η απλιστια του ανθρωπου δημειουργει τα καταστροφηκα φαινομενα και δευτερον η μιση κυπρος που επιτρεπετε το κυνηγι εχει περισσοτερους κυνηγου απ'οτι θυραματαmikros έγραψε:Ελα κ. Σωλον η απαντηση σου...thanos1981k έγραψε:προσωπικα εγω οσα εχω βαρεσει χρησιμοποιω 9βολα & 12βολα remington απλα στα δικαννα στις καραμπινες remington 15βολα magnum και σε ενα super magnum που εχω 10βολα super magnummikros έγραψε:Θανο μια ερωτηση.
Τα γουρουνια με τι τα ριχνετε???? μονοβολα? τριβολα ??εννιαβολλα?? δωδεκαβολα??? δεκαπενταβολα??
με μονοβολα δεν εχω εμπιστοσηνη εχουν αποκληση με λειοκανο οπλο
Το γιατι τους εξαφανισαμεν εν απλο...η απαντηση εν κυπριακη αχορταγια...εν γινετε σε ουλλον το πλανητη ναν επιβλαβες που αυξανετε με πολυ γοργους ρυθμους και εμεις να τα εξαλιψουμε...ας τα αφηναν στην ησυχια τους 10 χρονια να γεμωσει το τροοδος καπρους
Φωτογραφίες Από Το Κυνήγι Και Τους Κυνηγότοπους
- thanos1981k
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο το κυνηγι και τους κυνηγοτοπους

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- APOLLON_1
οι αγριόχοιροι έπρεπε κατά την κυπριακή δημοκρατία να αφανιστούν από την κυπριακή φύση γιατί έκαναν πολλές ζημιες σε δέντρα περβόλια κτλ. τα γνωστά οι πιο πολλοί χρησιμοποιούσαν παρανομους μεθόδους για να τα εξοντώσουν με περίστροφα με "τσακρες" αν και υπάρχουν σημάδια ότι υπάρχουν αλλα πολύ λίγοι
EPANIEL POWER
- thanos1981k
- Full Member
λαθροθηρια υπαρχει και εδω αλλα ειναι μεγαλος ο τοπος με αρκετους εθνικους δρυμους που απαγορευεται το κυνηγι.APOLLON_1 έγραψε:οι αγριόχοιροι έπρεπε κατά την κυπριακή δημοκρατία να αφανιστούν από την κυπριακή φύση γιατί έκαναν πολλές ζημιες σε δέντρα περβόλια κτλ. τα γνωστά οι πιο πολλοί χρησιμοποιούσαν παρανομους μεθόδους για να τα εξοντώσουν με περίστροφα με "τσακρες" αν και υπάρχουν σημάδια ότι υπάρχουν αλλα πολύ λίγοι

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- sotiris!129
η Κυπρος εν μια σταγονα, ΑΝ ειχε εστο και 1 καπιοι ηταν να τον δουν!APOLLON_1 έγραψε:οι αγριόχοιροι έπρεπε κατά την κυπριακή δημοκρατία να αφανιστούν από την κυπριακή φύση γιατί έκαναν πολλές ζημιες σε δέντρα περβόλια κτλ. τα γνωστά οι πιο πολλοί χρησιμοποιούσαν παρανομους μεθόδους για να τα εξοντώσουν με περίστροφα με "τσακρες" αν και υπάρχουν σημάδια ότι υπάρχουν αλλα πολύ λίγοι
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
Στην Κύπρο δεν μπορουν να υπαρχουν αγριοχοιροι κατά την άποψη μου
Είμαστε αρκετά πυκνοκατοικημένη χώρα ειδικά μετά το 74 έτσι οι κυνηγοτοποι μας είναι ελαχιστοι
Οι αγριοχοιροι από όσο γνωρίζω χρειαζονται κυρίως ισιοματα
Εμείς εν έχουμε τόσο μεγάλους βιότοπους για μπορούν να ζήσουν
Έτσι θα ψάχνουν φαγητό σε περιβόλια και κατοικημενες όπου θα κάνουν τεράστιες ζημιες
Από ότι γνωρίζω πριν κάποια χρόνια έφεραν αγριοχοιρους οι οποίοι έκαναν τεράστιες έτσι του εξαλοιψαν για το καλό όλων μας
Είμαστε αρκετά πυκνοκατοικημένη χώρα ειδικά μετά το 74 έτσι οι κυνηγοτοποι μας είναι ελαχιστοι
Έτσι θα ψάχνουν φαγητό σε περιβόλια και κατοικημενες όπου θα κάνουν τεράστιες ζημιες
Από ότι γνωρίζω πριν κάποια χρόνια έφεραν αγριοχοιρους οι οποίοι έκαναν τεράστιες έτσι του εξαλοιψαν για το καλό όλων μας
- thanos1981k
- Full Member
δεν επιβιωνουν μονο σε ισιοματα αλλα και σε βουνα ορεινες περιοχεςtooulos96 έγραψε:Στην Κύπρο δεν μπορουν να υπαρχουν αγριοχοιροι κατά την άποψη μου

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
-
- Full Member
Εφέραν πριν καμιά 20αριά χρόνια στην ορεινή της Πάφου αλλά οι ζημιές που προκαλούσαν ήταν απεριόρηστες έτσι αναγκάστηκαν να τα εξολοθρεύσουν
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- thanos1981k
- Full Member
εφεραν λιγα και πολαπλασιαστικαν σχεδον αμεσος για τιε εκτασεις τις ελευθερης κυπρουcyprohunter έγραψε:Εφέραν πριν καμιά 20αριά χρόνια στην ορεινή της Πάφου αλλά οι ζημιές που προκαλούσαν ήταν απεριόρηστες έτσι αναγκάστηκαν να τα εξολοθρεύσουν

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΑΛΛΑ!!!!!!
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ....ΑΝ ΣΕ ΒΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Η Ο ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.... ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΧΡΙΟΧΟΙΡΟ!!!!
ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΕ ΤΣΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ!129 ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ......ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΜΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.....ΜΠΟΡΕΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΤΟ Η ΘΗΡΑ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΕΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΒΟΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ 3ΒΟΛΑ-6ΒΟΛΑ Κ.Λ.Π
ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ....ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΣ!!!!
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ....ΑΝ ΣΕ ΒΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Η Ο ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.... ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΧΡΙΟΧΟΙΡΟ!!!!
ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΕ ΤΣΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ!129 ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ......ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΜΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.....ΜΠΟΡΕΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΤΟ Η ΘΗΡΑ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΕΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΒΟΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ 3ΒΟΛΑ-6ΒΟΛΑ Κ.Λ.Π
ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ....ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΣ!!!!
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 08 Μαρ 2013, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- APOLLON_1
"ειδαντον" όπως ida και εγώ με τα ματια μου είδαν και άλλοι αλλου απλός είναι πολλοί λίγοι δεν ξέρω είναι 3 5 δεν ξέρω ίσος να είναι όλοι αρσενικοί οι θηλυκοί και έτσι δεν μεγάλωσε η παροικίαsotiris!129 έγραψε:η Κυπρος εν μια σταγονα, ΑΝ ειχε εστο και 1 καπιοι ηταν να τον δουν!APOLLON_1 έγραψε:οι αγριόχοιροι έπρεπε κατά την κυπριακή δημοκρατία να αφανιστούν από την κυπριακή φύση γιατί έκαναν πολλές ζημιες σε δέντρα περβόλια κτλ. τα γνωστά οι πιο πολλοί χρησιμοποιούσαν παρανομους μεθόδους για να τα εξοντώσουν με περίστροφα με "τσακρες" αν και υπάρχουν σημάδια ότι υπάρχουν αλλα πολύ λίγοι
EPANIEL POWER