capital
-
- Full Member
Re: capital
Συγμαριτηρια για την εκπομπη αλλα να την κανεται μεγαλητερη την διαρκεια... 

- Nikos
όχι ρε
Επιασα τις δουλειές και δεν το είδα...
Πότε θα έχει επανάληψη ???

Επιασα τις δουλειές και δεν το είδα...
Πότε θα έχει επανάληψη ???
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
ΑΡΙΣΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΨΑΡΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ . ΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ . 

- Dimitris
Μπραβο παιδια! Επιτέλους και μια εκπομπή που μας ενδιαφέρει!!! (Η εκπομπή άρχισε πιο γρήγορα από τις 14:00 και ετελειωσε 14:45)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ ρε παιδιά, λόγω κάποιου τεχνικού λάθους η εκπομπή ξεκίνησε ποιό γρήγορα κατά 15 λεπτά. Σίγουρα προσφέρεται βελτίωση για απανάληψη πάρτε τηλέφωνο στον σταθμο και ρωτήστε τους πότε θα την ξαναπαίξουν 25577577
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator
Πολύ καλή πρωτη εκπομπη παιδιά.!
Συγχαρητήρια!!
Συγχαρητήρια!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
Η πρώτη εκπομπή πήγε πολύ καλά.
Είναι κάτι που έλειπε από το τόπο μας.
Το γεγονός ότι πίσω της κρύβονται άτομα με επιστημονική κατάρτιση στο θέμα μας αλλά και με οικολογικές ανησυχίες είναι πολύ ενθαρρυντικό διότι έτσι μπορούν να περνούν τα σωστά μηνύματα βοηθώντας στη βελτίωση του μέλλοντος του κυνηγίου στη Κύπρο.
Κατά τα άλλα προσέξτε κάτι περίεργα ratios που στρεβλώνουν την εικόνα.
Είναι κάτι που έλειπε από το τόπο μας.
Το γεγονός ότι πίσω της κρύβονται άτομα με επιστημονική κατάρτιση στο θέμα μας αλλά και με οικολογικές ανησυχίες είναι πολύ ενθαρρυντικό διότι έτσι μπορούν να περνούν τα σωστά μηνύματα βοηθώντας στη βελτίωση του μέλλοντος του κυνηγίου στη Κύπρο.
Κατά τα άλλα προσέξτε κάτι περίεργα ratios που στρεβλώνουν την εικόνα.
Si vis pacem, para bellum
- Savvas
- Full Member
Φίλε, η πρώτη εκπομπή δεν θα παίξει επανάληψη απ' ότι είπε η ευγενέστατη κυρία στο τηλέφωνο. Για τις επόμενες δεν ξέρει, θα δουν.admin έγραψε:Ευχαριστώ ρε παιδιά, λόγω κάποιου τεχνικού λάθους η εκπομπή ξεκίνησε ποιό γρήγορα κατά 15 λεπτά. Σίγουρα προσφέρεται βελτίωση για απανάληψη πάρτε τηλέφωνο στον σταθμο και ρωτήστε τους πότε θα την ξαναπαίξουν 25577577
Αν υπάρχει κάποιος τρόπος CD ή κάτι άλλο με την πρώτη εκπομπή για εμάς που ατύχησαμε (λόγω δουλείας) και δεν την είδαμε παρακαλώ ενημερώστε γιατί ενδιαφέρομαι.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- Laurona
Και εγω τα ιδια με το Σαββα, εαν υπραχει τροπος να την δουμε την εκπομπη θα ηταν καλα.
Γενικα το μονο ''κακο'' που πιστευω θα εχει και αντικτυπο στην επιτυχια της σε νουμερα, ειναι η ωρα προβολης της.Εκεινη την ωρα εγω τουλαχιστον σπανια ειμαι σπιτι, παντα ειμαι σε καποια δουλεια.
Αλλα γενικα σχεδον ολος ο κοσμος το Σαββατο τρεχει τις δουλειες του και δεν εχει ακομη παει σπιτι η ωρα τρεις.
Το ιδανικο θα ηταν να γινοταν γυρω στις πεντε με εξι το απογευμα πιστευω.
Γενικα το μονο ''κακο'' που πιστευω θα εχει και αντικτυπο στην επιτυχια της σε νουμερα, ειναι η ωρα προβολης της.Εκεινη την ωρα εγω τουλαχιστον σπανια ειμαι σπιτι, παντα ειμαι σε καποια δουλεια.
Αλλα γενικα σχεδον ολος ο κοσμος το Σαββατο τρεχει τις δουλειες του και δεν εχει ακομη παει σπιτι η ωρα τρεις.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Savvas
- Full Member
+1000Laurona έγραψε:Και εγω τα ιδια με το Σαββα, εαν υπραχει τροπος να την δουμε την εκπομπη θα ηταν καλα.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.