ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑΣ

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑΣ

Δημοσίευση από admin »

Μάριε καλή ανάρρωση αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ κάποτε λόγω διαφράγματος το οποίο μου προκαλούσε σε συνδιασμό εμ το κάπνισμα χρόνια ιγγμορίτιδα με τρομερούς πονοκεφάλους, πρόβλημα αναπνοής και εξισώσεων στις καταδύσεις. Έτσι πήρα την απόφαση και έκανα 2 σε ένα, Εγχειρηση διαφράγματος και ρινικές κόγχες και παράλληλα έκοψα και το τσιγάρο (2 πακέτα την ημέρα) όταν πήγα στον γιατρό μετα απο 1 βδομάδα να μου βγάλει τις γάζες απο την μύτη νόμιζα ότι μου έβαλαν 2 τεράστιους σωλήνες να τραβώ αέρα!!! :D λέω του Γιατρέ μα έτσι αναπνέουν οι άνθρωποι??????? εμυρίστικα μυρωδιές που δέν ξαναμυρίστικα στην ζωή μου, λύθηκε το πρόβλημα με τους πονοκεφάλους και με τις εξιδώσεις (εν μέρη) ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα αν και ορισμένοι μου έλεγαν ότι δέν είναι αναγκάιο. Θα γίνει ς άλλος άνθρωπος!! αντε και εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

καλή ανάρρωση φίλε και να επιστρέψεις πίσω δυνατός! Όλα θα πάνε μια χαρά!
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

καλή ανάρρωση και σύντομη και καλή επιστροφή φίλε. Περαστικά σου
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καλη αναρρωση φιλε μου και συντομα κοντα μας γερος και δυνατος.

Θα τα πουμε απο κοντα οταν με το καλο επιστρεψεις.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Καλησπέρα φίλοι μου,

Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές. Επέστρεψα από την Θεσσαλονίκη την Κυριακή το βράδυ.

Η εγχείρηση δόξα τω Θεώ πήγε καλά, αν και και ήταν πολύ δύσκολη. Μου έκανα διάφραγμα, όλες τις κόγχες και άνοιγμα στους παραρρινίους κόλπους και αφαίρεση πολύποδων. Υπήρχε και μία περίπτωση να γινόταν εξωτερική τομή πάνω απ' το φρύδι αν δεν μπορούσε να περάσει μέσα από τη μύτη ο γιατρός αλλά ευτυχώς ήμουν σε πολύ καλά χέρια.

Η τελευταία νύχτα που κατάφερα να κοιμηθώ ήταν την προηγούμενη Κυριακή. Δυστυχώς είναι επίμονη και η αποθεραπεία, τρέχει η μύτη κλπ και στην ουσία είναι η μετεγχειρητική φροντίδα που θα κρατήσει την κατάσταση σε φυσιολογικά επίπεδα και να μην ξανά έχουμε τα ίδια. Θα τα καταφέρουμε όμως φτάνει να λυθεί το πρόβλημα που με ταλαιπώρησε 6 μήνες. Επίσης προς το παρόν έχουμε και μια απώλεια γεύσης και όσφρησης. Ελπίζω να λυθεί σύντομα γιατί αν δεν μυρίσεις τα ''μεζεκλίκια'' άτε να φας μετά :)

Τα έχω λίγο με τους γιατρούς εδώ στη Κύπρο γιατί κανένας δεν μου ανέφερε για διάφραγμα, όλοι το έλεγαν απλά έλα να σε κάνουμε εγχείρηση και θα είσαι οκ...

Ευτυχώς είχα δίπλα μου την Αγγέλα μου γιατί χωρίς αυτή δεν θα τα κατάφερνα. Η δύναμη που μου έδινε ήταν το παν για μένα!!

Εικόνα

Τέλος καλό όλα καλά,

Σας εύχομαι παιδιά όλους καλά Χριστούγεννα, να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας και παν μέτρον άριστον!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Καλοσόρισε Μάριε,

χαρήκαμε για τα ευχάριστα σου νέα και σου ευχόμαστε ταχεία ανάρωση. Τα βουνά και τα λαγκάδια σε έχουν πεθυμήσει οπόταν να γίνεις καλά γρήγορα και να τους κάνεις την τιμή να τα επισκεφθείς.

Καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία!
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: Re: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑΣ

Δημοσίευση από kyriakos304 »

SilverPigeonS έγραψε:Καλησπέρα φίλοι μου,

Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές. Επέστρεψα από την Θεσσαλονίκη την Κυριακή το βράδυ.

Η εγχείρηση δόξα τω Θεώ πήγε καλά, αν και και ήταν πολύ δύσκολη. Μου έκανα διάφραγμα, όλες τις κόγχες και άνοιγμα στους παραρρινίους κόλπους και αφαίρεση πολύποδων. Υπήρχε και μία περίπτωση να γινόταν εξωτερική τομή πάνω απ' το φρύδι αν δεν μπορούσε να περάσει μέσα από τη μύτη ο γιατρός αλλά ευτυχώς ήμουν σε πολύ καλά χέρια.

Η τελευταία νύχτα που κατάφερα να κοιμηθώ ήταν την προηγούμενη Κυριακή. Δυστυχώς είναι επίμονη και η αποθεραπεία, τρέχει η μύτη κλπ και στην ουσία είναι η μετεγχειρητική φροντίδα που θα κρατήσει την κατάσταση σε φυσιολογικά επίπεδα και να μην ξανά έχουμε τα ίδια. Θα τα καταφέρουμε όμως φτάνει να λυθεί το πρόβλημα που με ταλαιπώρησε 6 μήνες. Επίσης προς το παρόν έχουμε και μια απώλεια γεύσης και όσφρησης. Ελπίζω να λυθεί σύντομα γιατί αν δεν μυρίσεις τα ''μεζεκλίκια'' άτε να φας μετά :)

Τα έχω λίγο με τους γιατρούς εδώ στη Κύπρο γιατί κανένας δεν μου ανέφερε για διάφραγμα, όλοι το έλεγαν απλά έλα να σε κάνουμε εγχείρηση και θα είσαι οκ...

Ευτυχώς είχα δίπλα μου την Αγγέλα μου γιατί χωρίς αυτή δεν θα τα κατάφερνα. Η δύναμη που μου έδινε ήταν το παν για μένα!!

Εικόνα

Τέλος καλό όλα καλά,

Σας εύχομαι παιδιά όλους καλά Χριστούγεννα, να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας και παν μέτρον άριστον!

Εισαι παίχτης. Μερη κριστμας και σε σένα
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Καλώς όρισες, καλη αναρρωση και καλες γιορτες!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Καλά Χριστουγεννα και καλή αναρρωση φιλε!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΑΡΙΕ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΦΙΛΕ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”