Browning ή Beretta
-
- Full Member
Re: Browning ή Beretta
ΕΙΧΑ PERETTA 686 KAINOYRIO . ΕΠΗΡΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΜΕΤΑ 100Ε ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΕΝΑ BROWNING 425 . ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ . ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. ΜΕΤΑ ΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΩΣ ΤΣΙΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΕ ΤΗΝ 302 BEREΤTA ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.MAKΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΒΓΑΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ 

- Takis31gk
- Full Member
Browning ή Beretta
Εμείς αγοράσαμε το Browning Cynergy Classic Field 12ga. για $1999.99 (€1524,96). Είναι τέλειο όπλο για κυνήγι και Trap/Skeet.
-
- Full Member
φιλε εχω κ εγω το 686 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. μονο στισ φασσες χαλα μου τα λιγο αλλα τσιαμε νομιζω εν ο κυνηγος που φταιει
- Anthimos
- Moderator
Παιδες η ερωτηση ακουγεται καπως σαν Mercedes η ΒΜW ...Η καθε μαρκα εχει τους λατρεις της.
Πιστευω ειναι εφαμιλλα και ειναι απλα θεμα γουστου οσο αφορα τα δυο τους!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Savvas
- Full Member
+1000 αν και είμαι φανατικός του πρώτουAnthimos έγραψε:Παιδες η ερωτηση ακουγεται καπως σαν Mercedes η ΒΜW ...Η καθε μαρκα εχει τους λατρεις της.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
πιο οπλο ειναι τα καλητερο β525 γκαετ 5 28"& σν10 περαννια 3 28"
πια ειναι η τιμη τους καινουργια
πια ειναι η τιμη τους καινουργια
-
- Full Member
φιλε και εγω εχω το 686 αλλα το special ειμαι φουλ ευχαριστιμενος σε ολα τα κυνηγια
- kyriakos304
VALANTIS έγραψε:φιλε και εγω εχω το 686 αλλα το special ειμαι φουλ ευχαριστιμενος σε ολα τα κυνηγια
Φίλε Βαλάντη,
Τι φυσίγγια παίζεις στις τζήκλες; Και τι τσοκ χρησιμοποιάς;
Δεν είναι ανοιχτές πολλά οι κατανομές του όπλου σου;
Οι αυλοί του είναι 18.3 σωστά;
Επειδή αγόρασα το ίδιο όπλο τελευταίως και στις τζήκλες δεν κουτσιώ!
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
-
- Full Member
μηπως ξερει κανενας αν το 686 onyx pro φκενει σε sporting εκδοση?και ακομα κατι,ειναι με αεριζομενες καννες?