ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ??????

sotiris!129

Re: ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ??????

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Hunter25 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:1 σου λαλω ξιπνω καθε προϊ ζε ξεδιπλονω-ξαναδιπλονω τες φανελες σαζω ξανασαζω την ζονη με τες χαρτουτσιες
εβαλα τα πραματα που να παρω μαζι μου μες το δωματιο μου σισταρισμενα ετιμα να φορτο8ουν ανα πασα στιγμη μεσα σε 5 λεπτα μεσα στο αυτοκινητο ζε καθε μερα τσιακαρω τα 2-3 φορες να ανακαλιψω τη λιπει παρολο που εν ουλλα...ασεν καλα ο "luis" εκαθαρισεν ζε το οπλο μου εκαμε το ολοζενουρκο
το μονο που εμινε ειναι να ερτη η μαυρογεριμη η κηριακη
φιλε εν παίζεσαι , ωραίος :D
πετεμου οτι ειμαι ζε ο μονος που το καμω τουτο τωρα!!!! ειμαι σιουρος οτι οι μισοι που σας ζιμουντε την νυχτα ζε παραμιλουν "πιαστον μανα μου....οι οι οι ετσι καλιζι οι οι" :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

και εγώ από σήμερα εχω ετυμότιτα 5 λεπτών. Θέλει μόνο γέμισμα το παγούρι.
σαν την διαφήμιση...instant hunter, just add water
Si vis pacem, para bellum
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

παιδια εγω εψες ειδα ονειρο οτι εκαλικοσα τον... 2 φορες μαληστα...μετα που τζινο το αγχος εξυπνισα τζε λαλω ατε ακομα λιες μερες....
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Μοδεστος
παιδια εγω εψες ειδα ονειρο οτι εκαλικοσα τον... 2 φορες μαληστα...μετα που τζινο το αγχος εξυπνισα τζε λαλω ατε ακομα λιες μερες....
ρε ελπιζω το ονειρο σου να μεν φκει πραγματικοτητα...... ο αρφος μου πριν λιες μερες ξυπνα η ωρα 6 και η πρωτη του σκεψη ηταν η μαππα.....λαλει που μεσα του πολλα ωραιο ξυπνημα σημαινει εν να νικησουμε.......ξανα ξυπνα μετα που κανενα μισαωρο φοητσιασμενος που το ονειρο....ως τοτε στο ονειρο του εφαμεν 4 και στη πραγματικοτητα 5 οι πετε μου οτι εννεν εφιαλτης??? :lol: :lol: :lol:

καλα κυνηγια με ασφαλεια ......και αφειστε και κανενα λαο για εμας τους αχαπαρους!!!
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Τα παντα ετοιμα κοπελλια αν και με βαρια καρδια γιατι εχτες επεθανε μου μια μικρη σκυλλα 8 μηνων απο γαστρεντεριτιδα και χτυπησε της μπαρβον ηταν με ολα τα εμβολια της τωρα πως γινεται να της εχτυπησε μπαρβον!?! δεν ειχε καμια αξια οικονομικη παρα μονο συναισθηματικη. Εν ξερω για σας αλλα πολλυ μου λενε ευτυχως ηταν που τα μικρα αν ηταν απο αυτα που θα κυνηγας? Για μενα το ιδιο... Τι κουταβι τι ενηλικας αναγιωνεις τα δενεσε μαζι τους καμνεις ονειρα σαν ενα μωρο που πιανει το πρωτο του σκυλλακι και στα καλα του καθουμενου...κοφκουνται τα ποδια σου. Αλλοι εχουν τους αμπολιαστους δυμενους με αλυσο μεσα σε ενα βαρελλι και να τους ρωτησεις για κτηνιατρο εν να σε περιπαιζουν.
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Υπομονη κοπελια τζαι θετικη σκεψη, καθε μερα να ξυπνατε τζαι να λαλειται εκρεμμασατον :D Ατε τζαι ανεβαινει η αδρεναλινη :lol:
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

chrysanthos έγραψε:Υπομονη κοπελια τζαι θετικη σκεψη, καθε μερα να ξυπνατε τζαι να λαλειται εκρεμμασατον :D Ατε τζαι ανεβαινει η αδρεναλινη :lol:
3 ΤΖΑΙ ΠΟΠΨΕ ΦΟΡΤΟΣΤΕ
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
Hunter25
Full Member

Δημοσίευση από Hunter25 »

φίλοι μου η εβδομάδα που διανύουμε είναι η καλύτερη του χρόνου , προετοιμασίες ,αϋπνίες , εφιάλτες για καλικόματα :twisted: συζητήσεις ,αγωνία , πάρτι με σούβλες :D

το μονο πλην είναι αυτή η ανήσυχη ηρεμία που διακατέχει όλους για το θέμα το δολωμάτων
ελπίζω να πάνε όλα καλά
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια..σβηνω στην ιδεα του σχιεπετου τα σημαδια..γεμισει η ζωη μου με καπνους και με τα σκαγια και τον φκιακα να μ καμνει γειαααααα!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

νομιζω οτι ολοι ειμαστε ετιμοι αλλα δυστιχος φετος θα κλαψουν πολλοι κυνιγοι λογο τον δολοματον που γεμισαν ολα τα βουνα σχεδον δεν ακους για περιοχι που να μην εχει δολοματα. να ευχιθουμε να μην ειπαρξουν και οι τραυματισμοι οπος καθε χρονο καλα κυνιγια σε ολους και προπαντος με ασφαλεια
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”