οχι μονο τρογωντε γλυφης και τα δακτειλα σου μετα που θα λειψουνAPOLLON_1 έγραψε:ΤΟΥΤΑ ΤΡΟΝΤΕ ΣΙΟΥΡΑ
Αναγνώριση μανιταριών
-
- Full Member
Re: Αναγνώριση μανιταριών
- Anthimos
- Moderator
Τηανητα με το κρασι τζαι τον κολλιαντροMONO AU-79 έγραψε:οχι μονο τρογωντε γλυφης και τα δακτειλα σου μετα που θα λειψουνAPOLLON_1 έγραψε:ΤΟΥΤΑ ΤΡΟΝΤΕ ΣΙΟΥΡΑ
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Breda Pegaso
και βουτημενα μεσ το αλευρι πανέ και μετα τηγανιτα, λεμονι-αλας επισης!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- marinos.a
- Site Admin
Οππα… εφκηκαν τα μανιταρουθκια
Πόσο μεγάλα πρέπει να γίνουν για να τα κόψω, πόσες μέρες αντέχουν μες το ψυγείο, πρέπει να προσέξω κάτι?
Έχουν πολλή πλάκα πάντως, μέρα με την μέρα μεγαλώνουν.

Πόσο μεγάλα πρέπει να γίνουν για να τα κόψω, πόσες μέρες αντέχουν μες το ψυγείο, πρέπει να προσέξω κάτι?

Si vis pacem, para bellum
εγώ θέλω μια μηχανούα να την περνώ πάνω από το μανιτάρι και να μου λέει 'τρώεται' ή 'εν τρώεται' 

οι μανιταραες παντος λαλουν οτι σε 3-4 μερες ηλιου 8α γεμοσουν τα βουνα μανιταρκα!
εγω ακομα να κοψω φετος!
εγω ακομα να κοψω φετος!
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
louisll έγραψε:εγώ θέλω μια μηχανούα να την περνώ πάνω από το μανιτάρι και να μου λέει 'τρώεται' ή 'εν τρώεται'
Που θα έβρεις πέμου τζαι εμένα !!!

Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
- Laurona
louisll έγραψε:εγώ θέλω μια μηχανούα να την περνώ πάνω από το μανιτάρι και να μου λέει 'τρώεται' ή 'εν τρώεται'
ειπες να πεισ τζιε ειπες

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
-
- Full Member
το κάθε τι στον καιρό του φίλε. και να βκάλει μανιτάρια τωρά θα είναι αραιά. ένα ποτζί, ένα ποδά δεν θα αξίζει να τρώεις τις ώρες σου.....sotiris!129 έγραψε:οι μανιταραες παντος λαλουν οτι σε 3-4 μερες ηλιου 8α γεμοσουν τα βουνα μανιταρκα!
εγω ακομα να κοψω φετος!
τα κοκκινομανίταρα τουλάχιστο......
περιμένουμε το μαρτη να φκούν τα αρνούθκια

- Laurona
Μαρινο τουτα ενι ρε φιλε ειχα τζιε εγω.marinos.a έγραψε:Οππα… εφκηκαν τα μανιταρουθκια
Αμα περασουν καμια δεκαρκα μερες, εννα τα δεις οτι ενα σμιξουν σαν ενα που εχει πολλα πανω, και εννα χουν πλατος σαν την χουφτα σου περιπου ανοικτην.
Εν ετοιμα.
Εμεναν ειπαν μου να τα τραβησω παντως και εχαλασεν το ''ασιερον '' που ηταν πανω και ενε ξανακαμε, γιαυτο μαλλον θα πρεπει να τα κοψεις πιστευκω.
Ενι ξερω ποσο καιρο μεστο ψυγειο καμνουν, παντω εγω οπως τα εφκαλα, επλυνα τα, εκαθαρισα τα νακκον και αψα καρβουνα............ηταν μελιν

Εβαλα και ξυδατα αλλα εν μου πολλοαρεσαν ,ενε σαντα κοτσινα

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......