capital

Demetris
Full Member

Re: capital

Δημοσίευση από Demetris »

Συγμαριτηρια για την εκπομπη αλλα να την κανεται μεγαλητερη την διαρκεια... :D
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

όχι ρε :cry:
Επιασα τις δουλειές και δεν το είδα...
Πότε θα έχει επανάληψη ???
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

ΑΡΙΣΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΨΑΡΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ . ΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ . ;)
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Μπραβο παιδια! Επιτέλους και μια εκπομπή που μας ενδιαφέρει!!! (Η εκπομπή άρχισε πιο γρήγορα από τις 14:00 και ετελειωσε 14:45)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Ευχαριστώ ρε παιδιά, λόγω κάποιου τεχνικού λάθους η εκπομπή ξεκίνησε ποιό γρήγορα κατά 15 λεπτά. Σίγουρα προσφέρεται βελτίωση για απανάληψη πάρτε τηλέφωνο στον σταθμο και ρωτήστε τους πότε θα την ξαναπαίξουν 25577577
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Πολύ καλή πρωτη εκπομπη παιδιά.!
Συγχαρητήρια!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Η πρώτη εκπομπή πήγε πολύ καλά.
Είναι κάτι που έλειπε από το τόπο μας.
Το γεγονός ότι πίσω της κρύβονται άτομα με επιστημονική κατάρτιση στο θέμα μας αλλά και με οικολογικές ανησυχίες είναι πολύ ενθαρρυντικό διότι έτσι μπορούν να περνούν τα σωστά μηνύματα βοηθώντας στη βελτίωση του μέλλοντος του κυνηγίου στη Κύπρο.

Κατά τα άλλα προσέξτε κάτι περίεργα ratios που στρεβλώνουν την εικόνα.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

admin έγραψε:Ευχαριστώ ρε παιδιά, λόγω κάποιου τεχνικού λάθους η εκπομπή ξεκίνησε ποιό γρήγορα κατά 15 λεπτά. Σίγουρα προσφέρεται βελτίωση για απανάληψη πάρτε τηλέφωνο στον σταθμο και ρωτήστε τους πότε θα την ξαναπαίξουν 25577577
Φίλε, η πρώτη εκπομπή δεν θα παίξει επανάληψη απ' ότι είπε η ευγενέστατη κυρία στο τηλέφωνο. Για τις επόμενες δεν ξέρει, θα δουν.

Αν υπάρχει κάποιος τρόπος CD ή κάτι άλλο με την πρώτη εκπομπή για εμάς που ατύχησαμε (λόγω δουλείας) και δεν την είδαμε παρακαλώ ενημερώστε γιατί ενδιαφέρομαι.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Και εγω τα ιδια με το Σαββα, εαν υπραχει τροπος να την δουμε την εκπομπη θα ηταν καλα.

Γενικα το μονο ''κακο'' που πιστευω θα εχει και αντικτυπο στην επιτυχια της σε νουμερα, ειναι η ωρα προβολης της.Εκεινη την ωρα εγω τουλαχιστον σπανια ειμαι σπιτι, παντα ειμαι σε καποια δουλεια.

Αλλα γενικα σχεδον ολος ο κοσμος το Σαββατο τρεχει τις δουλειες του και δεν εχει ακομη παει σπιτι η ωρα τρεις.

Το ιδανικο θα ηταν να γινοταν γυρω στις πεντε με εξι το απογευμα πιστευω.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Laurona έγραψε:Και εγω τα ιδια με το Σαββα, εαν υπραχει τροπος να την δουμε την εκπομπη θα ηταν καλα.

Γενικα το μονο ''κακο'' που πιστευω θα εχει και αντικτυπο στην επιτυχια της σε νουμερα, ειναι η ωρα προβολης της.Εκεινη την ωρα εγω τουλαχιστον σπανια ειμαι σπιτι, παντα ειμαι σε καποια δουλεια.

Αλλα γενικα σχεδον ολος ο κοσμος το Σαββατο τρεχει τις δουλειες του και δεν εχει ακομη παει σπιτι η ωρα τρεις.

Το ιδανικο θα ηταν να γινοταν γυρω στις πεντε με εξι το απογευμα πιστευω.
+1000
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”