Στο 0.48 περνούν και φασσες πίσω?BAIKAL 1980 έγραψε:PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Ο χορός της φασσας! !!PB687 Diamond Pigeon έγραψε:
...την επομενη φορα που ε να ξανακαμεις ετσι καρακιοζιλικια η ωρα 4 το πρωι πας το βουνο με τη κουκουλα...ε να σε σκαγιασω...επροειδοποιησασε
Nikos έγραψε:Είσαστε κοπέλια νάυλον!!!![]()
![]()
..ε κατι σα ρεμιξ εκδοση...φαντασου να σημαθκιαζω τον θκιαμαντοπεζουνο πας τα ποθκια τζαι να προσπαθει να αποφυγει τα σκαγια....καπως ετσι εν ο χορος...!Nikos έγραψε:χαχα... Ετσι καταλαβα εγω ρε κοπέλια!!
Μακαρένα ή ζειμπέκικο!!??Τα δυο ακρα ρε κοπέλια εκτος αν το μακαρενα εν για ζέσταμα
![]()
Μην τον ακούς φίλε Νίκο. Ο σύντροφος παλιοβερκας κάμει σου κάτι φιγούρες του ζεϊμπέκικου, αλλά επειδή είναι ντροπαλός λαλεί άλλα τώρα!! Μέσα στο video τzινος χορεύει και εγώ τραβώ camera!!!BAIKAL 1980 έγραψε:..ε κατι σα ρεμιξ εκδοση...φαντασου να σημαθκιαζω τον θκιαμαντοπεζουνο πας τα ποθκια τζαι να προσπαθει να αποφυγει τα σκαγια....καπως ετσι εν ο χορος...!Nikos έγραψε:χαχα... Ετσι καταλαβα εγω ρε κοπέλια!!
Μακαρένα ή ζειμπέκικο!!??Τα δυο ακρα ρε κοπέλια εκτος αν το μακαρενα εν για ζέσταμα
![]()
PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Μην τον ακούς φίλε Νίκο. Ο σύντροφος παλιοβερκας κάμει σου κάτι φιγούρες του ζεϊμπέκικου, αλλά επειδή είναι ντροπαλός λαλεί άλλα τώρα!! Μέσα στο video τzινος χορεύει και εγώ τραβώ camera!!!BAIKAL 1980 έγραψε:..ε κατι σα ρεμιξ εκδοση...φαντασου να σημαθκιαζω τον θκιαμαντοπεζουνο πας τα ποθκια τζαι να προσπαθει να αποφυγει τα σκαγια....καπως ετσι εν ο χορος...!Nikos έγραψε:χαχα... Ετσι καταλαβα εγω ρε κοπέλια!!
![]()
Μην τον ακούς φίλε Νίκο. Ο σύντροφος παλιοβερκας κάμει σου κάτι φιγούρες του ζεϊμπέκικου, αλλά επειδή είναι ντροπαλός λαλεί άλλα τώρα!! Μέσα στο video τzινος χορεύει και εγώ τραβώ camera!!!PB687 Diamond Pigeon έγραψε:..ε κατι σα ρεμιξ εκδοση...φαντασου να σημαθκιαζω τον θκιαμαντοπεζουνο πας τα ποθκια τζαι να προσπαθει να αποφυγει τα σκαγια....καπως ετσι εν ο χορος...!