ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ

Δημοσίευση από Γιατρός »

Ποιον θα βάλω για ραντεβού σήμερα;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Σωτηρακι μου...σε συνεχεια του σχολιου σου περι των φρογγολινων σου που ειναι διπλασιες απο τα περδικια σου θα σε συμβουλευα να ανατρεξεις για τον λογο στα περδικακια που χτυπας και να μην εχεις παρεσθισεις οτι προκειται για φραγγολινες δεινοσαυρους!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

kypros έγραψε:Σωτηρακι μου...σε συνεχεια του σχολιου σου περι των φρογγολινων σου που ειναι διπλασιες απο τα περδικια σου θα σε συμβουλευα να ανατρεξεις για τον λογο στα περδικακια που χτυπας και να μην εχεις παρεσθισεις οτι προκειται για φραγγολινες δεινοσαυρους!
:D :D :D :D πρέπει να είναι ρεχτά του εκτροφείου έτσι όπως τα βλέπω εγώ......!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

kypros έγραψε:Σωτηρακι μου...σε συνεχεια του σχολιου σου περι των φρογγολινων σου που ειναι διπλασιες απο τα περδικια σου θα σε συμβουλευα να ανατρεξεις για τον λογο στα περδικακια που χτυπας και να μην εχεις παρεσθισεις οτι προκειται για φραγγολινες δεινοσαυρους!
"αμαναμου" κοπελια "ετσιλισεσε" "πουκατο" ρε σωτήρη πρόσεχε :lol: :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

εισαι ωραιος ρε κυπρο.... αν και εν του φιλου μου που την εκατσες τουτο το σχολιο δεν ειναι οτι να νε...ειναι οτι πρεπει.... :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

APOLLON_1 έγραψε:
"αμαναμου" κοπελια "ετσιλισεσε" "πουκατο" ρε σωτήρη πρόσεχε :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν μεν ειχαν τζιε καμια ψευδοπανολη πανω τους τζιε γυρευκαν τοπο να ψοφισουν :D :D :D
Σωτηρακι μου παντα φιλικα . ;)
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Ε κυπρο μου τα γιαλια που σου εβαλα εν για να τα δεις καλητερα την εικονα εν ζε κουτουρου μεν τα φκελεις :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

[quote="sotiris!129"]Ε κυπρο μου τα γιαλια που σου εβαλα εν για να τα δεις καλητερα την εικονα εν ζε κουτουρου μεν τα φκελεις :lol:[/quote

Ο kypros μια χαρα θωρει μικρε μου φιλε...
Δυστηχως η απειρια σου και τα λιγα θηραματα που εχεις κτυπησει στα λιγα χρονια που κυνηγας σε κανουν να νομιζεις οτι κτυπας περδικοδεινοσαυρους και ενα ππαλαζι φραγκολινας διπλα τους φενεται τερας....... :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Μην με αναγκασεται να ανοιξω την αβαταρ μου γιατι μετα θα πειτε οτι το σκυλι εχει μικρο κεφαλι σε σχεση με το σομα του και ειναι δυσμορφια λογο του οτι ειναι ιμιαιμο! :lol:
Οπως ειπες και εσυ καποτε
Anthimos έγραψε: ο Σωτηράκης ως τα τωρα εποσταρεν ενα φορτηγο θηραματα με το Μπερεττα.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

"εφερμαρεμου" "φραγγολινα" σήμερα ο μικρός "εντιποσιασεμε" μπορώ να πω ήταν η πρώτη φορα που τον έβγαζα έξω μονο του και δείχνει ότι έχει πολύ δυνατή μούτι και δεν ξέρω άρχισα και πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον πουλήσω αλλα δυστυχώς δεν έχω τις ώρες να του αφιερώσω όπως έκανα με τον απόλλων. πάντως γενικά βλέπω πολύ αυξημένη την "φραγγολινα" φέτος
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ”