Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Εμενα παντως η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ μου προσεγγιση απο φασσα ειναι η κατα μετωπο επιθεση...αυτη που ερχεται σφηνα ολοισια πανω σου και πρεπει να την σκεπασεις με τις καννες...αρκετες φορες που ειχα το περιθωριο τις αφηνα να με καπελιασουν και να τους ριξω απο πισω
:)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Eμένα η καλύτερη μου προσέγγιση είναι τζίνη που μετά τη βολή θωρείς την τζαι κουντρουμπελίζεται, δεν παν να είναι που κάτω, που πάνω, δεξιά, αριστερά

- Pathfinder
spyrosspyrou851 έγραψε:Eμένα η καλύτερη μου προσέγγιση είναι τζίνη που μετά τη βολή θωρείς την τζαι κουντρουμπελίζεται, δεν παν να είναι που κάτω, που πάνω, δεξιά, αριστερά![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Anthimos
- Moderator
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΡΤ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΥΓΑ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ...720p
Respect στο μωρο
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- MARIOSE
Το μωρό όλα τα λεφτά 

-
- Full Member
Ετσι σιδερενιες δεν εξαναείδα...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''.....ΓΑΛΗΝΕΣ![]()

Βλεπω φιλε Σολων οτι απολαυσες τα" Canaria Island", πάντως μου εφερες στη μνύμη μου εικόνες απο το 1982.......οταν τα ειχα επισκεφτεί για να παραλάβω το πλοίο μου....
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.....ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ..ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΩ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΙΑΤΟΡΙΟ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!LEFKIOS έγραψε:Ετσι σιδερενιες δεν εξαναείδα...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''.....ΓΑΛΗΝΕΣ![]()
να στεκεσαι ακάλυπτος στο δρομο, να ταράσεις , να επομοίζης τσε η φάσα να μεν χαπαρήζει, να συχεχίζει να ερκετε πανω σου τσε να σε καπελιασζει σε υψος 15μ.
![]()
Βλεπω φιλε Σολων οτι απολαυσες τα" Canaria Island", πάντως μου εφερες στη μνύμη μου εικόνες απο το 1982.......οταν τα ειχα επισκεφτεί για να παραλάβω το πλοίο μου....
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕΣ...Η ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΜΟΝΟ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ.......... ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ!!
(μεν μου αρκεψεται τωρα , που εχαθηκα τοσο καιρο και ποτουτα)

(μεν μου αρκεψεται τωρα , που εχαθηκα τοσο καιρο και ποτουτα)

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Pathfinder
Που εχαθηκες βρε εσυ?WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ.......... ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ!!
(μεν μου αρκεψεται τωρα , που εχαθηκα τοσο καιρο και ποτουτα) [emoji38] [emoji38]

- MARIOSE
Χρίστο ήβρες τον κωδικό?WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ.......... ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ!!
(μεν μου αρκεψεται τωρα , που εχαθηκα τοσο καιρο και ποτουτα)![]()

Αύριο πρώτη εξόρμηση για... λουκάνικα, λούντζες, χοιρομέρι κτλ. Επί της ευκαιρίας θα δώσουμε τζιαί κανένα γυρούιν για ανασκόπηση της περιοχής.