ότι φαινεται εχει πουλια και θα περασουμε ολοχρονα....για την πρωτη Κυριακη μακαρι ναμαστε καλα...να μεν φαμεν καμμια αδεσποτη που τον συνοστισμο και ότι ηθελε ας γινει από καρπωση!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άτε κορίτσια μου τζιαί ξεκινώ να έρτω :D

Καλά και ασφαλή κυνήγια σε όλους!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Επιστροφή πριν από λίγο όλα μια χαρά.
Η κάρπωση μας μέτρια, 5-6 φάσσες αλλά το κέφι μας καλό. Λίγα τα πουλιά όπως το περιμέναμε. Βρήκαμε και το πόστο μας και όλα μια χαρά μέχρι που κατέβηκαν ακόμα 2 κυνηγοί μαζί μας. Τα παιδιά ήταν άπειρα + το ότι δεν είναι για το κυνήγι φάσσας...κάλυψη μηδέν, συνεχές κίνηση πάνω κάτω, φωνές, τηλέφωνα κτλ κτλ.
Λίγα πουλια που δοκίμαζαν να κατέβουν τα κτυπούσαν από τα 80 μέτρα...εν πειράζει υγεία.

Συνέχεια την Τετάρτη σε άλλο πόστο!

ΥΓ: NSI super felt ΦΟΒΕΡΗ!!! Πρώτη φορά τη δοκίμασα και 4 από τα 5 πουλιά τα πήρα με αυτήν, είμαι κατενθουσιασμένος μαζί της.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Επιστροφή πριν από λίγο όλα μια χαρά.
Η κάρπωση μας μέτρια, 5-6 φάσσες αλλά το κέφι μας καλό. Λίγα τα πουλιά όπως το περιμέναμε. Βρήκαμε και το πόστο μας και όλα μια χαρά μέχρι που κατέβηκαν ακόμα 2 κυνηγοί μαζί μας. Τα παιδιά ήταν άπειρα + το ότι δεν είναι για το κυνήγι φάσσας...κάλυψη μηδέν, συνεχές κίνηση πάνω κάτω, φωνές, τηλέφωνα κτλ κτλ.
Λίγα πουλια που δοκίμαζαν να κατέβουν τα κτυπούσαν από τα 80 μέτρα...εν πειράζει υγεία.

ΥΓ: NSI super felt ΦΟΒΕΡΗ!!! Πρώτη φορά τη δοκίμασα και 4 από τα 5 πουλιά τα πήρα με αυτήν, είμαι κατενθουσιασμένος μαζί της.
Σημασία εχει ότι επεράσετε ωραία και επιστέψατε σπίτι μια χαρά!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

MARIOSE έγραψε:Επιστροφή πριν από λίγο όλα μια χαρά.

Ε Μπράβο! Σε τι νούμερο?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

επεξα εχτες 7 φασσες (1 χαμενη) και 2 περδικια (1 χαμενο) όλα με victory πρασινες 36γρ νουμερο 5. Η αλλαγη πιστονιού από τη victory πραγματικα με εκανε να παραμιλαω!!!7,50 ευρω φυσιγγι και πραγματικα εκανα κατι βολες που δεν πιστευα στα ματια μου...αφου εκαθουμουν με στη μεση ενός χωραφιού που τα νευρα μου με τους αχαπαρους τους δηθεν περτικαρηες γιατι στο ποστο που ημουν κινδυνευε σοβαρα η ζωη μου!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Νο. 6 Τάσο!

Θα πάω να αγοράσω να είμαι έτοιμος ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”