Ατυχήματα στο κυνήγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Ατυχήματα στο κυνήγι

Δημοσίευση από marinos.a »

Παναγία, μου ρε φίλε, χαράς το κακό. Γράψε παραπάνω όπως είπε καΙ ο nature.

Send via Tapatalk 2
Si vis pacem, para bellum
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Μακαρι να μην ειναι πολλη η ζημια. Επαθε το τζιε ενας μιτσης την πρωτη κυριακη τον οποιο γνωριζω. Δεν ξερω ρε παιδια αλλα εγω ασφαλιζω και απασφαλιζω το οπλο εκατο φορες σε καθε εξορμιση.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

istriano έγραψε:Μακαρι να μην ειναι πολλη η ζημια. Επαθε το τζιε ενας μιτσης την πρωτη κυριακη τον οποιο γνωριζω. Δεν ξερω ρε παιδια αλλα εγω ασφαλιζω και απασφαλιζω το οπλο εκατο φορες σε καθε εξορμιση.
ΦΙΛΟΙ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΥΚΝΑ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΠΟΣΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ; ;)
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

istriano έγραψε:Μακαρι να μην ειναι πολλη η ζημια. Επαθε το τζιε ενας μιτσης την πρωτη κυριακη τον οποιο γνωριζω. Δεν ξερω ρε παιδια αλλα εγω ασφαλιζω και απασφαλιζω το οπλο εκατο φορες σε καθε εξορμιση.

Καλύτερα να το ανοίγεις και να το κλείνεις παρά να το ασφαλίζεις και απασφαλίζεις.

Η ασφάλεια του όπλου απλά μπλοκάρει την σκανδάλη. Δεν επαναφέρει τις σφύρες στην αρχική τους θέση, οι οποίες με τα ανεβοκατεβάσματα στα βουνά μπορεί να υποχωρούν σιγά σιγά.

Και όπως είπε ο φίλτατος Μίκης, όταν συναντάτε άλλους συναδέλφους, ανοίγετε το όπλο σας για να σας δουν και να παραδειγματιστούν και εκείνοι. Εάν θα σταματήσετε για κουβέντα, αφαιρέστε και τα φυσίγγια από μέσα. Και όταν απομαρυνθείτε, τότε τα τοποθετείτε πίσω στο όπλο σας.

Πάνω από όλα κύριοι και αθλητές στο βουνό, και μετά κυνηγοί
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΑΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΗΡΑΜΑ ΕΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΟ.
ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ....ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ... ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ.....Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Καλησπέρα , τελικά ο παρέας έχασε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Μεγάλη ζημιά αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο δάχτυλο είναι υπέυθυνο για το περπάτημα, ισορροπία κτλ Τα γεγονότα... Συναντηθήκαμε τυχέα μόλις τελειώσαμε το μεσημεριανό στο βουνό και ετοιμαζόμασταν για παγανιά, ο παρέας μόλις είχε παρκάρει, έστησε το όπλο και ο συντροφός του πήγε να πιάσει πόστο για τσίκλες. Αφού μας είδε ήρτε κοντά να μιλήσουμε, μιάς και είναι φανατικός κυνηγός, αλλά και ψαράς και κάποτε βρεθόυμαστε και στο ψάρεμα. Στεκόταν μπροστά στους 2 άλλους της παρέας μου ενώ εγώ ήμουν 15-20 μέτρα πιό κάτω. Όπως εκουβεντιάζαν, ακούμπησε το όπλο στο άρβυλο του, και μετά απο 1-2 λεπτά κουβέντας, ασυνήδειτα εκούντησε την κάννη να κλείσει, με συγκυρίες και ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ! Το άρβυλο έμπηκε κάτω απο την κάννη, το δάχτυλο ήταν στην σκανδάλη, το όπλο γεμάτο και έγινε το κακό. Σκεφτόμενος τα χειρότερα, διαπίστωσα ότι εάν δέν έμπενε το άρβυλο κάτω απο την κάννη και απλά έσπρωχνε την κάννη τότε σίγουρα θα κτυπούσε τους 2 που μιλούσαν μαζί του, και σίγουρα σε πιό "δύσκολο" σημείο αφού θα ήταν πιό ψηλά η βολή. Δυστηχός κανένας απο εμάς δέν πρόσεξε ότι το όπλο του ήταν γεμάτο, δέν το σκεφτήκαμε κάν, διότι μόλις είχε κατεβέι απο το αυτοκίνητο και έπιασε κουβέντα, πιός ο λόγος να γέμωνε το όπλο;;;; και σίγουρα πιός ο λόγος να σπρώξεις την κάννη με το πόδι;;;; όταν στέκουν και 2 άτομα 1 μέτρο μπροστά σου;; Το κακό έγινε και για μιά επιπολαιότητα-ανωριμότητα ο άνθρωπος θα υποφέρει μιά ζωή.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

AndreasDr έγραψε:Καλησπέρα , τελικά ο παρέας έχασε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Μεγάλη ζημιά αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο δάχτυλο είναι υπέυθυνο για το περπάτημα, ισορροπία κτλ Τα γεγονότα... Συναντηθήκαμε τυχέα μόλις τελειώσαμε το μεσημεριανό στο βουνό και ετοιμαζόμασταν για παγανιά, ο παρέας μόλις είχε παρκάρει, έστησε το όπλο και ο συντροφός του πήγε να πιάσει πόστο για τσίκλες. Αφού μας είδε ήρτε κοντά να μιλήσουμε, μιάς και είναι φανατικός κυνηγός, αλλά και ψαράς και κάποτε βρεθόυμαστε και στο ψάρεμα. Στεκόταν μπροστά στους 2 άλλους της παρέας μου ενώ εγώ ήμουν 15-20 μέτρα πιό κάτω. Όπως εκουβεντιάζαν, ακούμπησε το όπλο στο άρβυλο του, και μετά απο 1-2 λεπτά κουβέντας, ασυνήδειτα εκούντησε την κάννη να κλείσει, με συγκυρίες και ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ! Το άρβυλο έμπηκε κάτω απο την κάννη, το δάχτυλο ήταν στην σκανδάλη, το όπλο γεμάτο και έγινε το κακό. Σκεφτόμενος τα χειρότερα, διαπίστωσα ότι εάν δέν έμπενε το άρβυλο κάτω απο την κάννη και απλά έσπρωχνε την κάννη τότε σίγουρα θα κτυπούσε τους 2 που μιλούσαν μαζί του, και σίγουρα σε πιό "δύσκολο" σημείο αφού θα ήταν πιό ψηλά η βολή. Δυστηχός κανένας απο εμάς δέν πρόσεξε ότι το όπλο του ήταν γεμάτο, δέν το σκεφτήκαμε κάν, διότι μόλις είχε κατεβέι απο το αυτοκίνητο και έπιασε κουβέντα, πιός ο λόγος να γέμωνε το όπλο;;;; και σίγουρα πιός ο λόγος να σπρώξεις την κάννη με το πόδι;;;; όταν στέκουν και 2 άτομα 1 μέτρο μπροστά σου;; Το κακό έγινε και για μιά επιπολαιότητα-ανωριμότητα ο άνθρωπος θα υποφέρει μιά ζωή.
ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ :cry:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”